Stäng

Henrik Schyffert: ”SD-gubbarna är livrädda”

Pizzaekonomen Henrik Schyffert gick under fredags­kvällen till ny attack mot ”SD-gubbarna” och andra människor som han inte gillar i TV-showen Skavlan.

Den 48-årige ”komikern” berättar för Skavlan att han ofta får mejl från ”arga sverige­demokrater och sådana som tycker jag är dum” och att de inspirerat honom till föreställningen.

– Då slog det mig att det är konstigt för vi har aldrig haft det bättre i Sverige än vi har det idag. Vi har aldrig varit rikare, vi har aldrig varit mättare, vi har aldrig varit säkrare, säger han.

– Vi är rädda för att ensam­kommande vilsna flyktingbarn egentligen är hemliga IS-soldater som är här för att ta över allsång på Skansen. Då tänkte jag att när SD-gubbarna hör av sig så är de inte elaka, de är inte onda, de är inte rasister. De är livrädda.

Schyffert tycker att svenskarnas oro över samhälls­utvecklingen har gått för långt, är irrationell, obefogad och gör att man inte tar till sig vad han menar är fakta.

-Pettersson försöker med lite fakta som vi inte tar till oss…

BNP per capita har sjunkit sedan 2007. Men det talar regeringen tyst om, de säger att BNP ökar totalt, men det lär inte hjälpa. Indien har högre BNP än Sverige men de är några fler som ska dela på det så…

…jag struntar i 55 no-go  zoner, att Sveriges välfärdssytem är sämst i västvärlden, att Sverige har flest terrorister, näst flest våldtäkter i världen, 225.000 pensionärer lever under fattigdomsgränsen…

Det finns i grunden bara en stor fråga – asylinvandringen. Törs politikerna erkänna det? Henrik törs i varje fall inte ta till sig det…

44 reaktioner på “Henrik Schyffert: ”SD-gubbarna är livrädda”

 1. Tillåt mig presentera en liten gåta:

  Vad har ”ledaren” Steffe Löfven gemensamt med fjanten Henrik Schyffert?
  Svar: Båda hoppade av skolan. Svetsaren hoppade av en AMU-utbildning och den patetiska Henke sin tvååriga gymnasieutbildning.

  Det här är inte direkt en gåta, mer en fråga:

  Trots att båda ser slitna ut är det högst påtagligt att Henke ser ut att vara minst 10 år äldre än sin biologiska ålder. Vad kan det bero på?

  Förslag till ”statsministern”:
  Om Steffe vill framstå som intelligent bör han stänga in sig i samma rum som Henke. Relativt betraktat, Steffe vs. Henke, ter sig ”statsministern” smart.

  Men, och detta är viktigt, vi får inte släppa in en tredje person i rummet. Ty, om en slumpmässig individ släpps in är sannolikheten mycket stor att förhållandet rubbas.

  Henkes position är konstant, dvs. densamma men ”statsministern” blir inte längre den smarta, han hamnar i mitten.

  Alltså, om vår ”statsminister” vill framstå som smart bör han stänga in sig i ett rum med Henke men inte låta någon annan träda in.

 2. Schyffert:
  ”Vi har aldrig varit rikare”
  Verkligheten:
  I dag lever nästan en kvarts miljon pensionärer i Sverige under EU:s fattigdomsgräns. Andelen fattiga äldre har ökat dramatiskt sedan 2006.

  Schyffert:
  ”vi har aldrig varit mättare”
  Verkligheten:
  Flera studier har på senare år visat att många äldre lider av undernäring.

  Schyffert:
  ”vi har aldrig varit säkrare”
  Verkligheten:
  31 procent av alla tillfrågade kvinnor uppger att de upplever otrygghet. Det är en ökning med sex procentenheter från den förra mätningen som gjordes 2015.

  Men, vem är förvånad? När Schyffert sitter på Opera och skyfflar i sig rom och champagne – då ser han inget av verkligheten!

 3. Två sängvätare som sitter och annonserar sin dumhet på bästa sändningsida. Det är Sverige i ett nötskal år 2017. Dummare kan det fan inte bli. Är hela Sverige befolkat av manstanter?

 4. I det sjukdomsalstrande sociala patologitillstånd som det svenska samhället tvingats in i, borde sorgligt infantiliserade 48-åringar av vederbörandes karaktär vara de som har verklig anledning att känna oro. Vi normalbegåvade vuxna och medelålders som för länge sedan insett att pågående katastrofpolitik inte håller, vare sig inrikes eller ute i Europa, har däremot mindre att frukta.
  Den Herren vill förgöra slår han med vansinne, lyder en gammal biblisk maxim, vilken med emfas kan appliceras i ovan nämnde lobotomikandidats tragiska fall. Vad vi sett och hört av denne patetiske pajasfigur är fullt tillräckligt för att begripa att han inte befinner sig vid sina sinnens fulla bruk. Ett svenskt skäggbarn!
  Andreas.

