Signalement a la Lotta Bromé


I vår reservhuvudstad är det av någon anledning enklare att få in Radio Östergötland än radio Skaraborg, så därför händer det att Lusharpan ibland får det tvivelaktiga nöjet att avnjuta Lotta Bromé i Radio P4.

Idag intervjuade hon den kvinna som vaknade upp med en främmande man i sitt sovrum. Han finns med i ett tidigare inlägg på Pettersson:

https://petterssonsblogg.se/2016/11/27/afrikan-ofreda-kvinna-i-hemmet-nar-sambon-var-hemma/#more-192026

Under intervjun så uttrycker den drabbade kvinnan starka önskemål om att mannen ska bli identifierad och konstaterar att polisen lyckats säkra fingeravtryck på flera platser i villan.

Av någon outgrundlig anledning så lyckas både den intervjuade kvinnan och Lotta Bromé undvika att lämna något som helst signalement på mannen.

Man kan undra vad det är för fel, både på Lotta Bromé och den drabbade kvinnan. Om man skulle gå ut med signalementet på mannen så hjälper man förmodligen både andra kvinnor och polisen. Men icke. Det är bättre att vara politiskt korrekt och låta fler kvinnor drabbas av mannens framfart. Jag tycker synd om alla svenska kvinnor som i onödan drabbas av sådana här mäns framfart pga av alla PK-idioter.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras


9 responses to “Signalement a la Lotta Bromé

 • Tony

  Eftersom Lotta själv är flata, så tycker hon väl att
  sign. inte behöver anges, han kommer ju inte
  att försöka med henne själv?

  Gilla

 • omvänd

  Har för mig att sambon skrev om detta på sin facebook sida men det är kanske borttaget? Han var ganska ilsken…

  Gilla

 • age

  Trakasserat okänd kvinna; Muslim?
  Det vi vet är att alla muslimer är muslimer.
  Jag är också rädd! ( jag är ändå man!)

  Gilla

 • ruben

  Vilka inskränkta könsfördomar Lotta Bromé och Radio P4 sprider när de så självklart uttalar att det är en man. Nej jag finner mej inte i den rasistiska generaliseringen. Kan man inte anmäla dem till JämO 🙂

  Gilla

 • Sara H. från Skåne

  Färgblind med måttband.

  En 19-årig kvinna blev på väg hem omkullvräkt och rånad i centrala Åstorp. När hon på lördagskvällen vid 19-tiden passerade Björnekullaskolan kom hon i möte med två yngre män.

  Det var när hon passerade dem som en dem tog tag i hennes hår så att hon föll baklänges och slog i marken. I det tomult som uppstod stal kumpanen hennes mobiltelefon.

  Båda gärningsmännen försvann från platsen och kvar efter det brutala rånet stod ett chockat brottsoffer. 19-åringen uppsökte läkarvård med smärtor i huvud och rygg.

  Enda (!!!) beskrivningen på gärningsmännen som polisen har att gå efter är att männen var cirka 180 centimeter långa.

  Står i Helsingborgs Dagblad

  Gilla

  • F.d. Socialen-demokraten, Ricke

   Låt oss konstatera att allt skit som händer är en konsekvens av att 87:an röstat på 7klövern som samtliga ställer sig bakom den ansvarslösa massinvandringen.
   Att INTE ge något signalement är konsekvent då brottsligheten kommer att tiodubblas snabbt i Sverige, – hela städer som Malmö går bara runt tack vare enorma statsbidrag!
   Att våra etniska svenska släktingar rånas, misshandlas, mördas är konsekvent, – Stefan Lövens regering utser rikspolischef och han heter Dan Eliasson och tycker mest synd om brottslingarna även om de mördar…..
   TYVÄRR FÖR SENT ATT GÖRA NÅGOT, – BÖJ ER FRAMÅT OCH SVÄLJ….!!!

   Gilla

 • Truthfighter

  Endast där, när det gäller tafsare, borde man ha en specifik slags sharialag, fast just denna ALDRIG kommer att införas i dessa sharialänder. Då de är för detta tafsande och förnedrande av kvinnor.

  Lagen skulle helt enkelt vara, att den som tafsar utan tillåtelse från den tafsade, skulle få händerna avhuggna, rätt och slätt. Det vore inte mer än rätt för såna islamsvin, att få känna på sin egen skit.

  Gilla

 • ossie

  Var säkert bandat så om kvinnan skulle säga nåt olämpligt så Klipp Klipp.

  Gilla

 • Tomas O'Maely

  Den drabbade kvinnan vågar naturligtvis inte ange det rätta signalementet i SR(r) eftersom hon då blir förföljd av verklighets hatande mainstream media, vilket förresten redan skett.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: