Roddar-Anna och hennes kompisar

HATMEDIA. Roddar-Anna Dahlberg, ledarskribent på Expressen har skrivit en hel del bra saker den senaste tiden, det är snudd på att hon leder loppet över till den i mitt tycke rätta sidan av stranden. Inför valet 2010 skrev damen ”Rösta nej till hatet” nu skriver hon att Löfven måste ta ansvar för landet. Den så kallade journalisten har medvetet skrivit artiklar för massinvandring, nu skyller hon på andra.

Aftonbladets Lena Mellin undrar hur det kunde bli så här, ”Liv och hälsa och viktiga samhällsfunktioner står på spel i spåren av flyktingkatastrofen och det kommer att bli värre” skriver hon i hattidningen. Mellin har tydligen glömt att hon tidigare kallat det osmakligt att vara invandringskritisk.

Det ynkliga av det ynkliga i denna grupp av journalister, politiker och andra debattörer är att de nästan kräver en ursäkt när de blir påhoppade för att de skriver invandringskritiska artiklar nu, när de har facit.

Själva är de inte beredda att be Sverigedemokraterna, alternativmedia och andra oliktänkande om ursäkt för att de i åratal kritiserat alla som varit invandringskritiska. Anna Dahlberg låtsas inte om att hon bara för några år sedan deltog i drevet och svartmålningen av alla invandringskritiska och att hon tillhör den grupp som förstört landet för generationer framåt.

Inte för att många bryr sig om vad roddarna skriver och säger men de kan och bör ändå föra fram kravet på en haverikommission för media som kan undersöka hur det kunde gå så illa att medierna blev en del av makten i stället för att granska dem och att grupptrycket blev så stort att nästan alla journalister slutat tänka självständigt och kritisk om  asylinvandringen och hatet mot dem som var kritiska.

Medias_rapportering

 

13 thoughts on “Roddar-Anna och hennes kompisar

  1. Det enklaste och effektivaste sättet att få bort RODDARNA snabbt och enkelt är att inte köpa deras lögnblaskor. Jag har inte köpt en tidning av någon sort sen tidigt 2010 och jag lever fortfarande.

  2. I ett fungerande land tar man fast kriminella och utdelar ett straff på flera år.
    Men i böglandet Sverige skall man dalta med kriminella.
    Allt enligt Jerzy Sarnieckis kommunistideologi.

    Bögregeringen Lövfen eller Batra kommer aldrig komma tillrätta med dessa problem eftersom de förblir extremt handlingsförlamade, svaga, fega och patetiska. De kommer fortsätta göra det som de gör bäst…nämligen att gapa med öppen mun i passivitet…

  3. Jag tycker att Anna skriver bra i dag och har väl underbyggd argumentation om det hon skriver.
    Om man går tillbaka till 2010 så tror jag att den journalist som skrev något kritiskt om islam och invandring från dessa länder blev utfryst eller fick sparken.
    Anna var med i aktuellt för några dagar sedan och skulle försvara sitt skrivande inför en (namnet har jag glömt) som kom från någon vänstertankesmedja. Hon tyckte att dagens förhållandevis svaga broms mot invandringen var alldeles fel. Utan vi borde snarast öppna upp både för invasion och sedan följande anhöriginvandring.
    Jag tyckt att Anna stod som på nålar med en skräck i ögonen för att säga ett enda ord fel. För då hade drevet mot henne kommit omedelbart från en PK journalistkår som har varit lite spak den sista tiden men definitivt inte försvunnit.
    Man kan ju tänka sig att om Anna möter Alex på kontoret om de pratar med varandra eller.
    Ser man på Svts nyhetsprogram så är det olika företrädare nästa dagligen för fri invandring och medföljande anhöriginvandring som får lägga ut sina ståndpunkter utan kritik eller ifrågasättande från programledarna medan däremot de som påpekar problem (kallat utmaningar) med alla medel försöker programledaren ta ära och heder av personen.
    Dessutom är det kanske dags att byta ut invandring mot invasion.

  4. Kappvändare blir ALDRIG trovärdiga. Döda fiskar flyter alltid med strömmen. När det börjar brinna i knuten vill man rädda vad som räddas kan. Det är detta som sker nu inom hela PK eliten. Efter 2018 blir det många som får gå till AF för inskrivning.

    • INSIKT har dom drabbats av .. vi har väntat på att MEDIA O REGERINGEN SKA VAKNA UR TÖRNROSA SÖMNEN Men den stora skadan , är inte reparabel som dom ORSAKAT med sitt MÖRKANDE o välkommnande av att göra hela landet till ZOO åts upp – på kort tid , ingen återvävt är att vänta . finns inget frö som kan gro NOAKS ARK finns inte i vår tid , SKULLE BEHÖVAS !! men det var bara symboliskt

KommenteraAvbryt svar