Etnisk svensk arbetare skjuten av kriminell babbe i Malmö

RASISM. Vaktmästaren vårdas för livshotande skador, han sköts när han var ute och saltade trottoarerna klockan två på nattan. ”Han var en av klipporna i firman. Över 50 år och lugn och skötsam”, säger den skjutna mannens chef. Fem skott, varav ett i huvudet gör att utgången är oviss.

Den misstänkte gärningsmannen, 15-år, ute klockan två på natten, beväpnad. Mångkriminell enligt polisen.

-Pettersson undrar när media och politiker ska vakna och inse att vi och Malmö är riktigt illa ute. Det är inte bara i Mellanöstern det kan bli inbördeskrig.

Sverige går fortfarande att rädda, men inte med dialogpoliser, halalkorv, kunskapscenter och klapp på huvudet…

Kanske Henrik Schyffert kan hjälpa till. Pizzaekonomen Henrik Schyffert jämför skräcken för våldsdåd med flygrädsla. Risken att råka illa ut är i båda fallen så liten att det är löjligt att oroa sig. Vi har aldrig haft det så bra här i Sverige menar han. Ett litet tryggt, välordnat och rikt kolonistugeområde med avgränsande staket, men med stor gemenskap.

Herr Schyffert erbjuder till och med Sverigedemokrater fribiljetter till sin föreställning ”Var inte rädda” eftersom SD-gubbar inte förstår att Sverige är tryggt. Han kanske ska skicka ett par fribiljetter till fastighetsskötaren som ligger svårt skadad på sjukhuset i Malmö med ett meddelande var inte rädd. Det meddelandet kan han också skicka till alla kvinnor som riskerar att våldtas, men de verkar inte omfattas av den schyfferska ”humorn”. Han pratar om SD-gubbar…

Jag kan bjuda ”Henrik Schyffert” på ett skämt – eftersom den skjutne mannen i Malmö jobbade med snöskottnings så kan det väl kallas skottskada…det är nog tillräckligt lågt för…

45 thoughts on “Etnisk svensk arbetare skjuten av kriminell babbe i Malmö

  1. Fler och fler skjuts människor skjuts bakifrån på gatan vid busshållplatsen
    på väg till restaurangen eller hem från jobbet, de skjuts i huvet och i ryggen, är det så att man tränar på levande mänskliga måltavlor och i så fall varför?
    För kommande krig?
    Varför kommer det så många ensamkommande musslimän hit?

  2. Vaktmästare brevbärare tidningsbud får nog skaffa skottsäker väst. Då sjunker det dödliga våldet så Snicke Snacki kan ropa att vi har aldrig varit tryggare.

  3. undrar om löven gör hembesök hos vaktmästarens familj under sin sverigeresa, opps så fel, han besöker givetvis babes familj o undrar hur han kan stödja dom !!!!!!

  4. Många babbar blir sura om dom inte blir upppassade av fastighetsskötare.
    Jag vet.
    Frågan är om man vågar gå ut skotta snö nu eĺler sitta o baajsa hela dagen.
    Skriva inlägg på Petterssons istället.

  5. Jag tror att själva peaken är både nådd och passerad i Sveriges V-M om vem som är minst rasist nu . Vem som är minst rasist har gått till absurdum där Mona Sahlin varit självutnämnd skrattretande naiv symbo i många årl. Dom som är någorlunda nyktra efter denna fleråriga masspsykos skrattar bara åt eländet. Kulturella etniska ectc?? Fattigpensionärer med självmord ????!!!? Sönderstressade industriarbetare ????!!!!?? En nation skådespelare och TV symboler med politiska vridna ideologier som kör sina egna medborgare och landet med utomeuropeiska bidrag som vida överstiger en svenska arbetare eller pensionär, för att utrota svenskheten. En 6e semestervecka?? En bättre lön?? Några veckors utlandssemester?? Totalt ointressant för IF metall så kära medlemmar lämna omedelbart detta förbund…

    Passa samtidigt på att avbeställa svt licensen och spara pengar.

    • DET GÖR VÄL INTE SÅ MYCKET !!!!
      Säger vår statsminister !!!!
      Det var ju bara en vanlig SVENSK !!!!!

  6. Finns bara en åtgärd.
    Vi svenskar måste försvara vårt fosterland.
    Vi svenskar måste städa i vårt fosterland.
    Vi svenskar måste agera själva.
    Polisen gör inget
    Försvaret gör inget
    SÄPO gör inget.
    Regeringen gör inget.

