Danmark har betalt a-kassa till islamister i Syrien

ISLAM. Enligt Säpo har runt 150 islamister återvänt till Sverige efter att ha varit i Syrien och Irak och krigat för den kriminella muslimska terrorgruppen ”Islamska staten”. I Sverige diskuteras hur vi ska hjälpa dem, det finns förslag på hjälp med bostad, arbete och kontanter. Mitt förslag är att de ska belönas med indraget medborgarskap och förbud mot att återvända till det land som de förrått och vänt ryggen åt. I andra hand ska de inte ha en krona i bidrag om de återvänder, utan ställas inför rätten för förräderi. 

I Danmark har det som i Sverige förekommit bidrag till muslimer som fått bidrag när de varit utomlands och mördat för islam. Minst 34 islamister har fått bidragspengar efter att ha gått med i en terroristgrupp.

Den danska regeringen har sagt att den kommer att sluta betala bidrag till islamister som en del av planen för att bekämpa terrorism.

Jihadisterna har fått statlig arbetslöshetsersättning medan de befunnit sig i Syrien och Irak, ett avslöjande som upprört många. Sysselsättningsminister Troels Lund Poulsen lovade omedelbart åtgärder och insatser för att driva in de betalningar, även om det var oklart hur pengarna skulle kunna återvinnas.

IS-krigare tror finansiera sitt krigande med socialbidrag som går direkt till dem eller till någon familjemedlem.

-Pettersson trodde inte danskarna var så lättlurade och om danskarna har lurats hur många finns det inte då i Sverige, dels IS-krigare men även svenska ungdomar som luffar runt i världen samtidigt som de uppbär a-kassa eller någon annan form av bidrag. De ska visserligen stå till arbetsmarknadens förfogande men ofta har handledarna ingen fysisk kontakt utan blanketter ska fyllas i på nätet och det kan man göra från hela världen…

Det finns sedan november 2016 uppgifter om de två ”svenskarna” som deltog i terrorattackerna i Paris och Bryssel. Osama Krayem från Rosengård och Mohamed Belkaid från Märsta. Båda var handplockade IS-rekryter som tog sig in i Europa på syriska pass under hösten 2015.

Mohamed Belkaid reste in med syriskt pass i namnet Soufiane Kayal den 3 september 2015 i Ungern och hämtades upp av Paris-operationens ledare Abbaoud den 9 september.

Osama Krayem reste in med syriskt pass i namnet Naim al-Hamed den 2 oktober 2015 i Tyskland i staden Ulm (känd jihadist miljö sedan 9/11). Krayem var också misstänkt för terrorplaner mot Schipol flygplats i Amsterdam som skulle ske 13 november 2015 samtidigt som Parisdådet.

En ytterligare svensk koppling är uppgifter att en IS-terrorist (vid namn Vilius) som arresterades i Turkiet sommaren 2015 på väg till Frankrike för terrorplaner använde sig av en annan svensk IS-rekryts riktiga pass för att resa in i EU. Försöket misslyckades.

Läs mer…

11 thoughts on “Danmark har betalt a-kassa till islamister i Syrien

  1. Jag fattar inte hur vi kan vara accepterade som ett självständigt land!
    Vårt land styrs, och har styrts av individer utan möjlighet att förstå verkligheten.
    Vi manipuleras av en invasionsmakt, islam, som har som mål att eliminera vårt fosterland.
    Vi har inte någon ledare i landet som kan ta greppet om situationen
    (förlåt Åkesson).
    Vi måste snart få en Hitlerkopia om Sverige ska finnas kvar om fem år.
    Jag är rädd!
    Alla muslimer är muslimer!

  2. Bidrag – så heter det … !?! I själva verket är det lönebetalning för presterat arbete enligt avtalet. Islamisterna anlitades för att misshandla, våldta, mörda, m a o utplåna Europas etniska befolkningar. Socialistiska regeringar tror sig ha hittat ett överlevnadssätt i skuggan av en atavistisk kulturform som de hoppas att kunna manövrera till sin fördel. EU:s lögner och drakoniska migrationslagstifning lyckades förleda, förskräcka och slå sönder flera nationer i Europa.
    Och så ska det fortsätta: folk kommer att betala med pengar, tårar och blod för sin undergång. Innan européerna dör ut, har islam tagit över hela kontinenten. Mer kan man läsa i baba Vangas profetia.

    Baba Vanga – Balkans Nostradamus – Projekt Morpheus
    https://www.morpheusblogg.se/2016/07/20/baba-vanga-balkans-nostradamus/
    20 juli 2016 – Baba Vanga, det blinda oraklet från Balkan, lyckades redan på … Ännu mer skrämmande är hennes profetia från 1989 om attacken mot World …

    God natt !

  3. Ikke alene har vi betalt deres fagforening vi har også sendt penge til dem i form at kontanthjælp til de danske syrien-krigere. Når de kommer hjem bliver de behandlet på danske sygehuse. Mange udlændige siger danskerne er naive, og det er rigtigt, de er nærmest forbryderisk naive

  4. Detta fusk har förekommit i över tjugo år här i Sverige . Tidigare ca 2005 skrev media att många flyktingar bodde väldigt trångt sådär tjugo pers i en tvåa i Angered,men i själva verket var dom andra arton hemma i sitt forna hemland som dom hade flytt ifrån och tog emot bidragspengarna via dom två som var kvar här . Förekommer mer eller mindre fortfarande.
    Detta fusk drabbar våran välfärd hårt. Man blir förbannad… 🙁

  5. Automatiskt överförda socialbidrag och a-kasseersättningar ger stora möjligheter till fusk. En bättre kontroll av riskgrupper behövs, t. ex. ett slumpmässigt urval av personer vid ett utbetalningstillfälle skulle behöva infinna sig personligen för att visa att de fortfarande lever och finns i Sverige innan beloppen sätts in på vederbörandes konto.

    • Lever jag på min Svenska pension utomlands måste jag regelbunden visa att jag fortfarande lever och infinna mig på den Svenska Ambassaden i respektive land för att fortsätta få min pension.

KommenteraAvbryt svar