Vaktmästaren sköts bakifrån med flera skott

INVANDRARVÅLD. Den svenske vaktmästare som sköts vid Pildammsparken när han var ute och halkbekämpade natten mot onsdag blev skjuten med fem skott bakifrån, varav minst ett träffade i huvudet, som vi skrev om igår – Etnisk svensk arbetare skjuten av kriminell babbe i Malmö

– En kula träffade i foten, en i ett ben, två träffade honom i ryggen. En kula träffade honom i huvudet.  

Vaktmästaren vårdas på sjukhus och svävar mellan liv och död.

Kammaråklagare Åsa Kristensson har anhållit 15-åring på den starkare graden, sannolika skäl, som misstänkt för mordförsök.

15-åringen har förhörts tillsammans med sin försvarsadvokat Sophie Palmgren Paulsson. På grund av den misstänktes låga ålder ska också en tjänsteman från socialförvaltningen närvara under förhören.

-Pettersson har ännu inte hört något om manifestationer mot våld och rasism. Men det är väl inte så noga när hederliga arbetande svenne-bananer skjuts…

Däremot när babbar skjuter babbar är det ett jävla liv och Svenne högerextremist för skulden.

15-åringen var känt kriminell. För att få slut på våldet måste det sluta dalta. Lås in eller flytta långt bort, väldigt långt…

21 thoughts on “Vaktmästaren sköts bakifrån med flera skott

  1. Jag har bytt åsikt och är numera för dödsstraff både för mord, dråp, halal, våldtäkter, dråp och bilbränning. Men mest för mord. Så jäkla TRÖTT på vansinnet som pågår i landet. Timme för timme, dag för dag. Lite närmare 2018, när vi ska kasta av oket.
    Jag känner ett djupt hat mot de som förstört Sverige.

    • Väl talat!
      Den ENDA proportionerliga påföljden för detta brutala mordförsök, vilket mycket väl kan resultera i mord, är dödsstraffet. Möjligheten att verkställa samhällets ultimata vedergällning måste återinföras för rättsskipningens, brottsoffrens och den allmänna säkerhetens gagn och fromma. Det finns egentligen inget övrigt av vikt att diskutera.
      Andreas.

    • Själv har jag alltid varit för dödsstraff från stöld och uppåt då jag anser att det är det enda som fungerar på kriminella för man begår bara brottet en gång sedan är det kört, i dagens skit Sverige kan man begå hur många brott som helst utan att straffas, däremot straffas alltid offret i samtliga fall och då livet ut. Hur som helst så måste vi börja avrätta dom kriminella redan idag dom kan inte längre få gå lösa på gator och torg, timmen är slagen dags att börja agera.

  2. Skjuten i ryggen med fem skott av en 15-åring.

    Och inga demonstrationer eller manifestationer, ingen politiker från regeringen som åker dit..

    Svenskar är väl mindre värda?

    • Nä, vi sörjande och frågande undrar hur i helvete Sverige blivit så illa, får tända ett sketet värmeljus hemma….man blir uppgiven över hur landet förstörts på så kort tid, en bragd värd medalj bara det…

  3. BO finns inte i Polisens register, och är förmodligen oskyldigt drabbad, men hur är det med släktingen? Hur kunde Polisen så snabbt gripa GM om ingen koppling fanns? Inga utomstående vittnen torde ha funnits.

  4. Svenskar, om ni inte redan beväpnat er, gör det nu, för
    det kommer inte att bli bättre, dom kriminella Babbarna
    förstår bara ett språk, det dom själva tillämpar!

  5. Förmodligen hade han anmärkt på skyttens beteende vid något tillfälle tidigare.
    De lättkränkta och hämndlystna kan inte ta en tillrättavisning.

  6. Inte Kul for andra killar med liknande jobb att sta upp kl 5 o jobba pa gator och torg som styrs av oken hyenor som jagar i flock. Konstigt att man aldrig hor krav pa att kvotera in kvinnor och hbqt personer till denna typen av arbete. Ma Gud hjalpa karln att overleva skjutningen.

    • Nja, är han skjuten i huvudet kan det bli barmhärtigast om han dör. Att vakna upp till ett tillstånd som grönsak är inget jag önskar någon medmänniska. Vaknar han ändå upp hoppas jag på ett under i den mening att han klarar sig utan men, vilket är ytterst osannolikt. Att 15-åringen slaktas å det mest brutala tillsammans med hela sin familj, släkt och klan är något som jag önskar nu. Det innefattar även de politiker och de systemhoror plus de som i ”demokratisk” anda röstat för denna utveckling. Jag hoppas innerligt att den drabbade är en av dem som röstat på åttaklövern och inte är nationalist, nationalsocialist eller röstade på Svenskarnas Parti för då har han ingen som helst egen skuld till det inträffade.

  7. Eftersom brottet är bland de grövsta man kan göra i ett civilsamhälle ( minst mordförsök ) så har väl husrannsakan gjorts i pojkens hem plus i alla närmaste släktingars och bekantas hem av polis och säpo för att söka efter knark, sprängämnen och illegala vapen. Bara innehav av illegala vapen borde betyda utvisning på livstid. Husrannsakan förmodar jag borde komma överraskande för att få resultat. Skumrasket brukar ha sina backup-utgångar.

  8. Är du säker på att det var en etnisk svensk… att mannen jobbade ”med en nära släkting…” känns väldigt balkan-aktigt.

Kommentera