Dela länkar

Då vet vi. Det är media och Expo som avgör vilka länkar, webbsidor och artiklar som är lämpliga och trovärdiga att vidarebefordra och förmedla till vänner, bekanta och läsare.

Det kan vi konstatera efter att Ulf Erlandsson (SD) från Hässleholm hamnat i blåsväder när han klistrat in länkar från de av media och Expo utsedda “hatsajter” som på alla sätt är olämpliga att kopplas ihop med.

Nu vet vi att både etablerad media och Expo är flitiga besökare på Petterssons och andra alternativa medier och därför har vi äran att informera er om att vi länkat till artiklar från både alternativa- och etablerade medier, samt twitterkonton vars ägare tillhör både höger, vänster, privatpersoner och elit.

Att politiker från alla partier använder utomstående källor när de vill förmedla något till både väljare och nära vänner är inget unikt. Allt handlar nog om vem som delar, varifrån man hämtar informationen och till vilka man delar.

Minns ni den här artikeln som delades hej vilt på webben 2014? Sandviken tjänar 500 miljoner årligen på utlandsfödda

Den spreds i alla etablerade medier och användes flitigt av politiker från både höger och vänster. Det tog inte lång tid innan Sandvikenrapporten sågades med fotknölarna av nationalekonomer som antydde att man använt sig av helt fel kalkyler. Flera medier tvingades erkänna felaktigheterna, vilket Sveriges Radio kunde konstatera, men några av de större drakarna vägrade inse att de publicerat en artikel som byggde på lögner.

Två år senare står samme person som förklarade den stora invandringens härlighet, i media och deklarerar att de utlandsfödda spär på arbetslösheten och att Sandviken har stora problem.

Simon Fors (V) är en välbekant figur på Petterssons. I hans twitterflöde har följande kunnat läsas: “Alla tänkande människor förespråkar väl Per Gudmundsons avrättning”, “Inga moderater förtjänar annat än bly”. Hur många politiker har eller har haft Simon Fors som vän och spridit hans inlägg? Något större drev mot honom kunde man inte ta del av i etablerad media eller hos olika intresseorganisationer.

När vi ändå är inne på att dela inlägg och plocka ut ord ur sitt sammanhang, kan vi konstatera att såväl Petterssons som andra alternativa medier har förekommit i etablerade medier när man länkat till vissa artiklar eller plockat ur enskilda meningar ur sitt sammanhang. Kanske dags för media att därför självrannsaka sig själva.

Ulf Erlandsson (SD) från Hässleholm har uppmärksammats den senaste månaden. Han är den första SD-politiker som på kommunal nivå fått en ordförandepost i kommunen, eller vice ordförande om vi ska vara korrekta. Klart detta inte ses med blida ögon hos etablerad media och intresseorganisationen Expo, som bägge gjort och fortfarande gör allt för att bekämpa SD, men tvingats se hur partiet växer och växer och växer…

Det är givetvis här skon klämmer och för att sänka Erlandsson och få partistyrelsen att tvinga bort honom, tar man nu till alla knep. Exempelvis att man anklagar honom för att dela länkar från “högerextrema hatsajter” som Fria Tider. Vi har inte sett, läst eller hört det sista om drevet mot Ulf Erlandsson (SD).

En rolig detalj i SVT:s artikel är denna mening: “Artikeln om afrikaners IQ har han gjort tillgänglig bara för sina Facebook-vänner, uppger Expo”

Innebär det att Expo är vänner med Ulf Erlandsson, har han bjudit in Expo som vän eller har Expo kommit åt detta på annat sätt?

SVT

Ps. Uppgifterna om afrikaners lägre IQ är hämtade från den här boken (går att förhandsläsa), författad av Richard Lynn och Tatu Vanhanen. Jag är ingen expert på området och säger därför inte att uppgifterna är allenarådande och om Expo kan visa upp andra uppgifter från “mer trovärdiga forskare” är de välkomna.

10 thoughts on “Dela länkar

 1. Expos hela existens bygger på bidragsarbete.

  Det svenska samhället har ingen nettonytta av deras medarbetare eller den propaganda de förmedlar.

  Pengarna skulle våra fattigpensionärer ha större nytta av istället.

  Men tyvärr är det svenska media klimatet mer än naivt och dyrbart, för de sämst ställda i det svenska samhället.

 2. Jag förstår inte vad syftet är med Expo! Antirasism? Dom håller ju hela tiden på med att trakassera endast ETT politiskt parti, SD! Efter hastig bläddring på Expos hemsida ser jag inga utfall mot AFA eller liknande. Hur fasiken kan en sådan organisation vara betrodd?
  Två miljoner per år får de – minst – för att förfölja och smutskasta SD och SD-väljare! Skämmes, tamejfan! Till viken nytta, förresten? SD växer! 🙂

  Man borde fixa en egen hemsida åt att följa alla vänstermuppar, AFA-medlemmar etc.

 3. Nu får väl vi för en gångs skull höra något från SD:s partiledning när dom skall gå EXPO:s ärende och kasta ut Erlandsson ur partiet!

  Annars är det knäpptyst!

 4. Expo ser sig som rättvisans verktyg men motsvarar stasi. De är otäcka på riktigt.

  Som Petterson påpekar: hur fick de uppgifterna?

 5. Som sagt “IQ and the Wealth of Nations”. Det stora felet med den är titeln, indelningen är länder inte nationer som är ett kollektiv av människor som förenas av gemensamma faktorer såsom språk, religion, etnicitet, härstamning, historia, kultur, tradition.

  Den andra invändningen skulle kunna vara att IQ-test är ett trubbigt instrument som förutsätter vana att hantera dessa. Å andra sidan kan man undra hur analfabeter skulle dels bli vana med IQ-tester och hur de skulle kunna tillgodogöra sig information om de varken kan läsa eller skriva.

  Personligen tror jag att Lynn och Vanhanen träffar målet med sin bok även om det skulle kunna vara variationer på decimalen.

 6. Pettersson är nyhetskanalen för både de som kallas rasister och antirasister. De förstnämnda vill först och främst bevara det goda svenska samhället. De sista, antirasisterna vill tillsammans med de bruna rasisterna förstöra det västerländska samhället.
  För att bidraga med att sprida demokratiska värderingar länkas u.p.a. De två sista stycken är bäst för de spm inte tänkt förr. Varsågoda antirasister.

  https://samtiden.nu/2017/03/politikerna-avvecklar-rattsstaten/

 7. Tycker att alla med SD anknytning ska ge fan i att be om ursäkt
  för om dom sagt något olämpligt någon gång, Be
  kommunistsvinen på Expo och kloakmedia fara åt helvete
  istället, dessa kräkmedel som gör hembesök hos privata
  personer utan att ha tillstånd ska hållas kort.

  • @Sara H, lyssande länk. Då vi är 100, jag med å du med, är en slutsats av iq-tabellen. Kina är bättre, vilket blev resultatet, när man lämnat den kommunistiska marknadsekonomin. Deras ledare (politik och företag) är rika som troll och arbetarna är dvärgar. De förstår vi. De förstår också expo, fi-vänstern. De vill göra oss, vita män till dvärgar, inte till jämställda.
   Problemet är att de sover med vargarna. När, om vargarna blir större, störst rasar iq. De som kan flyr. Andra tvingas till att degenerera sin iq med in/ut-giftemål. Förstår inte de detta har de under 65 – Tendensen är alamerande förstår vi.

Kommentera