Sara Skyttedal i chock

MEDIA. I början av 2015 laddade Dagens Nyheter ner ett antal gamla bilder från ett icke-publikt fotoalbum på Sara Skyttedals Facebooksida. Dessa publicerades sedan på deras webplats DN.se. Ingen dialog fördes med Skyttedal innan eller efter publiceringen. Efter att Sara inte fått något svar på sina frågor om bilderna fakturerade hon dem för deras användning av hennes bilder.

DN har bestridit hennes rätt till att få betalt för bilderna och påstår sig ha rätten att publicera dem eftersom Sara är vän till Ebba Busch Thor som var aktuell som partiledarkandidat vid tillfället.

-Pettersson är då och då inblandat i rättegångar för det jag skriver på bloggen, för det mesta går det bra, det vill säga anmälan kastas i papperskorgen men ibland får jag betala en liten slant och får då och då några kronor till skänks av generösa bloggläsare, jag är tacksam för varje krona.

För närvarande är det två herrar som hotar med stämning för förtal, till det får jag anledning att återkomma om de gör allvar av sitt hot.

Sara Skyttedals siffror verkar vara en dröm.

Det går givetvis även bra att ge ett bidrag till denna blogg! Hur du ger ett bidrag ser under rubriken “Donera” uppe till höger.

Petterssons blogg drivs helt ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns för att driva bloggen så är du mer än välkommen med ett bidrag! Stort som smått.

Paypal eller SWISHA till 0760858480

5 thoughts on “Sara Skyttedal i chock

  1. Nu hjälper vi Sara, mot den skamliga tidningen DN. Skäms DN.

    Sara Skyttedal ska ha allt stöd i denna fråga. Tjejen som för övrigt, tillsammans med andra, gjorde grovjobbet för att DÖ skulle rivas upp.

    Vi får även hoppas på, att det blir en del uppsägningar av DN-prenumerationer.

  2. Det där svinet Wolodarkski tycker att han kan ta vad som helst och publicera. Denne vidrige mupp får dessutom sitta i SVT och uttrycka sina vidriga åsikter. Svensk press och media stinker.

KommenteraAvbryt svar