Yazidiska flickor säljs som sexslavar medan kvinnor marcherar mot Trump

av Uzay Bulut  •  27 januari, 2017

  • ”Några av dessa kvinnor och flickor har varit tvungna att titta på när 7-, 8- och 9-åriga barn förblödit framför deras ögon, efter att ha våldtagits av ISIS-miliser flera gånger om dagen. ISIS-miliser har bränt många Yazidiska flickor levande när de vägrat att konvertera… Varför? För att vi inte är muslimer…” — Mirza Ismail, ordförande vid Yezidi Human Rights Organization-International.

  • ”Detta är ett folkmord mot kvinnor.” — Zeynep Kaya Cavus, en framstående alevitisk aktivist.
  • Ledsamt nog valde många av arrangörerna och deltagarna i kvinnomarschen i Washington att ignorera det faktum att kvinnor torteras och utrotas av islamistiska terrorister, och att de i andra delar av världen inte får utbilda sig eller ens lämna hemmet utan tillstånd från en man.
  • Om bara dessa kvinnor hade känt sig lika motiverade att protestera mot slaveriet, våldtäkten och tortyren av yazidiska kvinnor och barn som mot priset på tamponger.

gatestone_yazidier

Den 21:a januari arrangerade ett antal kvinnorättsgrupper ”kvinnomarscher” i många städer i USA och runt om i världen. Demonstrationerna riktade sig i huvudsak mot den nyinvigda amerikanska presidenten Donald Trump.

Det var många talare och deltagare på plats. En av dem, skådespelerskan Ashley Judd, läste upp en dikt i Washington D.C. som ställde frågan om varför ”tamponger är skattebelagda när viagra och rogaine inte är det”.

Medan fröken Judd talade om sin förkrossande tragedi tvingades tusentals yazidiska barn och kvinnor in i sexuellt slaveri i Irak och Syrien, i händerna på Islamiska Staten (ISIS) och till salu på marknader för sexslavar.

ISIS attackerade den yazidiska hemvisten Shingal i Irak den 3e augusti 2014 och över 9000 yazidier blev mördade, kidnappade eller sexslavar. Yazidier är en religiös minoritet i Mellanöstern med en historia av förföljelse.

Läs vidare

6 thoughts on “Yazidiska flickor säljs som sexslavar medan kvinnor marcherar mot Trump

  1. Feminazisternas hysteriska vurm för de islamistiska satanisterna är sedan länge ett välkänt faktum, och att dessa radikala gaphalsar kommer fortsätta skandera mot allt förnuft och humanism tills dess de får sina egna nackar dekapiterade, står helt klart. Man kan inte tala en rabiat dåre till rätta, och att västerländska icke sällan välutbildade så kallade feminister avstår från att ta sina medsystrar i försvar, och väljer att jämna marken för den bestialiska terrorn, är inte bara häpnadsväckande makabert, det påvisar ett rent kriminellt vansinne.
    Andreas 🙁

  2. Inte bara svenska feminister är kompletta idioter utan de finns överallt!
    Ingen tröst dock.
    Blir arg dock eftersom svenska kvinnor inte kan följa sig bakom fålig utbildning eller mansförtryck.

  3. Det skiter dessa feminazin högaktningsfullt i, kommer ni ihåg när Mona Walter skulle tala vid en tillställning så stod dessa illaklädda flickor med tovigt hår och protesterade.
    MOT Monas tal om kvinnors ställning inom islam!

KommenteraAvbryt svar