Socialsekreterare får skadestånd efter hot från araber

INVANDRARVÅLD. De satte eld på hennes bil och på socialkontoret där hon arbetade. Margareta tvingades säga upp sig och sälja huset. Hon och barnen lever i dag med skyddad identitet.

Allt berodde på ett beslut hon fattat i tjänsten som socialsekreterare. Botkyrka kommun har nu gett henne 63.000 kronor i ersättning.

Fackförbundet Vision rekommenderade Margareta och hennes kollega Sofia att acceptera kommunens förlikningsbud på 135.000 kronor.

– Med en marginalskatt på 52 procent fick jag ut 63.000 kronor. Det täcker ganska precis mina utgifter till följd av attentatet, men det blir ingenting över för sveda och värk, säger Margareta.

Historien börjar i maj 2015, när socialnämnden i Botkyrka fattar beslut om att tvångsomhänderta en handikappad åttaårig pojke.

När föräldrarna förlorar vårdnaden om yngste sonen mister de också sin försörjning. Totalt får de nämligen 750.000 kronor per år för att vårda pojken, pengar som betalas ut av Försäkringskassan i så kallad assistansersättning.

 

Natten till den 16 juli i fjol anläggs en brand på det socialkontor i Botkyrka där Margareta arbetar. I början av september sätts hennes bil i brand när den står parkerad utanför hennes hem. Sammanlagt inträffade fem brandattentat.

De personer som senare åtalas tapetserar också upp aggressiva anslag, hänger ut henne och kollegan Sofia på sociala medier och lägger ut en film på Youtube där socialtjänsten anklagas för att kidnappa barn.

 

Elva personer åtalades för olika grader av inblandning i attentaten. Åtta av dem friades helt, medan två dömdes till ett och ett halvt års fängelse vardera och en person, en 25-årig kvinna, dömdes till skyddstillsyn för medhjälp. Den ene som fick fängelse för brotten är den 20-årige brodern i familjen som döms för bland annat grov skadegörelse och våld mot tjänsteman. Den andre är en 45-årig man som tingsrätten anser har anstiftat brotten genom att ha uppmuntrat till dem.

Det var först när rättegången började som polletten trillade ner för Margareta. – Men, tänkte jag, jag är ju här ensam! Ingen från kommunen deltog vid rättegången.

 

Målet kommer upp i hovrätten den 15 augusti, både åklagaren och försvaret har överklagat domarna. Margareta kommer inte att vara med under rättegången.

Den 1 april började hon ett nytt jobb, som socialsekreterare i en annan kommun.

– Det skedde några attentat där i oktober, på samma tema, mot socialsekreterare. Den kommunen betalade de kostnader som uppstod, och både chefer och de drabbade satt med på samtliga möten, säger Margareta.

-Pettersson läser om detta på DN, men hattidningen glömmer att berätta att det är ”Elva araber som åtalas och förlorat sin assistansersättning på 750000 kronor.

15 thoughts on “Socialsekreterare får skadestånd efter hot från araber

  1. Det är alltså dessa vinstlotter som 7 klövern skrutit så mycket
    om, att dom är en resurs för landet? En Enkel Biljett hem för
    patrasket hade varit en ren vinst för landet!

      • Först 20 års arbetsläger i malmfälten,
        SEN
        om dom skött sig och aldrig arbetsvägrat en enda dag så får dom en enkel biljett till Kamelistan
        ELLER
        annars blyförgiftning!

  2. Socialsekreterare har för lite kunskap och för mycket makt när det gäller barn. Tar ibland vansinniga beslut som rör svenska barn, placerar dom hit och dit, tar ingen hänsyn till barnens bästa, lyssnar inte på barnen. Fakta.

  3. Det är viktigt att verkligen förstå muslimer. Det första och uppenbara är förstås de 750 000 kr de går miste om. De älskar ju att få skattepengar insatta på eget konto. Det är förståeligt men reaktionen är typiskt vidrigt muslimsk. Svenskar tror att detta var ANLEDNINGEN, nej det är värre än så.

