Grand Hotel, Saudiarabien, vänstern och demokrati

DEMOKRATI. När Sverigedemokraterna och Europas övriga EU-kritiska partier bokade Grand Hotel i Stockholm för en gala och utdelning av ett ”Frihetspris” var allt i sin ordning. Grand Hotel värderade inte sina gäster och affärspartner. 

Sedan började hatmedia och Twittervänstern en kampanj mot Sverigedemokraterna och hotellet för att de upplät lokaler till ”nazister”. Till och börja med stod hotellet emot men idag så pudlade Pia Djupmark, VD på Grand Hôtel. Ynkligt nog. 

– Pettersson undrar om damen därmed inte sket i det blå skåpet. 

Med det beslutet så började Grand Hotel, Stockholm att värdera sina gäster och jag kan försäkra att de har alla sorter från jordens alla hörn.

Häromåret och i flera år så firade Kungadömet Saudiarabien sin nationaldag på Grand Hotel. Många framstående svenska politiker deltar, liksom medlemmar av riksdagen och andra ambassadörer. Inbjudningar gick också till de muslimska samfunden i Sverige, men det står inget om att judiska och kristna samfund var bjudna.

Då hördes inga protester från de svenska hatmedierna, Twittervänstern eller LO-facken så jag antar att de därmed tycker att Sverigedemokraternas politik är värre än Saudiarabiens. Inte heller Hotell och Restaurangfacket som protesterar mot att Sverigedemokraterna hyrt hotellet har något emot att ha Saudierna som gäster.

Saudiarabien är ett jätteland, med c:a 30 miljoner invånare och har enorma rikedomar. Saudiarabien är också en av de värsta diktaturerna i världen.

Kvinnor är enormt förtryckta och får inte resa själva.

1. Kvinnor har ofta med sig en man, oftast en manlig släkting, när de ska resa. I vissa fall följer mannen med kvinnan när hon gör ärenden, handlar och går på läkarbesök.

I ett fall blev en tonåring våldtagen, enligt Washington Post, men eftersom hon inte hade en man med sig, blev hon dömd till fler piskslag än gärningsmännen.

Om kvinnor reser utomlands, skickas ett textmeddelande till mannen som har ansvar för dem.

2. Det finns ingen lag som förbjuder kvinnor att köra bil. Istället handlar det om djupt rotade traditioner. 2011 organiserades kampanjen Women2Drive som uppmuntrade kvinnor att ignorera traditionen och lägga upp bilder på sig själva i bilen med syftet att väcka uppmärksamhet kring frågan. Kampanjen uppmärksammades men det ledde inte till några större förändringar.

3. Klädkoden kan ofta styras av en strikt tolkning av den islamiska lagen som dock stöds i varierande grad över hela landet. Många kvinnor har på sig slöja och abaya – lång, heltäckande klädesplagg. Ansiktet behöver inte vara täckt men polis kan ändå ge sig på kvinnor som visar för mycket hud eller har på sig mycket smink.

4. De flesta offentliga byggnader som banker och universitet har separata ingångar för män och kvinnor. Kollektivtrafik, parker, stränder och nöjesparker är också segregerade i stora delar av landet, skriver Daily Telegraph. Samtidigt, för att samhället ska fungera, förekommer det interaktion mellan män och kvinnor på arbetsplatser och andra livssituationer.

5. De flesta offentliga byggnader som banker och universitet har separata ingångar för män och kvinnor. Kollektivtrafik, parker, stränder och nöjesparker är också segregerade i stora delar av landet, skriver Daily Telegraph. Samtidigt, för att samhället ska fungera, förekommer det interaktion mellan män och kvinnor på arbetsplatser och andra livssituationer.

Saudiarabien styrs av den mest perversa sekt som någonsin uppstått inom islam, wahabismen.
Enligt wahabitiska föreställningar betyder den enskilde individen ingenting, stamtillhörigheten allt. Därför kan man, och bör, saklöst mörda alla fiendens kvinnor och barn, eftersom ingen av fiendestam kan vara oskyldig. Och fienderna är i tur och ordning alla shiamuslimer, judar och kristna. Alla dessa fiender måste dö därför att Gud vill det, sådan är den saudiarabiska tolkningen av ”jihad”.

Saudiarabien är den ekonomiska motorn bakom all islamistisk terrorism i världen. Enbart i Bosnien investerade man 400 miljoner dollar i nya moskébyggen där wahabitiska predikanter sattes i arbete. I Pakistan fanns år 1950 ungefär 200 religiösa skolor, så kallade madrasas. I dag har Saudiarabien fått upp siffran till 20 000! Det pakistanska undervisningsväsendet håller på att bryta samman och ersätts med terroristskolor för gossar. Flickor ska inte undervisas. Saudierna finansierar moskéer och friskolor i Sverige och stora delar av världen, och möjligen tror Stefan ”vi har varit naiva” Löfven på att de predikar demokrati och jävlighet där men ingen annan.

…och det har bara det lilla, jag skulle kunna fortsätta om dödsstraff, piskning av bloggare, att de inte tar emot några flyktingar, att de bombar grannlandet, osv. all oändlighet men det får räcka där.

Och nu ser vi att Grand Hotell och Twittervänster anser att Sverigedemokraterna är värre än Saudiarabien, för hörde ni några protester när islamisterna bokade hotellet?

Till höger på tredje bilden uppifrån ser ni imam Abd al Haqq Kielan, född som Leif Karlsson 1941 i Eskilstuna. Herr Karlsson anses vara en moderat muslim men har som synes inga problem att umgås med representanter för en massmördar regim…

saudi-day
Kuwait och Förenade Arabemiraten har festat på Grand och det börjar hamna i Internationell press. Kinas kommunistiska diktatur är också välkommen.

Grand Hotels värdegrund måste vara intressant för forskare eftersom gästerna måste dela den…

5 thoughts on “Grand Hotel, Saudiarabien, vänstern och demokrati

  1. Tänk vad skönt vi SVENSKAR får det efter valet när Åkesson blir statsminister och när 80% av den Sverigehatanda befolkningen lämnar Sverige för att förena sig med sina vänner IS. Ingen arbetslöshet och ingen bostadsbrist. Kriminaliteten utrotad och ett Sverige som fungerar fullt ut. Hurra!

  2. Det brukar gå åt helvete och intäkter brukar utebli, när man börjar värdera sina kunder på oklara grunder! Det brukar bli bakslag genom att någon svagsint, svagbegåvad, naiv och enfaldig individ uttalar sig i muppmedia och försöker göra någon form av pudel! Hade varit mycket enkelt att svara muppmedia med Grand står i sin värdegrund fast vid ”allas lika värde” och värdegrunden bygger på ”demokratiska värderingar”! Därefter skulle vederbörande avslutat genom att helt sonika vända på klacken och avlägsna sig!

    Nu får vi hoppas att kundens värdegrund överensstämmer med Grands värdegrund och alltid kommer ingå bland de frågor en potentiell kund ska besvara för att få genomföra en bokning!

    Tänka sig att om t.ex OPEC skulle vilja förlägga någon av sina konferenser på Grand så kommer de att mötas av kalla handen, eftersom att de knappast har värdegrund kompatibel med Grands värdegrund!

    Hahahohaaaaaahoha så kan det gå när skallen befinner sig på samma nivå som röven!

    Stefan Löfven avgå, utlys nyval och anordna Swexit omröstning!

  3. Är detta inte ett klart exempel av försök till diskriminering på grund av politisk åsikt?
    Om man kan göra så att inte hyra till vissa gäster, så kan man ju förbjuda en viss person att besöka t.ex. en restaurang. Som skäl kan vara politisk åsikt.
    Så giclk det ju till i Tyskland: Judarna fick inte sitta på vissa bänkar i parken, de fick inte sätta sig var som helst i bussar eller spårvagn o.s.v. Och resultatet vet vi ju?

KommenteraAvbryt svar