 5. Det är ju vidrigt att shyffert får uttala sig om vad han har för åsikter om SD. .och dessutom i underhållningsprogram på en fredag…man undrade om det var mer agenda program än nöje…när till och med moderaterna tycker att vi behöver stänga gränserna så undrar man om inte shyffert får betalt för att öppenhjärtigt prata skit om alla som röstar på SD. Och skulle det vara tvärt om då är det ett herrans liv.detta är ju diktatur…

  1. Det är inte bara SD folk som bör vara rädda för det som sker i vårt land idag. Regeringen och hela 7-klövern är ju livrädda att tappa möjligheten att fortsätta driva befolkningen ner i avgrundshålet.
   Massmedia är livrädda att förlora sitt presstöd, vilket dom gör om dom skriver sanningar.
   Reinfeldt började och Löven har fortsatt med att förgöra den Svenska befolkningen genom att satsa hela statskassan på analfabeter från Afrika.
   Dom borde istället satsa allt på den Svenska välfärden, för det gynnar ALLA, både Svenskar och invasionsstyrkan.

   1. Orkar inte med dessa låtsas komilker och resten av PK ( skiten ) eliten !!! Slår av tv,n direkt ! Säger som uggla : JA MÅR ILLA !!!

 6. Rent patetiskt att höra Skavlan presentera denne pinsamme figur som Sveriges största komiker. Schyffert är ju lika rolig som Carl Bildt. HAde hoppats att få höra Lagerbäck och sen stänga av men man fick stänga av direkt vill bara slippa se denna pinsamma figur.

  1. Om han är Sveriges roligaste så är det mycket synd om Svenskarna, för då är det ett bevis på att dom saknar humor.
   Tacka vet jag ”Bevbäan”.

 7. Denne ”kulturmänniska” tillhör en grupp av okunniga, faktablinda, farliga figurer som ser ingenting och förstår ingenting av läget i vårt land. Förresten – SD är inte bara 40+ gubbar, vi är över 2.500 SDkvinnor som inte känner sig trygga i dagens Sverige. Och vems fel är det? Just det – Schiffert and Co. Våldtäktsmänvänliga vänster.

 8. En liten människa som försöker göra sig stor på att trakassera, just nu 2o,7%, av Sveriges väljarkår.

 9. Om nu IS väljer att detonera i Sverige så får vi hoppas att de väljer denna sjuka människa som tycker att dessa terrorgrupper och terroristdåd bara är något att skämta om och som aldrig kommer att ske i Sverige.

  Nästa våldtäkt borde denna fähund drabbas av då han tycker att det inte är något att vara rädd för… det är denna typ av varelse som är grunden till ondskan i världen.

 10. Kanske borde diskutera psykvård med denne Henric. Folk mår sämre än någonsin idag. Psykvården drar ner och jag med en insikt som ingen politiker blir lyssnad på. Sämst är sossarna som idag är skitarga på mig för att jag skrev några sanningens ord i SN 3/2. Jag kräver nu svar från alla partier. Jag ber alla partiledare i landstinget börja att läsa professor Peter Götzes bok. Därefter vill jag samtala i landstingshuset med dom. Tror ni dom törs det. På mig biter inte floskler i detta ämne. Men håll koll på SN:s insändarsidor den kommande veckan. Jag har nog mer att hämta hos SD än hos S i denna fråga. Sjukvårdens uppgift är att bota o lindra. Idag drogar man ner patienten o gör hen till sjukpensionär om dom orkar leva vidare efter den vanvård som ges idag. God lördag-kväll! Det var allt jag hade på hjärtat för tillfället.

 11. Jag har deras produktion ”Spermaharen” som innehåller en del godbitar bl a med Robert Gustavsson!! Nu åker den nog i soporna!!!!

 12. Schyffert är en extremt självbelåten pajas som kräver uppmärksamhet hela tiden. Tror inte att han känner rädsla på ryggdunkarnas Södermalm, det är säkert det. För övrigt tycker jag att Rheborg och Gustafsson har mer humor i lilltån än vad Henrik har i hela sin orangutanghydda till kropp.

  1. Jag läste länken till Smålandsposten. Det går åt rätt håll när problemen åtminstone tas upp i gammelmedia. Men någon möjlighet att kommentera och påpeka sakfel finns inte. Det påstås att det tar 15 år för en asylant att komma i arbete. Det är illa men sanningen är mycket värre. Efter 15 år har 34% av asylanterna kommit i arbete.

