Trött på negrer som dödar varandra

PK. En kvinnlig nyhetsreporter för den lokala nyhetskanalen WDIV i Detroit har fått sparken efter att ha sagt ordet ”neger” i ett privat samtal med en kollega.

Lauren Podell, 31, reporter på lokalkanalen WDIV har fått sparken efter att det blev känt att hon använde ordet ”neger” i ett privat samtal på jobbet. Hon berättade för en kollega att hon var ”trött på att rapportera om negrer som dödar varandra i Detroit.”

Detroit, som ligger i delstaten Michigan, anses vara en av USA: s farligaste städer. 82 procent av stadens cirka 670.000 invånare är afroamerikaner. I staden rapporterades 295 mord 2015.

Brottsstatistik från FBI visar att det rapporterades 530 våldtäkter, 3.547 rån, 7,564 överfall, 27,559 stölder, 7,820 inbrott och 11,846 fall av våldsbrott under det senaste året i Detroit.

-Pettersson säger att fakta kan kosta dig jobbet…

Läs mer…

15 thoughts on “Trött på negrer som dödar varandra

  1. LÖJLIGT!!! Men nazist får man minsann kalla folk, utan repressalier. Dessutom är neger en latinsk form för svart, och ett bra uttryck, för att peka klart på vad man menar. Skulle hon sagt svarta, kunde det ha missuppfattats. För många är ju mörkhyade. Och så finns det ju satanister, och ”mörka” krafter som man menar, som te x Ku Klux Klan. Det kan ju också kategoreras som ”svarta” Säger man ”neger”, vet alla vilka man pratar om, utan att man skulle lägga värderingar i det, åt ena eller andra hållet. ’Gör som bögarna, ni svarta!’ Ta begreppet till er, istället för att bli arga. BÖG var också ett skällsord i början, men de började använda det, och idag är det ett allmänt begrepp som används av alla. Samma säger jag till oss rasister. ACCEPTERA det, när ni blir kallade för det, istället för att skämmas för det. Var STOLTA istället. Säg, när ni blir utsatta för det och blir kallade för det: RASIST, JAVISST, FÖR JAG STÅR UPP FÖR MITT FOLK, SOM ANDRA FÖR SINA!!! Exempelvis negrer/svarta.

  2. Man får inte säga lapp, de kallar sig själva för samer,
    så det ska vi kalla dem.
    Man får inte säga zigenare, de kallar sig själva för romer,
    så det ska vi kalla dem.
    Man får inte säga neger, de kallar sig själva för nigger…

  3. Den söta och normalt reagerande Lauren avgår således med hedern i behåll! Fan ta hennes arbetsgivare, och att haka upp sig på denna petitess är rent maniskt. Det var väl inte i sändning som den i grunden korrekta benämningen ”neger” nyttjades, utan i ett samtal med en kollega. Lauren har ingenting att skämmas för!
    Andreas.

  4. Så är det även i Sverige att sanningar och fakta kan
    leda till att dom blir av med jobben. Gå ur facket, dom
    jobbar inte för dom fria åsikterna, tvärtom

  5. Akta dig för ’co-workers’ ! I Sverige finns också arbetskamrater – och grannar, s.k. vänner m fl som vill och kan avslöja dig för att visa sin PK-positiva anda, att de är del av mångfalden – de röstade ju för det !

KommenteraAvbryt svar