Inrikesministern om skjutningarna: Malmö ligger närmare kontinenten än andra svenska städer

INVANDRARVÅLD. Anders Ygeman om skjutningarna i Malmö.

Din förklaring till att det ser ut som det gör i Malmö?  Man ligger närmare kontinenten än någon annan svensk stad, och man har därför lättare att få in vapen i Malmö. Läs mer…

-Pettersson vill bara i all enkelhet påpeka för inrikesministern att Köpenhamn ligger ännu närmare kontinenten,är fyra ånger så stort och har hälften så många dödsskjutningar som Malmö…

 

42 thoughts on “Inrikesministern om skjutningarna: Malmö ligger närmare kontinenten än andra svenska städer

  1. Ygeman vågar inte säga sanningen som den är och stoppar huvudet i pk-busken.

    Anledningen till skjutningarna är först och främst pga att Malmö har ”kulturberikats”.

    Och för det andra, Malmö är rena Muhammedistan!

    Och för det tredje, i städer/områden där islam finns med i bilden, så är våld och dödande ett mycket vanligt förekommande fenomen.

  2. Man blir i alla fall imponerad och förvånad över Ygemans geografikunskaper, då borde ministern också veta att det finns många länder mellan mena-området och Sverige där dessa s.k flyktingar kan stanna och söka asyl. Det kanske dock är att överskatta minsisterns kunskaper en aning.?

  3. Men även i städer som Kiruna och andra nordliga orter i vårt land har ju uppvisat samma typ av tendenser med start från att fördelningsmekanismen började tillämpas. Då kan man ju hävda att politikerna medvetet vill sprida ut riskerna över landet? Kontinenten? Var ska man vara då? Inkontinenten?

    Det verkar som de som flyttar hit tror att polisen skall agera stödperson åt dem livet ut? Svenska medborgare har i alla tider varit vana att vara ansvarsfulla och respektera sig själv och andra. De vill kunna skita i det och har flyttat t Sverige för att fortsätta med sin skit och låta oss betala för att skydda dem. Åt helvete idioter!

  4. Ygeman har väl i likhet med Reinfeldt, flugit över Sverige och därav dragit en lika ”intelligent” slutsats som den f d statsministern, även om den är annorlunda. Är de dumma på riktigt eller slant de bara när de tänkte?

    • De ligger på den IQ-nivån ! Ynkeman har dessutom hela sitt yttre emot sig.Kanske en orsak till att han vill rebellera,mot oss normala inhemska ?

  5. I Danmark blir du sedan flera år direkt anhållen och hamnar i fängelse om du bär på vapen. I Sverige håller Ygeman och Johansson fortfarande på och utreder.

  6. Invällarna i Malmö börjar nu gnälla att de inte får tillräckligt med beskydd från polisen när de skjuter varandra?? Varför ska polisen bry sig de blir ju beskjutna med stenar och raketer när de försöker. Det är inte vi etniska svenskar som skjuter, blattarna kanske kan börja hålla ordning på sin egen ohyra, använd de så önskvärda sharialagarna. Ynkeman säger nog inte ifrån menafolket får göra precis vad de vill.

      • Man kan ju undra vad talaren åsyftade med det här.

        ”Sverige har förändrats
        Under manifestationen höll Hosam ett kort och känslosamt tal för de närvarande.

        – När Sveriges lagar skrevs var Sverige ett helt annorlunda land. Jag tar mig friheten att uttrycka mig på det viset. För att vi ska sätta stopp på lidandet måste man ha skarpa lagändringar som kan eliminera, hejda, stoppa kriminalitet. Om Sverige vill överleva och existera i framtiden måste man se till att lagarna ändras. Nedskärningar ska inte hindra poliskåren, polisen måste ha fri hand. Vi har flytt krig för att komma hit, vi måste känna oss trygga här. Jag uppmanar er alla att göra er röst hörd för att påverka politiken och politiker. Ingen kan göra allt, men alla kan göra någonting.”

  7. Öppna era hjärtan – för vapnen, eller vad politiken nu går ut på…
    Regeringen verkar inte ha oroat sig så jättemycket innan för vem som har vapen, så länge som det inte är svenskar eller medborgargarden som är beväpnade.

  8. Och så har Köpenhamn beslutsfattare huvudet
    på rätt plats, medan Malmös politiker har haft huvudet
    under armen dom sista 20 åren.

    • Det är så i vilket fall att de inte förstår vart det de säger, leder till.
      Detta har förmodligen att göra med två saker: Politikerna ”blir” yngre och yngre samtidigt som de är allt oftare s.k. ”broilers”. De har ingen som helst uppfattning om det vanliga livet.

