Hatmedia ber om ursäkt och lovar läsarna att sluta ljuga

HATMEDIA. Media i USA liksom i Sverige var extremt partiska under presidentvalskampanjen och ljög regelbundet i syfte att gynna Hillary Clinton. En sådan tidning var anrika New York Times som nu förklarar att de ska sluta ljuga och börja rapportera ärligt.

Tidningen vädjar nu till läsare att inte överge New York Times och påstår samtidigt att man ska sluta ljuga och istället börja rapportera objektivt och ärligt. Tidningen konstaterar att man svikit sina läsare genom att ge en helt felaktig bild av varför Donald Trump lockade så många väljare.

-Pettersson väntar på det svenska gänget inkl. SVT och Sveriges Radio men därifrån kommer väl ingen ursäkt förrän statsministern heter Jimmie Åkesson, om den kommer ens då för jag tror knappast de kan rapportera sanningen, lögnen sitter i generna…

 

12 thoughts on “Hatmedia ber om ursäkt och lovar läsarna att sluta ljuga

  1. Nej att få se rikstönten Anders Lindberg och hans gelikar
    på Aftonlögnen att be om ursäkt för sina oförskämda
    beteenden är en utopi? Tror hellre dom hängt sig i närmsta
    träd!

  2. Sent skall syndaren vakna – De måste ändra sig annars får de aldrig en chans med USA´s president. Nu är det Trump som är bossen. Att vända kappan efter vinden blir mer vanligt för varje dag, både här och där!

  3. En tidning som inte förstår hur viktig demokratin är.

    En tidning som inte förstår vikten av yttrande- och åsiktsfrihet.

    En tidning som medvetet förvanskar sin journalistik.

    En tidning som inte respekterar sin läsare.

    Är ingen riktig tidning.

    Det är en ”skitblaska”, som inte förtjänar någon som helst respekt.

  4. Hoppas dom förstår att det inte räcker med en ursäkt för den arrogans man visat folket, varken i usa eller här. Ingen vill se eller lyssna på er längre, ert förräderi kan ni skriva in i ert cv på väg till arbetsförmedlingen.

  5. Agenda i kväll socialdemokraternas partisekreterare måste var fullständigt väck i hela huvudet! Sitter och säger att ””svenska folket har en ”känsla” av att välfärden med vård, omsorg, skola med mera inte fungerar””!!!!!

    Partisekreteraren tycks inte förstå att det inte är en ”känsla” det är den verklighet i vardagen som svenska befolkningen upplever vareviga dag!

    Sjukvård fungerar inte, åldringsvård finns inte när den behövs, miss och vanskötsel, skola Pisa undersökningar visar urusla resultat!

    Fy fan för PK patraskfeminister som påstår att svenska folket, väljarna har en ””känsla”, när vi allra ””redan är där, när bristerna i välfärden är ett faktum””!

    När det gäller Trump pratar Wallström fullständigt i nattmössan! Säkerhetsläget är fortfarande oförändrat när det gäller Ryssland! Det kan inte vara så förbannat svårt att förstå ens för en PK patraskfeminist! Wallström ser inte hotet direkt riktat mot Sverige! Hotet från den tidigare och just nu invällande islamistiska asylturistparasiterna som tömmer Sverige på välfärd och berövar och tar ifrån våra barn, barnbarn, barnbarnsbarn i generationer framöver deras framtid!

    Det här är PK patraskfeministerna absolut inte intresserade av att dryfta!

    Agenda reportern glömde ställa minst två helt avgörande frågor i samband med att migration och integrationsfrågorna behandlades!

    Socialdemokraternas partisekreterare och Moderaternas Tomas Tobbe var fullständigt överens om att migrationen och integrationen är ett fullständigt misslyckande! Och att svensk välfärd klarar inte av situationen, det går inte att ha gränserna vidöppna utan det måste vara reglerat! De var i princip överens om att Sverige klarar inte mer!

    Då kommer två frågor helt osökt, de som Agenda reportern missade!

    Hur går det då med Sverige när anhöriginvandringen kommer igång på allvar under 2017 och framåt, kommer all anhöriginvandring att begränsas eller kanske till och med stoppas?

    Gränserna står ju fortfarande vidöppna trots att Ni sitter här och säger att situationen med migration och integration är ohållbar?

    Om frågorna ställts så hade både Tomas Tobbe och Socialdemokraternas partisekreterare stått med både kjol, trosor, byxor och fillingar vid fotknölarna! De hade varit fullständigt svarslösa!

    Etablisemanget börjar förstå att det går inte längre att använda rasistkortet, utan nu går man över till att använda ordet populist!

    Etablisemanget börjar förstå att Front National med Marie Le Pen är ett troligt val för fransmännen, de förstår också att Angela Merkels dagar som förbundskansler troligen är räknad, de förstår att det finns en överhängande risk att Sverigedemokraterna bilar vinnare i riksdagsvalet 2018!

    De börjar förstå att loppet helt enkelt är kört! Nu gäller det för Sverigedemokraterna att hålla fast vid den politik som man gick till val på år 2014! Det är den politiken som lyfter, den hårda retoriken går hem i slott och koja!

    Nu borde till och med du Stefan Löfven förstå vad du måste göra avgå, utlysa nyval och anordna Swexit omröstning!

  6. De har visat att de inte gör eller har gjort sitt jobb. De har själva sett till att tidningen läggs ner. När vet man att de inte ljuger? Genom att lägga en liten brasklapp ”den här nyheten är sann” ”den här nyheten är bara till hälften sann”
    Hoppas att inte en enda köper tidningen, USA ger ju heller inga socialbidrag a svensk modell för att hålla ljugande tidningar gående.

  7. Svensk DDR media slutar nog aldrig ljuga det får dessa inte för EXPO och fejkhistorikern Arnstad då är han arbetslös :p

KommenteraAvbryt svar