Stäng

Polischef i Rinkeby: ”Kriminella skrattar åt oss”

INVANDRARVÅLD. Under det senaste decenniet har antalet dödsskjutningar fördubblats i Sverige. Nu efterlyser polisen i Rinkeby skarpare vapenlagar. Som det ser ut nu är straffet inte kännbart, säger Jörgen Olsson, ställföreträdande lokalpolisområdeschef i Rinkeby.

Han syftar bland annat på en ökänd kriminell som vid gripandet bar på både skarpladdad pistol och skyddsväst som släpptes efter bara fem timmar. – De kriminella skrattar åt samhället, det blir inga konsekvenser för den här personen. Han kommer ut med en axelryckning, säger han och fortsätter:
– Det går alldeles för långsamt med att få till nya lagar.

Inrikesminister Anders Ygeman (S) har tidigare sagt att ett lagförslag om hårdare straff för vapenbrott kommer till sommaren.

Mer på SVT…

-Pettersson tycker att indragna medborgarskap och utvisning vore effektivt. När inte det går ska småbrott plussas ihop så det blir ett rejält straff så småningom…

Exempelvis ska flera snatterier räknas ihop och bli en stöld, flera stölder ska räknas som grov stöld osv…

Men polisens största problem är nog att de inte respekteras tack vara varmkorv, bullar, dialogpoliser och annat tjafs. Polisen ska vara korrekt, saklig men hård när det tjafsas…

33 reaktioner på “Polischef i Rinkeby: ”Kriminella skrattar åt oss”

 1. Det är tyvärr inte bara de kriminella, som skrattar. Jag tror hela världen gör det.

 2. Härliga tider, strålande tider! Nu gäller det bara att avväpna svenskarna, så att de importerade gangsterna – som är nedlusade med illegala vapen, som polisen inte får/vågar beslagta – kan gå till verket, utan att riskera ’arbetsskada’. Djävulen skrattar i helvetet, så han pinkar på sig, och ser fram emot det kommande blodbadet.

 3. 3 mindre ALLVARLIGA förseelser utvisning på direkten,
  som riktigt ALLVARLIGA räknas de mesta… t.ex som att
  spotta el. kasta fimpar på vår Svenska mark…isf ut fortare
  än fan!…de 3 mindre förseelserna räknas allt, t.ex att ngn
  Svenne retar sig på blattens kroknäsa el. deras käringars
  hucklen…i anständighetens namn borde de oxå buga för
  alla Svennar vid möten, å gärna ställa sig på knä, vända
  mot Mecca så vi kan sparka dem i arslet utan att behöva
  lyfta benet (nästan) mer än en ½ met.

 4. Förr i tiden var offentliga avrättningar ett sätt att visa befolkningen att staten var den som bestämde.

 5. Hårdare vapenlagar. Som om blattarna bryr sig. Den ende det drabbar är Svenne den lagliga vapenägare sportskyttar och Jägare. Ett sätt att avväpna Svenskarna, medan ockupanterna skiter i Svenska vapenlagar och förse sig med AK47 mm. Snart blåser dom nog på brandbilar, Ambulanser och Polisfordon med RPG 7. Medan Polisen ta ifrån Svenne sin Kal. 22 LRF häftaparat

  1. Det är en tankevurpa att tro att man kan påverka kriminalitet genom lagändringar om man inte kan sätta verkan bakom lagarna. Det är ju det som är poängen med att vara kriminrll – att man skiter i lagen.

 6. Jodå! Patriarken i den först hitkommna generationen asylturister, har nogsamt talat om och informerat nästkommande generation och generationer om hur ””tom på huvet svenska på myndigheter är, de är så tom på huvet bara ljuga och bedra! Svenska på myndigheter förstå ingenting””!

  Precis så här har det varit ända sedan nittonhundra sjuttiotalet och inget har förändrats!

  Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

 7. ……och stor del av det svenska folket, skrattar åt polisledningen och dess arbetsgivare.

  Inte lätt att vara polis i Sverige. Tyvärr.