   1. Ett sakfel i hans anförande. Sverige hade det bäst ekonomiskt på 60-talet. Sedan har statsapparaten fortsatt att höja skatten-välfärdsindustrin-och snart är det tomt i kassakistan. Befolkningen blir som en kassako. De som är rädda är Schyffert mfl som snart kommer börja attackera varandra då SD, ryssen, Trump inte funkar längre. Ha det talats om det franska valet och Fillon? Han var den som skulle utmanövrera Le Pen och nu undersöks han för utbetalning av löner till sin fru och andra släktingar. Det går inget bra nu men det kanske inte nämns i de svenska medierna?
    Definitionen på ett arbete-frågan är om det blir bättre om pengarna ska betalas ut genom låtsasarbeten till en lönedumpning. Lööv ville ju ha det så för migranterna skulle få högre lön än bidrag-vem ska betala detta? En timme per vecka har varit definitionen på arbete…

 13. När man säger att svensken aldrig haft det bättre än nu så borde de också säga att svensken har aldrig varit så skuldsatt som nu.
  Frågan är hur stor kan skuldpyramiden bli?

 14. Henrik Schyffert tycker att ” SD Gubbarna är Livrädda”??
  För vem då om man får fråga? För Pizzaekonomen, eller
  den väg som Sverige enligt alla bedömare är med raketfart
  på väg mot? Här ges en figur plats på bästa sändningstid
  att framföra sina vaneföreställningar om Att Sveriges ekonomi
  blomstrar, att alla är mätta och belåtna och har det bättre än
  någonsin. Idioten tror bara för att han själv kan patta på sina
  miljoner att alla Svenskar har det lika bra som han själv?
  Otroligt! Att han kunnat tjäna miljoner på den torftighet
  han presterar den vulgaritet han visar upp med sitt
  pubertala språkbruk, det märks att han tillhör inaveln i
  Stockholms innerstad. Det som förvånar mig är att människor
  betalar dyra pengar för att se det skit han presterar och
  höra hans enfald, han har för det första inte en janing
  om att många människor har det jävligt illa ställt, där
  fattigpensionärernas antal växer lavinartad ,en vård som
  går på knäna Avdelningar stängs, hela BB avdelningar läggs
  ned så att Norrländskor får föda i Bilar vid vägkanten?

  En sådan knäppskalle låter SVT på bästa sändningstid
  sitta hos Skavlan och kräka ur sig tirader av osanningar,
  för att få reda på hur verkligheten i det Svenska samhället
  så finns det säkrare bedömare än denne knäppgök,
  det vet givetvis Skavlan som själv tillhör denna falska
  kör av Dogoders.
  Men jag tror att i slutändan så är det just dessa figurer som
  ska känna sig livrädda, ty verklighetens folk har börjat
  vakna!

  Och hur falsk Skavlan själv är fick vi ett bevis på när
  Jimmie Åkesson var gäst i hans program, den falska
  lenhet han visar upp i alla program var som bortblåst
  då. Till och med hans landsmän blev vansinniga på
  hans oförskämda uppförande, samma falska lenhet
  visade han tydligen upp när denne skitstövel var gäst!

  1. Lenheten eller som jag väljer att kalla den sammetsrösterna finns överallt i media och övriga samhället varje gång invandring, minoriteter, kriminella avhandlas!

   Alla dessa sammetsröster måste bort från sina positioner och i de fall man inte kan lägga ner verksamheten ersättas med folk som endast har Sveriges och svenskarnas bästa för ögonen!

  1. Schyffert är granne med Reinfeldt, han som såg till att svenskarna snällt betalade hög skatt för att bli koloniserade av an-alfa-beter.

 15. Det var bättre förr med de ”Tre O:na”. Då hade Schyffert varit platt efter deras utfrågning. Byt ut Skavlan till en seriös utfrågare – om en sådan finns i dag.

 16. ”Vi har aldrig varit rikare, aldrig varit säkrare…”
  Ett sådant uttalande kan bara komma från en fåntratt som åkt på en räkmacka hela livet. Att få sitta hos fjanten Skavlan och rapa floskler bevisar dessutom bara hur rutten television vi har i landet…

 17. Migrationsverkets kostnadskalkyl för flyktingmottagande 2016-2019 är 270 miljarder kronor. Översatt till vänstervriden Schyffertska så blir det:

  10 st Quattro Stagioni (á 75 kr)
  8 st Stora Fanta (á 18.50 kr)
  4 st Netflix-abonnemang (á 79 kr)

  Eller 1 223 kr per svensk förvärvarbetare och månad. Observera även att de 270 miljarderna är enbart kostnaderna för initial asylmottagning och inkluderar inte kostnader som t.ex. socialbidrag, bostadsbidrag, andra transfereringar och offentlig konsumtion.

  https://www.facebook.com/hashtag/pizzaekonomen

  https://pbs.twimg.com/media/CTmbt_TWEAAodPM.jpg

  1. Och detta handlar fortfarande bara om ASYLSÖKANDE.
   Sedan har vi minst lika många som inte söker asyl men som ändå vi skattebetalare ( läs pensionärer ) skall betala för. Summan slutar nog inte på mindre än 6-7 hundra miljoner om året nu.
   Om några år är den siffran dubbelt så hög.

   1. Jag antar att du menar 6-7 hundra MILJARDER kr om året.
    Instämmer till fullo med det övriga du skriver i din kommentar.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: