Massinvandring till Storbritannien har många mycket negativa följder

En rapport som nu överlämnats till Storbritanniens regering säger:

Massinvandring till Storbritannien har förändrat samhällen till oigenkännlighet och gjort samhällena till getton.

Rapporten anklagar regeringen för att ha underlåtit att ta itu med krisen

Hela städer har förändrats ”till oigenkännlighet” och blivit getton på grund av  regeringarnas sätt  att hantera massinvandring, avslöjar idag en ”explosiv” rapport till Downing Street.

I 15 år har många politiker varit passiva och talat om för folk att de inte skall oroa sig eller kallat dem rasister.  Den chockerande domen kommer i rapporten.

Det var på uppdrag av David Cameron i juli 2015 men försenades i flera månader amid skräck kommer genera ministrar.

Rapporten framhåller också att alldeles för lite har gjorts för att stödja: skolor, sjukhus och bostäder i områden som drabbats av de nyanlända.

Alltför många offentliga institutioner har ”ignorerat eller tolererat regressiva, splittrande och skadliga kulturella och religiösa seder, av rädsla för att stämplas rasistiska eller islamofob”.

LÄS MYCKET MER HÄR: THESUN

4 thoughts on “Massinvandring till Storbritannien har många mycket negativa följder

  1. Samma flathet, gällande äktbefolkningen där, som här. P g a vilja från 68-packet att utrota oss med djupa rötter i våra länder här. Det handlar om den degenererade 40-talistgenerationen, som genom sin kommunistskit, förstört Europa och USA, liksom Australien och Canada. Ja allt västerländsk är fördärvat av denna, till övervägande delen, sjuka generation.

  2. Jag är rädd för att det kommer att behövas ”extraordinära metoder” för att ordna detta och jag är också rädd att vår egen civilisation inte mäktar med dessa metoder.

KommenteraAvbryt svar