Time för timeout

Gruppledaren för Moderaterna i Ale kommun, Catarina Fontenay tar timeout från samtliga politiska uppdrag i kommunen efter att ha lyckats med konststycket att sälja gästgiveriet i Skepplanda norr om Göteborg till två Hells Angels medlemmar.

Tydligen är Catarina Fontenay gift med en av säljarna av gästgiveriet och hon har med sin namnteckning bevittnat kontraktet där två kända och mångåriga medlemmar i Hells Angels Goth Town köper fastigheten.

Det enda politiska uppdrag som Catarina Fontenay behåller är sin plats i kommunfullmäktige, men hon kommer inte att delta.

”Under tiden jag reflekterar över situationen ämnar jag att anmäla förhinder till dessa möten” Säger Catarina Fontanay. Lusharpan tror att Catarinas avsikt naturligtvis är att återkomma till politiken så fort allt blåst över, ungefär som Mona Sahlin.

Lusharpan säger grattis till innevånarna i Skepphult med omnejd. Frågan är om inte de nya köparna till gästgiveriet kommer att verka avkylande på en del överhettade nyanlända som inte kan hålla fingrarna i styr när det gäller svenska kvinnor.

I övrigt så kan väl Catarinas bravad läggas till Moderaternas redan långa CV av fadäser som ni kan läsa om här på Pettersson.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras

9 thoughts on “Time för timeout

  1. Detta är mycket bra för de boende för HA håller rent runt sig. Gratulerar. Indrivning från dem är gratis, först tar de vad du ska ha och sedan tar de det de ska ha för jobbet.
    Jag har rekommenderat bönder som har problem med den militanta djurrättsrörelsen att hyra ut till mekande HA mfl.Då slipper man alla inbrott, stölder av djur och hot och misshandel. Polisen och myndigheterna ger dem rätt och de samarbetar med de andra typ EXPO och feminsitrörelsen som stöttas av media och politikerna.

    • Vi lever i laglöst land så det är en trygghet att ha HA som grannar, nu håller de efter våldtäktsmän och kriminella djurrättsmuppar som spelar sitt spel men aldrig ger sig på halal-slakterier eller butiker som säljer halal….-DE ÄR FÖR FEGA, DE ÄR RÄDDA FÖR MUSLIMERNA!! HA kan sätta sig i respekt, vet de att de får rejält med stryk eller kanske ännu värre håller de sig undan….Enda problemet är att polisen är på tå och trakasserar HA medlemmar, vilket är för jävligt, annars syns de aldrig till!!

  2. Bra mycket bättre med HA som grannar än migränverket och deras gulle”grisar”. Kanske det blir lugnt och byns flickor kan gå ut på kvällstid.

    • Ja, klart mycket bättre att sälja till HA än till någon som kanske har planer att göra om fastigheten till en s.k. flyktingförläggning.

  3. Vem ägde det från början? Om det var kommunen så undrar jag varför kommuner äger gästgiveri? Och det är väl bättre att privata aktörer äger det, även om det är HE?
    Och om det var hon personligen som ägde det så har väl ingen annan med det att göra?

KommenteraAvbryt svar