    Vi måste göra Sverige svenskt igen!
    Vi kan tillsammans!
    ”Grannsamverkan”!
    Blir vi tillräckligt många är vi starka.
    Är vi många små grupper som samarbetar är vi starka.
    En organisation, ett medborgargarde, ett mål!

    Tänk och diskutera!

    • … svensk mentalitet är att knyta näven i fickan.
      Klaga går ju bra.
      Kanske blir man ovän med dom man älskar.
      Kanske.. om man är lite insatt.. så skriver man på alternativa medier.

  7. Stackars ”traumatiserade” BARN.
    Kommer Löven nu att besöker Barnets föräldrar?
    Vilket drömläge för Vänsterslöddret att manifestera
    för detta stackars förtryckta barn.

  8. Från 1 juli ny lag angående rätt att åldersbestämma brottsmisstänkta.

    Eftersom lagen inte funnits i vårt land förut har behovet inte funnits. Lag pga invandrat beteende som måste hanteras för att kunna tillämpa resten av våra lagar på dem som hittar på egna sätt att slippa integreras med lagarna i de länder de söker asyl i och för varje år belastar vårt samhälle med att dränera oss på den nettovinst som ca 20 skattebetalare gemensamt genererar. När sedan åldersbestämning kan tvingas på dem kommer de att kosta i form av fängelse osv. Om rättsapparaten fungerar så kan det finnas skäl att anta att bedrägeriet med åldrarna och mångfalden av identiteter ska bestraffas? Den integrationen (fängelset) kostar mer ändå?

    Om en asylsökande har flera id och påstår sig fly från sig själv ger det rätt till asyl? Och om bedrägeriet med flera id uppdagas – får bedragaren ett straff per uppgiven id? Är det konstigt om de länder de lämnar inte vill ha tillbaks dem?

    Ett dyrt och ineffektivt sätt att integrera. Det kostar mycket att ha riksdagspartier som har svårt att ta till sig verkligheten.

    Sverige är ingen meritokrati. Höga poster besätts inte utefter meriter? Triss i Dan Eliasson är ett bevis? Mona kunde blivit vår statsminister? Hon har inte banat väg för andra kvinnor? Hon har blockerat den?

    • vad heter vaktmästarns anhörig dvs,, för blommor o hans död får inte passera obemärkt för regeringen bomba regeringen md FY SKAM

  9. What more do you need, Swedes ? More suffering and deeper humiliation ? That will add to your fear.
    ”Nothing to fear but fear itself” – Franklin D. Roosevelt

    • A few more of those romanian ”cupcakes”? Are you stil producing them in excess? Since they are your biggest export?

      • My most imporant export articles are honesty and pride. You can bake your own cupcakes. If the cupcakes contain cocoa as basic ingredient, be careful – do not call them Brownies or Niggerballs … you know why.

      • And …. MishMash, take it easy with strong feelings such as envy and contempt, they are poison both to reason and to kindness.

    • Fear but even more, sandness and angryness. Also many children are victims of violent crime, have many children how not been raped in only the last few years?
      Still mainstream media/politicans speaks about phobia and rasism. The reality is and stays the reality.

      • Pardon me, Ulli Vollmer – it’s ’anger’ not ’angryness’. No offence meant, just an old teacher’s reflex.

  10. Det blir tjatigt! Men enda vägen är att följa Englands väg, säg farväl till EU och OECD (som likt galningar idag förespråkade ÖKADE bidrag till bl a migranterna, totalt sanslöst!!!l, de vill verkligen rasera det som återstår av landet) och STÄNGA gränsen för både migration och smuggling!!!!

  11. Även om sjukvården klarar av att rädda hans liv, till vilket pris för honom vad det beträffar skador och lidande ?

  12. Detta är rent för djävligt! Man känner verkligen en mycket djup sympati för den oskyldige vaktmästare, vars plikttrogenhet och känsla för framförhållning på detta horribla sätt närapå kostat honom livhanken.
    Med en kollegial bön och förhoppning att vederbörande brottsoffer skall kunna räddas och att den skyldige går en plågsam död till mötes.
    Andreas.

    • En Svensk som kör runt mitt i natten och stör handelen.
      Det blir väl maximalt skyddstillsyn för barnet.

    • OJ OJ nu är vi där igen !!!
      DESSA VÅLDSVERKARE ska UTVISAS OMGÅENDE utan att placeras i svenska fängelser.
      VET Ni varför ???
      ENKELT SVENSKAR OCH SVENSKA SKATTER SKA INTE BETALA FÖR DESSA SOM KOMMER TILL SVERIGE OCH BEGÅR BRÅTT SOM ÄR GROVA BROTT…………

Kommentera