19 thoughts on “Normaliserad…

  1. Lägg märket till att det är citationstecken i kommentaren, dvs hon skriver det som att det är den piercade personen på bilden uttrycker sig.

    Anna Wallenstam Twittrar unde pseudonym och är rätt kritiker mot 7 klöverns förda politik gällande invandring.

  2. På förekommen anledning kan den gamle stofilen nämna att han i anslutning till bildjakt på Google, kommit att utsättas för flera dylika exempel på missfoster. (Själv nöjer man sig med piercing i öronen.) Detta är ett optimalt uttryck för den makabra värld vi lever i, en värld där somliga depravationssupportrar inte känner några begränsningar när det gäller att utmärka sig. En sinnesrubbad typ hade tatuerat hela kroppen och färgat den blågrön, piercat sig på de mest omöjliga ställen, samt låtit inoperera tvenne horn i pannan. Man betackar sig för dessa avarter, för att inte nämna rent djävulska illustrationer av nitade och kedjeförsedda genitalier.
    Vansinnet normaliseras och det sunda förnuftet och den goda smaken bespottas.
    Andreas.

  3. Jag vill leva i ett fredligt, tolerant, demokratiskt samhälle och där det fria ordet är en självklarhet.
    Och där står PK etablissemanget i vägen.

      • Du kanske missförstod: jag menar att jag vill se riktig demokrati, värd namet, riktig yttrandefrihet och med allas lika värde menar jag att diskrimineringen av infödda svenskar och ex vis pemsionärer och medellklassen ska upphöra. Vad PK eliten försöker tvinga på oss är en oerhört skruvad och pervers vänsterfanatism och diktatur, där det kommer vara mycket lågt i tak. Detta gör de genom att ha kidnappat honnörsord som demokrati och yttrandefrihet. Det de representerar har inget med detta att göra, tvärtom.

  4. Hen är en värdig representant för ”Feministregeringen och FI”, grattis PK.
    Hen har nog också smyckat sig på våra skattepengar, inga problem alls tycker Jonas

  5. Anna är fri att flytta eller varför inte fly till valfritt land. Som vanligt snackar vänstern, men det finns ju fortfarande enstaka länder som hyllar kommunismen. Fast valfritt land i Mellanöstern eller på Afrikas Horn kanske faller bättre i smaken. Något land i Europa eller andra västerländska stater borde gå bort eftersom majoriteten redan har samma politik som SD förespråkar eller kommer att ha det inom kort.

  6. Tittar på bilden och blir förskräckt, jag undrar hur han passerar säkerhetskontrollen på en flygplats ?
    Han flyger troligtvis inte, bara i drömmarnas värld !

KommenteraAvbryt svar