18 thoughts on “Förnekelsens tid

  1. Hade Åkesson krävt att vi skulle öka invandringen för att därmed förbättra för de äldre – då hade det också röstats ner.

    Det spelar idag ingen roll hur det går för landet Sverige – det viktigaste är att sätta sig mot vad SD än säger….

    Självklart drabba resursbristen de äldre! Också. Fråga vem som helst som jobbar inom vården hur de senaste åren ändrats.
    Politikerna blundar förstås inför detta, alla utom SD.

  2. Sveriges egen Quisling Reinfeldt och rikstönten Löfven
    är båda djupt ansvariga för att det finns många pensionärer
    har det svårt i Sverige idag, som får leva av inga marginaler,
    så är det, även om överbetalda skräpjournalister på
    Aftonlögnen hänvisar till någon luddig undersökning man
    låtit göra enbart för att hålla makten om ryggen.

    Dom som avstår från sin medicin på grund att dom inte
    har råd att lösa ut den får ju ingen plats i Aftonlögnen
    eller SVT/SR såsom alla flyktingar får som gnäller om
    det mesta. Svensk Medias viktigaste uppgift idag tycks
    vara att hålla makten om ryggen, antagligen får dom
    betalt för det!

  3. Stefan Löfven och hans sjuk-klöverjunta inklusive fattig-pensionärernas hatare och fiende Ann Ramberg ,dessa onda satansapostlar är skyldiga till den här gamle mannen och alla andra fattiga och sjuka äldres horribla omänskliga avgifter som de påtvingas ,dessa gamla stackare som måste betala för invasionen av främst vuxna män i vapenför ålder varav merparten har en barbarisk kvinnosyn och har kommit hit för att kolonisera helt fritt med all inclusive från mena,dessa är hitbjudna av framför allt Ruinfeldt och Löfven,Sveriges genom tiderna största folk och landsförrädare, att ge sig på de allra svagaste i samhället dessa gamla som arbetat och slitit hårt med att bygga upp vårt land med löfte om en ekonomisk tryggad ålderdom är så sinnessjukt och ruttet av sjuk-klöverjuntan och alla deras medlöpare,hoppas innerligt det finns en särskild plats i helvetet för dessa äldre-torterare.Det gör mig så förbannad och ledsen över att läsa om den här 89 år gamle mannen som fick hemtjänstavgiften höjd med över 1500 %.Han har hjärtflimmer och diabetes,bor på tredje våningen kan inte gå ut själv till vårdcentralen och få sina sprutor så då straffas han med en höjning från 120 kr till nästan 1900 kr/månad.Finns det något land i hela Västvärlden som behandlar sina gamla så brutalt illa som Sveriges sjuk-klöverjunta?
    Skäms tusenfalt Löfven och fru Ramberg som tycker att fattigpensionärerna måste avstå välfärd till förmån för bättrelivs-bidragsmigranterna från tredje världen som aldrig bidragit med en krona till vårt folk och land.Var är alla sk ” godhetsapostlar” nu när våra gamla behöver er,utan våra gamla skulle ni inte haft det så bra som ni nu har det. Skämmes med er med förbannade hycklare!

    Vårdavgift höjs med 1559 %

    http://nwt.se/karlstad/2016/11/18/vardavgift-hojs-med-1-559-procent

    • Strålande redogörelse över de alarmerande svenska missförhållandena! SKAM vidlåder vårt i grunden människoföraktande fascistetablissemang, och att benämna dessa genomruttna frukter som satansapostlar är helt rättvisande.
      Andreas.

  4. Ja, egentligen finns inte ord!! Men jag harklar upp detta: Stäng gränsen!! Och passar det inte EU så gör en Swext!! Då frigörs många många MILJARDER till våra lidande gamla!!!!

  5. Aftonbladet, en intervju med (S)tolpskott & minister Gabriel Wikström:

    ”Sjukvårdsministern vill understryka att flyktingkrisen snarare stärkt äldreomsorgen.
    – Vi har fått hit hundratals nya läkare och sjuksköterskor och tack vare validering har allt fler av dem kommit ut i sjukvården. Så det är snarare tvärtom. Tack vare invandringen kommer äldrevården att vara bättre rustad att möta de äldres behov, säger Gabriel Wikström.”

    https://unvis.it/aftonbladet.se/nyheter/article23947285.ab

    • Jag läste detta och höll på att sätta i halsen. Sååååå många läkare lär inte ha klarat validitetstesterna vad gäller deras utbildning. Och så har vi språkkunskaperna – om patienten hör dåligt(och de gör man med åldern) så är det inte lätt att förstå någon som bryter.
      Som vanligt yvigt tal från regeringen!

    • Märkligt vad han skryter om att vi fått många
      nya läkare och sjuksköterskor hit, men han
      glömmer att vi även har fått väldigt många fler
      importerade hit som behöver vård ?

  6. Förnekelse? Polislagen https://lagen.nu/1984:387. 3 § Till Säkerhetspolisens uppgifter hör att
    1. förebygga, förhindra och upptäcka brottslig verksamhet som innefattar brott mot rikets säkerhet eller terrorbrott.

    Är det inte detta som Regeringen med stöd av Allianspartierna gör just nu med landet. Riskerar rikets säkerhet.
    Låter medborgare lida misär.

  7. Jag är FÄRFÄRAD! Hur kan de gamla behandlas på detta sätt? KRÄNKANDE är vad det är och en SKAM för SVERIGE där det ges allt till personer som säger sig ha ”flytt” som prioriteras före de gamla! Det är fruktansvärt respektlöst betéende av Regeringen! Har de själva inga gamla som de värnar om? Skulle det vara tänkbart att Magdalena Andersson mormor skulle behandlas på detta sätt med en torftig kosthållning och olika personer som inte talar svenska och kan samtala med dem, är de som tar hand om hennes mormor? ÄR man gammal borde man kunna få NJUTA av GOD MAT, gärna en snaps eller vin, god dessert och litet festligt vid middagarna. Som det är nu är det värre än i FATTIGHUSEN som fanns förr men en ”kommendörska” som tar alla gåvor man skänk
    te till fattighusen förr. Vi ska alla bli gamla om vi har tur och är friska, men det är definitivt inte LYCKLIGT att bli gammal i Sverige längre…

    • Den bakomliggande tanken, fast det sägs naturligtvis inte rakt ut, utom när professor Mikael Hjelm i Umeå slinter med tungan, det är att de gamla skall utrotas. En utbetald pension är en pension för mycket när åtminstone en gamlings garantipension räcker för att underhålla ett ½ somaliskt barn en månad. 2 gamlingar = ett helt somaliskt barn.

    • För många blir det falukorv som säljs till extrapris,
      tror att många inte heller äter sig mätta, när hyran är
      betald återstår inte mycket till annat än varor till extrapris!

KommenteraAvbryt svar