”Allt för Sverige”

Ikväll var det ett av mina favoritprogram på TV. ”Allt för Sverige”. Visserligen i en av våra PK-kanaler, men ändå. Jag har skrivit om det här programmet tidigare. Det jag verkligen gillar är den ibland tårfyllda nationalism som de amerikanska deltagarna visar för det här landet.

Men idag innehöll programmet ett ovanligt inslag. Det var lite svårt att förstå varför det kom med, men kanske ville programledaren Anders Lundin visa att allt inte alltid varit så rosenrött i Sverige.

Helt plötsligt så tog han upp de rasbiologiska strömningar som varit i landet. Han berättade om det Rasbiologiska institutet  och de 65.000 tvångssteriliseringar som skett mellan 1924 till 1976. De flesta av deltagarna verkade ganska chockade. Det här var en del av Sverige som de aldrig hört talas om.

Tyvärr undvek Anders Lundin att berätta vilka de ansvariga var och att de idag sitter i regeringen. Men man kan väl inte få allt man önskar sig. Nu hoppas Lusharpan bara att det finns någon annan som upplyser de amerikanska tävlings deltagarna om vilka de ansvariga är. Det blir verkligen något att ta med hem till USA och berätta för tjocka släkten.

 

Och för övrigt anser jag att svensk invandringspolitik i grunden behöver förändras och antalet arbetskrafts- och anhöriginvandrare kraftigt reduceras

9 thoughts on “”Allt för Sverige”

  1. Mycket signifikativt för denna trista feministnation att dölja verkliga fakta som inte passar in i den kulturfascistiska värdegrundens politiska korrekthetsterrorism. Då ämnet eugenik ändå ventilerades borde rasbiologins dåvarande understödjare, Socialdemokraterna, nämnts. Denna pikanta detalj utelämnas medvetet och ingår i den vilseledande strategi som tillämpas för att diskreditera Sverigedemokraterna. Man vill således påverka tittarnas undermedvetna i syfte att plantera idén om att rashygien och SD:s moderna påstådda nationalsocialistiska politik hör samman.
    Min personliga åsikt är emellertid att tvångssteriliseringar i vissa fall är fullt befogade. Inavel, förståndshandikapp, idiotism och svagsinne medför ärftliga belastningar och utgör ett hot mot människosläktet och livskvalitén, varför reproduktionen bland individer med svåra psykiska och fysiska defekter i möjligaste mån bör reduceras. Detta har ingen nazistisk underton utan står som en ledstjärna för att värna om de barn som föds.
    Andreas.

  2. Men det är väl själva fan. Karln står på bästa sändningstid och säger att svenskar är rasister, men nämner inte med ett ord vilka som låg bakom.
    Smygpropaganda de luxe på bästa sändningstid i ett program som väldigt många tittar på.

  3. Och ännu mer patetiskt blir det när vi idag hör vår statsminister
    stå och kalla ett parti som aldrig ingått i någon regering blir kallade
    för Nazister och fascister av en representant för det parti som
    är djupt ansvariga för denna skändlighet?

KommenteraAvbryt svar