Kriminell vikarie på förskola – polis upptäckte missen

INVANDRARBROTT. En man med kopplingar till kriminella gäng fick jobb som timvikarie på en förskola i Torslanda eftersom arbetsgivaren inte hunnit göra ett utdrag ur brottsregistret. Förskolevikarien är en av förgrundsfigurerna i den undre världen på Hisingen och dömdes 2015 till sluten ungdomsvård för förberedelse till mord, skriver Göteborgs-Posten.

Han fick inte jobba kvar mer än en dag sedan en polis med barn på förskolan känt igen mannen.

– Enligt vår bedömning har den här personen tydliga kopplingar in i grov organiserad brottslighet i Biskopsgården, säger Erik Nord, högste chef för polisen i Storgöteborg, till tidningen.

Om Biskopsgården på bloggen…

Inlägg från april 2014

  • En polis talar arabiska med några grabbar och det är alltid lättare att kunna prata med föräldrarna på deras hemspråk när något går snett.
  • De är unga och oerhört aggressiva, med ett högt våldskapital och saknar impulskontroll. Alla har invandrarbakgrund…

2 thoughts on “Kriminell vikarie på förskola – polis upptäckte missen

  1. Inte hunnit???? Det är en förbannat bra lag som man skall följa. Inga ursäkter!!!

  2. Hade majoriteten av svenskarna varit ett normalt folk och inte gravt hjärntvättade sedan decennier med socialist/kommunist propganda som nu så hade hundratusentals svenskar gått ut och massivt demonstrerat och avsatt socialistjuntan som vanstyyr Sverige rakt ner i avgrunden.De som har makten i landet är extremt barn och kvinnofientliga men kallar sig för världens första feministregering,en skam och skymf mot våra barn och kvinnor som dagligen utsätts för våldtäkter,gruppvåldtäkter,rån,misshandel,våra flickor och unga kvinnor har ständigt en gnagande klump i magen av oro för att bli sexuellt ofredade/våldtagna även mitt på dagen,på väg till och från skolan,arbeten ja överallt på offentliga platser numera,detta ignoreras fullständigt av socialistjuntan som mycket väl vet vad för slags barbarimän de importerar från dysfunktionella länder i tredje världen,socialistjuntan vänder bort huvudet och blundar för all ondska som de beställt och bjudit in i vårt land,de har bjudit in vargar i fårahagen rent ut sagt,ve dem dessa satans lakejer som gjort Sverige värre än Sodom och Gomorra.Var är alla fäder/mödrar? ni måste stå upp för era barn för samhället och politikerhelvetet gör ju inte det,är ni helt blinda och döva för att era barn är prisgivna åt fienden mitt ibland oss och de som förrått svenska folket är de som sitter vid makten.

Kommentera