V-politiker inför rätta för uppvigling

VÄNSTEREXTREMISM. ”Riv ner, klistra över, förstör!” Det skrev Vänsterpartiets gruppledare i Lund Hanna Gunnarsson i fjol samtidigt som Sverigedemokraterna gjorde reklam bland annat i Stockholms tunnelbana. I somras åtalades Gunnarsson för tweeten och i dag ställdes hon inför rätta misstänkt för uppvigling. Själv nekar hon till anklagelserna. Tingsrätten meddelar dom om två veckor.

-Pettersson undrar varför damen nekar. Bättre att stå för det man gjort, men som vanligt i vänsterkretsar så vill man att någon annan ska betala kalaset…det är gott om sådana på vänstersidan.

TIDIGARE 2016-06-20. V-politiker åtalas för uppvigling

BROTTSLIGHET. ”Riv ner, klistra över, förstör! Skitet lär vara borta imorgon.” Det skrev Lundapolitikern Hanna Gunnarsson (V) förra året på sitt Twitterkonto och länkade till en artikel som handlade om Sverigedemokraternas uppmärksammade kampanj mot tiggeri.

Nu åtalas hon för uppvigling, rapporterar lokala medier. – Det är ett brott att förstöra andras egendom. Men i det här fallet är det också ett angrepp mot demokratin att uppmana till att förstöra sådant som andra vill förmedla, och det gör det hela mer allvarligt, säger chefsåklagare Pernilla Åström till SVT Nyheter.

-Pettersson tycker att denna skatteförsörjda antidemokrat även ska åtalas för människosmuggling. Damen har nämligen skrivit på sin Facebooksida ”Vi behöver börja gömma och smuggla flyktingar över Öresund nu. Som vi gjorde under kriget.”   

TIDIGARE 2015-08-13. Vänsterpartist – riv ner, klistra över, förstör

Vänsterpartisten Hanna Gunnarsson uppmanar folk att förstöra Sverigedemokraternas kampanjmaterial. “Riv ner, klistra över, förstör! Skitet lär vara borta imorgon.” skriver hon på sociala medier.

Hanna Gunnarsson är toppnamn för Vänsterpartiet i Lund, är det allmänhetens ansvar att reagera på rasism och därför uppmanar hon på sociala medier till förstörelse av reklamen.

“SD är ett rasistiskt parti som sätter människor mot varandra. Jag vill inte se rasistiska budskap i gatubilden. Om det ska finnas annonser och reklam så måste denna vara sådan att det inte hetsar eller sprider lögner. Sådan reklam bör tas bort”, skriver hon till Sydsvenskan.

-Pettersson har hela dagen sett att det varit ett ovanligt hårt tonläge i debatten. Tyvärr har det pratats om SD:s reklam inte om problemet – tiggarna.

Nu har vi haft en S+MP regering i snart ett år, innan dess en Alliansregering i åtta år, innan dess en socialdemokratisk minoritetsregering med stöd av V + MP i tolv år, innan dess, ja ni fattar aldrig någonsin har SD haft något inflytande på politiken. Varför finns det då tiggare?

Skärmdumpar från V-politikerns Twitter nedan

2015-08-03_2126 2015-08-03_2122_001 2015-08-03_2122 2015-08-03_2121

7 thoughts on “V-politiker inför rätta för uppvigling

  1. Toppnamn i Vänsterpartiet i Lund???? Om hon är toppnamn,
    då kan man ju undra över hur bottenskrapet i partiet fungerar?

  2. Man riktigt känner stanken från den genomruttna kommunismens putrida varbölder, vilka fått ett rejält fäste i hjärnloben på denna varelse av honkön. Fy dong, mina vänner! Hur den respektable Pettersson kan nedlåta sig till att definiera henne som “dam” i en textpassage, övergår undertecknads förstånd. Detta såframt det inte rör sig om en sublim sarkasm, förstås.
    Andreas 🙂

  3. Islamofil, islamolog, kommunist – flata också ? Denna Hanna är ett av samhällets många öppna, infekterade, variga sår. Kauterisering rekommenderas ……

Kommentera