Stäng

Intressanta debatter

Människor skjuts ihjäl på öppen gata, småflickor våldtas på sunkiga skoltoaletter, gamla tanter med rullatorer rånas på stan, allt fler pensionärer lever under EU:s fattigdomsgräns, BB-avdelningar stängs, polisen är i kris, försvaret är i kris och kvinnor känner sig allt mer otrygga. Då väljer SVT och Opinion Live att debattera detta.

Seriöst SVT? Tror ni licensbetalarna vill höra denna debatt, när stora delar av vårt samhälle rämnar?

20 reaktioner på “Intressanta debatter

 1. Så kan man ännu en gång konstatera, att obegåvning är en tillgång om man söker jobb hos SVT.

  1. Vad har du fått ”obegåvad” ifrån? De är inte obegåvade, de är onda, de är satanister. Tro inte för ett ögonblick, att de inte vet vad de håller på med. De är satanister, som njuter av att plåga människor. Själva är de för fega för att utföra övergreppen, men de får orgasm av terror och njuter av förstöra Sverige.

 2. Man kunde väl debattera myglande sossar?

  ”S-politikern Abbas Zarrinpour lämnar alla sina uppdrag inom Socialdemokraterna i Göteborg efter GP:s granskning av de pengar som betalats ut till honom.

  IFK-basen Frank Andersson skrev som ordförande i Gunnilse IS felaktiga arbetsgivarintyg för sin styrelsekollega, partikamraten Abbas Zarrinpour (S). Regionen utreder hur mycket pengar som betalats ut felaktigt och i en serie artiklar har GP granskat turerna kring Zarrinpours ersättningar.” 

  http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/s-politiker-l%C3%A4mnar-uppdrag-efter-avsl%C3%B6jande-1.4188119

 3. Sporten och 100% bonde är väl ungefär vad man kan titta på, det mesta annat är feministiskt och antivit propaganda.

 4. Jag kan inte tro mina ögon ,Aftonskitablån skriver ;

  Femton ensamkommande flyktingpojkar från Afghanistan har i fem olika rättsfall under ett drygt år dömts för gruppvåldtäkter mot andra pojkar.
  Ingen kunskap finns om brotten, lite görs för att förhindra dem.
  Få vill tala om dem.
  Mustafa Panshiri, svensk polis med rötter i Afghanistan, säger:
  – Det är naivt att tro att pojkarna glömmer sina värderingar så fort de kommer hit. Vi måste våga prata om det.

  och så har dom en video med en afghansk/svensk polis som säger aningar som man spyr åt
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/blQll/15-domda-for-gruppvaldtakter-pa-pojkar

  Fan helt oootroligt ,,snart vaknar svenska folket

  1. Svenska folket ha sömnsjukan, inte fan vaknar de, de vaknar bara när snus priset höjs med en krona eller så.

 5. svt och tv4 med fröken jhide är ju rena bollibompa fast mycke värre !! Barnen har ju sunda åsikter medans de äldre ”barnen ”är så hjärntvättad att dom tror på vad dom säger fast dom inte vet vad dom pratar om !!! Hegefors den bästa sporkommentator vi haft !! De är mörkt på kameruns bänk konstaterade han ! Han är nog glad för att slippa ”femenistdravlet ” i dagens mångkulturella Sverabia !!!

 6. Nä några heta okontroversiella ämnen undviker man. Som icke licensbetalare ska man väl inte klaga men som sagt bara menlösa ämnen debatteras.

 7. Detta är nog det sämsta debattprogram som någonsin har gjorts på TV.Och det har aldrig förut varit så censurerat. Och man har aldrig förut haft en sån oduglig programledare. Detta är en skandal som SVT håller på med. Men det finns en anledning att ha detta totala stolpskott som programledare.Några andra än PK eliten ska inte få en chans att uttrycka sig.

 8. Belinda döljer sina sympatier dåligt. Alltid massor av V, FI och MP som får pladdra på utan att bli avbrutna. När någon säger det som är godkänt så avbryts direkt. Gäller även experter som är politiskt neutrala.
  Många anger man inte partibeteckning på utan någon flumtitel fastän de är direkt kopplad till något illrött komunistparti.

 9. ”Av massmedia att döma förefaller Sverige styras av en totalitär diktatur. Press, radio och TV uppvisar en förvånansvärd likhet, som om de vore styrda av ett Propagandaministerium.”
  Roland Huntford, ”Det blinda Sverige” 1972
  PS. Boken går inte att köpa i Sverige av någon konstig anledning…

 10. Det gäller att hålla ögonen från dom verkliga problemen
  i samhället, och kommunist slynorna på SVT, både dom
  så kallade manliga och kvinnliga hjälper gärna regeringen
  att hålla ögonen från dom stora problemen, därför
  sänder dom detta skit.

 11. Är man insnöad och har skygglapparna på så förstår jag att detta är veckans viktigaste samhällsfrågor. Del 9 av 18 – jag väntar med spänning på vad nästa veckas avsnitt kommer att ta upp. Kanske klotter i tunnelbanan, hundbajs på trottoaren på söder, eller att priset på rödvinsboxarna är alldeles för högt 🙂

 12. SVT har för länge sedan ingen uppgift att fylla eftersom de inte rapporterar om vardagen i Sverige ej heller våra problem.
  Gör om och gör rätt!

 13. MSM gör allt för att hålla befolkningen busy med allehanda icke-frågor och program så att den inte börjar ifrågasätta och motarbeta ”projektet”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: