Israels ambassadör: Sluta blunda för hatet mot Israel och judar, Löfven

MELLANÖSTERN. Ambassadör Bachman skriver i Nyheter24: – När skall vi få höra den svenska regeringen klart och tydligt tala om – och agera emot – palestinsk terror mot israeler, uppvigling och hatpropaganda inom media och utbildningsväsende, glorifiering av våld och mord? Varför säger man alltid att kritik mot palestinierna framförts bakom lyckta dörrar medan kritiken mot Israel alltid är offentlig!

Ett konstruktivt och trovärdigt bidrag till fred kräver att man förmår ställa tydliga krav på båda sidor – olyckligtvis finns i mycket litet av detta i årets regeringsförklaring, liksom i alltför många andra sammanhang.

Läs hela artikeln här

-Pettersson konstaterar att Sveriges utrikesminister Margot Wallström är smartare än man ändet verkar…

politikfakta-margot

9 thoughts on “Israels ambassadör: Sluta blunda för hatet mot Israel och judar, Löfven

  1. Nämen, titta på ”blondinen”: antisemitens ansikte är typiskt en ond människa: två små ögon placerade tätt vid näsroten, med så tjocka, tunga svarta kanter att ögonvita knappt syns. För att inte nämna munnen: läpplös och sned medan rösten låter som ett maskingevär.
    Usch, vad elak jag är mot en blondin som ger glans åt sossarnas parti enligt Löfvén …….

  2. ockuperad mark, sönderbombad infrastruktur, apartheid, det många kallar terrorister kan även kallas motståndsmän, läs om franska o norska motståndsrörelsen mot nazi, men att kritisera judar/sionister är tydligen alltid antisemitiskt, trots FN fördömanden mot staten israel.

    • Vadå apartheid? Araberna som lever i Israel har det flera gånger bättre än de som lever i Gaza. Araberna som lever som medborgare röstar i riksdagsval och har egna partier (som vill utrota Israel). Så jag förstår inte talet om apartheid. Judarna har rätt till sitt land, det finns bevis som visar att det bott judar där i närmare 3000 år. Det var ungefär 1600 år innan Muhammed i en dröm for till något som araberna tolkar som Jerusalem. Jag tycker att FN borde sätta press på Abbas så att han går till förhandlingsbordet. Alla menar att det är Israel som vägrar, men så är inte fallet.
      Att man kallar de som kritiserar israel för antisemiter beror på att man vill utrota Israel befolkning och ta över landet.

KommenteraAvbryt svar