    Den andra saken få känner till är teorin om kidnappade barn. Detta florerar i moskéer i hela Sverige. ”Svenskar föder så få barn så de vill ta våra älskade barn och dessutom ska de äta griskött och bli kufar (oroande = ickemuslimer). ” Sverige har tillåtit hög invandring för att de vill knycka våra barn, de har absolut inte tillåtit invandring för att vara snälla mot människor från muslimska länder. De vill oss inget gott, lita inte på dem. De vill ha våra barn”. För en svensk så låter detta korkat och så korkade kan de väl inte vara? Svaret är tyvärr jo, de tror på detta och anser detta. Inte alla förstås men många, speciellt de som är djupt troende.

    Man kan fråga sig varför dessa teorier uppstår. Offerexperter är de och älskar att känna sig så. Om en möjlighet yppar sig att vara offer så slår de till. En annan anledning är att de hatar att känna tacksamhet för godhet. Det ligger helt enkelt inte för muslimer. De kan halvhjärtat säga tack, men de menar inte tack från djupet av hjärtat.

    När dömda misshandlare (alltså män) inte får träffa fru och eller barn som lever skyddade så får de EXAKT hela moskén bakom sig. Den stackars goda muslimen som satans Sverige har skadat. Han får full sympati. Inte bara i moskén utan av alla muslimer. Även kvinnor vilket gör det ännu mer förbryllande.

    Känner personligen en muslimsk man som misshandlar kvinnor på löpande band. Hans fd sambo med vilken han har barn skickade han till sjukhuset med bruten käke. Hon fick skyddat boende. Blev han dömd? Självklart inte. Han tog hjälp av andra muslimska vänner för att spåra upp henne. Självklart ville de hjälpa sin vän. Inte så att de tycker och säger att misshandel är ok, men de fördömer det inte nämnvärt i gärning.

    Hittade han kvinnan? Jodå, men han lät henne vara men talade om att han minsann visste vart hon bodde/ännu bor. Det var kanhända därför åtalet om misshandel bara rann ut i sanden? Jag vet inte.

    Det är viktigt att förstå sin fiende.

  4. Återigen skulden för detta vidriga och allt annat asyl/invandringsrelaterade brott bär den grovt kriminella sjukklöverjuntan och deras alla medlöpare inom msm och alla politiskt tillsatta tjänster plus 87 an idiot som röstade för detta helvete.Hur i h-vete kan poliser/livvakter sälja sina tjänster till folk och landsförrädare genom att skydda dessa avgrundens avskum, svenskarna är världens mest penningkåta folk som gör precis vad som helst för pengar,att förråda sitt folk och land väger ingenting i deras bortbrända samveten.Skäms på er ni säljer er till djävulens hantlangare för några silverpenningars skull.Domen över alla Sverigeförstörare inom sjukklöverjuntan kommer att bli mycket hård och där räknas alla med som är i skurkarnas tjänst.

  5. Om detta hade hänt i Sverige för låt säga 40-50 år sedan och med pursvenskar som betett sig på detta sätt hade de, förutom att lagföras, sinnesundersökts, för så knäppt hade detta sätt att bete sig på grund av ett avslag bedömts.
    Men nu, i kulturrelativismens tider, anses det, om än inte acceptabelt, så i alla fall något som hör ihop med deras kultur.
    Helvete, även om det är fråga om människor, så är det en synnerligen dålig import!
    Både av värderingar och människor.

  6. Har varnat för detta tidigare. Socialtjänsten borde inte ha beslutande soc.sekreterares namn som ansvarig.
    Detta kommer bli mer och mer vanligt och det kommer sluta med misshandel eller mord.
    Araber och andra från Afrika har inga hämningar och så länge det inte ger utvisning automatiskt kommer inget att ändras.
    Billigare och bättre vi börjar ge högre bidrag för återvändare s.s. SD vill.
    Dessa röstar normalt på Socialdemokraterna, vänster eller Mp. Kanske dem ändrar sig till nästa val?

Kommentera