  1. Om sanningen skall fram så är det inte polisens fel att kriminaliteten blomstrar i Absurdistan. Det är avsaknaden av regering som gör att det är som det är. Om vi hade en regering i Sverige så vore det nog bättre.

 8. Hårdare tag mot illegala vapen särskilt när de används i brottsligt syfte och bärs skarpladdade !!!! Friare vapenlagar för legala vapenägare och större rätt att försvara sig i sitt hem !! Den ska vara absolut, dvs inkräktaren ansvarar för konsekvenserna om denne vägrar avlägsna sig ur bostaden på bostadsinnehavarens eller annan boendes order !!!!

  Inkräktare på tomt som inte avlägsnar sig, eller återkommer, efter varningsskott får, skylla sig själv !!!!

  Det ska också vara lättare för skötsamma Svenskar att få inneha skjutvapen, även bara till skydd. Flera delstater i USA har lämpliga vapenlagar !!!! att ta intryck av !!!!

  Avskaffa knivlagen för skötsamma Svenskar !!!!

 9. Jag säger det igen, poliserna i Sverige måste säga upp sig och sluta så att folket kan få fria händer att ta tag i problemen själva, inte fören dess kommer vi att kunna rätta till dessa grova problem våra politiker, journalister och vänsterdrägg har skapat. Saken blir inte bättre av att poliserna som är kvar står upp för och upprätthåller detta korrupta landsförrädiska system där det svenska folket utplånas.

 10. De kriminella skrattar, de utsatta gråter. Så är det i Löfvens ”human” stormakt.

 11. Jag har sagt det förr och jag säger det igen Three strikes.
  Första domen som ger fängelsestraff ge ett kännbart fängelsestraff sen ska samhället hjälpa den kriminella med stöd, utbildning osv. Andra domen går till som första med undantag med mer hjälp och stöd. Tredje domen ska de låsas in på livstid, man ska kunna söka benådning när man är så gammal att man inte är samhället till fara/last.
  Invandrare ska skickas hem omgående.
  Vill man kan vi outsourca detta till Saudiarabien eller till Gulag i Sibirien.
  Lovar att vi hade sett en förändring relativt snabbt.

 12. På tal om Rinkeby, måste jag tipsa om detta inlägg av Dag Öhrlund.
  Det är lysande!

  Det handlar om upploppen i Rinkeby, och hur polis och bus agerar. Bristen på respekt.

  Läs och skratta igenkännande!

  Litet smakprov:

  ”Bilar brinner, butiker krossas, glassplitter flyger i luften. En dialogpolis skickas fram till en gängledare. Polisen har en röd ros i knapphålet och en kaffekorg på armen. Gängledaren ser mycket skeptisk ut:

  – Ey, Aina, fan vill du mannen?

  – Hejsan på dejsan, vad heter du?

  – Din mamma!

  – Jahaja, ehum, det var ett märkligt namn. Själv heter jag Karl-Egon Andersson och är kriminalinspektör.

  – Du ska fan visa mig respekt!

  – Ja oh ja, visst visar jag dig respekt. Får jag bjuda på en kopp kaffe?” (Ställer ner korgen han har burit på armen) ”Titta här, jag har färska, fina kanelbullar också.

  – Fan, jag ska knulla din mamma, fattar du?!

  – Men snälla du, ett hastigt samlag med min mor löser inga konflikter. Vi måste ha en dialog om det här så att vi tillsammans kan skapa ett klimat som …”

  Forts… nedan:

  http://www.ohrlund.se/blogg/?p=3613

  1. Here’s a special definition of a buffoon: a mix of a baboon and a buffalo. Oh! And a muffin too!

 13. Då polisen inte har förmågan/viljan att infånga slöddret och så länge domstolarna, som nu är fallet, inte använder den övre delen av straffskalan, lär det inte hjälpa med strängare straff. Tyvärr lär de skrattande bara bli fler och fler.