  9. Anders Ygeman – Slutlekt för gängledarna
    (Publicerad 1 juli 2016)

    http://static.anygator.com.s3-website-eu-west-1.amazonaws.com/static-anygator2/thumbs/se/af/affb590f661ff679c7b9d05a0c4b8f1385a9500e/big.jpg

    Anders Ygeman boostade positiva nyheter om sig själv på Facebook
    (Publicerad 1 juli 2016)

    http://www.resume.se/nyheter/artiklar/2016/07/01/regeringen-boostar-positiva-nyheter-om-sig-sjalva-pa-facebook/

    Och nu 6,5 månader senare skyller Anders Ygeman de förvärrade problemen på att ”Malmö ligger närmare kontinenten än andra svenska städer”.

    Malmö låg väl lika nära kontinenten då den 1 juli 2016 som det gör idag vid en jämförelse med andra svenska städer. Vad beror då försämringarna i Malmö under de senaste 6,5 månaderna egentligen på?

  10. Fast å andra sidan ligger Malmö närmare Pristina, Aleppo och Mosar om vi nu ska ge oss in på geografifrågor och de tre städerna torde ha mer att göra med brottsligheten än den europeiska kontinenten.

  11. Undrar vilken kontinent det är han syftar han på? Australien? Antarktis?
    Afrika? Är inte det rasistiskt i sådana fall?
    F.ö. borde Ygeman byta namn till det mer passande Lygeman!
    (Lyge=ljuga på norska)

  12. Enligt uppgifter från killar som kände killen som blev skjuten på Amiralsgatan vid busshållplats vid Rosengården, så handlade detta om att killen varit tillsammans med en tjej. Var en av brodern till kvinnan som skött honom. Ett s.k. hedersmord som naturligtvis har kopplingar till islam.
    Islam och det som står i Koranen är uppmaning till detta, så därför räknas detta som ok. för muslimer som blivit indoktrinerade.

    Monas telefon fungerar väl inte på rätt sätt?

    När skall politiker förstå att denna politiska och indoktrinerade ideologi måste förbjudas, precis som nazism gjordes EFTER 2:a världskriget.

    Är inte människorna muslimer som det är fel på. Ideologin som är den mest kvinnoförnedrande och uppmanar till mördande av de som inte följer islam.
    Sponsrad av Saudiarabien med moskéer, och bidrag från Miljöpartiet och Socialdemokraterna. Även Annie Lööf tycker män skall kunna ha 4 fruar, eller i vilket fall var det hennes ungdomsförbund (blivande C-politiker) som tycker det är ok. 49 extrafruar räknas inte som köp av sex av feministisk regering, men sossar tycker detta är ok.

    Få bort Alliansen, Fi, V, Mp och Sossar.

    Behandling och upplysning till muslimer är receptet. Börja med detta i skolundervisningen då dem är fyllda 9 år. Långsiktig plan. Förbjud allt byggande av nya moskéer och stäng moskéer om någon av deras medlemmar uppmanas till terror, hedersmord och annat skit som står i Koranen. SD är valet. Bli medlem idag och sponsrar denna blogg.

  13. Har inte även kontinenten något mindre mord per kapita än Malmö?
    Och om det är så kan kanske Malmö bilda ett nytt epicentrum för den våldsverkare som eskalerar i området? Varför anser de kriminella att Malmö är så gynnsamt för sin marknad? Finns det forskning inom ekonomiska institutioner kring detta? En grundbult borde vara hur lätt verksamheten är att utveckla och möjligheter att jobba ostört? Har Malmö detta att erbjuda för den som vill utveckla sin verksamhet inom våldsbranschen?

  14. Ygeman och hans gelikar kommer alltid att neka,ini döden. Den vedertagna förklaringsmodellen ,via partiorder lämnar man inte,annars finns det risk att man får en placering som generaldirektör på en myndighet, eller tar time out. Med full lön givetvis. I åratal.

  15. Att Ygeman, vår Inrikesminister skyller brottslighet på att Malmö ligger nära kontinenten är skrämmande lågt!

    Ett argument som i viss mån stämde under 80-talet på Malmö.

    Men efter att kört hela landet i diket med en vansinnig flyktingpolitik, att då skylla på kontinenten? Finns bara ett ord ”Inkompettent”

    Avgå Ygeman!

  16. Det finns snart inget som förvånar mig över vilka infama förklaringar dilettanterna presenterar för allmänheten, om den horribla situationen i Absurdistan.

KommenteraAvbryt svar