  1. Polisen hade ju tydligen både förmågan/viljan att gripa denna kriminella!

 14. I dag är det internationella kvinnodagen. I Sverigen borde denna dag firas året om av Feministerna, med tanke på att 95% i dag kan betraktas som kärringar. Jag mår fysiskt illa när jag tänker på vad svenskar är för ett värdelöst folk!

  1. En man som har fru och ett barn, sina föräldrar i ett annat land, blir nu ”adopterad” av bekräftelsetörstande äldre svensk kvinna, ska hon flytta till kolonistugan för gott (de flesta kolonistugor får inte fungera som åretruntbostad) och förväntas vi svenska skattebetalare att betala för hennes så kallade ”godhet” för att hon ska känna sig som en fantastiskt fin person.
   Det fanns givetvis aldrig under hennes långa liv några svenskar som hade behövt henne ?
   http://www.ystadsallehanda.se/simrishamn/han-flyttade-till-sin-svenska-mamma/
   En sak är ju säker om hon hade hjälpt en svensk familj så hade hon INTE och aldrig fått en artikel i blaskan !

 15. Jag kan överhuvud taget inte förstå detta med mängdrabatt för brottsdomar. Det borde ju i stället vara så att varje brott fördubblar straffet som döms samtidigt och att man får en bonus för gamla brott i någon sorts tidskala. Att ett t.ex 2 år gammalt rån ger + 50 % till en ny straff och 5 år gammalt ger 25 % bonus
  och att dessa bonus ramlar av beroende på typ av brott t.ex. efter tio år utan brott.

 16. Varför importera mängder av jätteproblem som man inte har en aning om hur man kan lösa eller ens lindra?
  De direkta och indirekta kostnader vad man än gör låter de kriminella löpa eller sätter dem bakom lås och bom överstiger redan nu de resurserna som finns eller kan göras tillgängliga.
  Utvisning och indragning av medborgarskap är inte praktiskt möjligt, i de flesta fall ursprung oklart eller hemlandet tar inte emot sina egna, när det gäller medborgarskap är det inte så lätt (där skulle Sverige hamna extremt i skottlinjen).

  Glöm inte heller de skenande sociala (inte direkt brottsrelaterade) kostnaderna p.g.a. alla som ej har jobb eller skattefinansierade ”fake” jobb.

  Sen har vi kategrin som strävar efter att införa Sharia och driva ”svenskarna” på flykten.

  Highway through hell as well as to hell.

 17. Notera att ordet UTGÅR har två betydelser
  Utgår skall här tolkas som försvinner från folket.

 18. Sätt på er rosa mössor också, polisen! Då är loppet kört.
  Men eftersom det är kvinnodagen så tänk er Eliasson feministiskt utstyrd. I virkad luva med musöron och armband ”tafsa-inte” runt handleden.

 19. Det är nog mera än dom kriminella som skrattar åt den Svenska polisen som tydligen är styrd av S o MP Regeringen. Även internationell media som ser att den nya USA presidenten ( Trumph ) tror att även han ler gott av det totalhaveri som sker i det så förut fina landet Sverige. Hoppas att regeringen inser Det går inte att ha muslimer i ett normal samhälle. Titta bar hur det ser ut i dom flesta muslimska Länder. ALLTID KRIG……….

  1. Den tidigare borgerliga regeringen 2006-2014 var inte bättre.
   Trots att Sverige hade enorma problem redan 2006, lät man takten i asylmigrationen ~ fördubblas under dessa år (räknat i antalet utdelade PUT per år till asylmigranter inkl. dess anhöriga).

 20. Medborgargardet i Uppsala kommer bli medborgargarden i hela sverje!

  Detta territoriet som tidigare betecknas som landet Sverige befinner sig redan i ett lågskaligt inbördeskrig som successivt kommer att omfamna hela området. Då krävs det medborgargarden i varje bostadsområde, stad och landsdel.

  Troligen kommer landet att splittras i flera geografiska områden med starka enklaver, precis som alla andra länder i MÖ.

  1. The poor ugly bastard is aesthetically unfortunate, unpleasant, disgusting, repulsive, hideous. His face looks like he chased a fart through a bucket of nails.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: