Elva araber åtalas för brandattacker


INVANDRARVÅLD. I somras anlades fem bränder riktade mot socialkontor i Botkyrka. Elva personer åtalas nu för att ligga bakom attackerna. 

Tre av brandattackerna skedde mot socialkontoret i Tullinge, ett mot kontoret i Tumba och ett mot Hallundakontoret. I maj ska en av de åtalade ha tagit tag i en socialsekreterares armar och hållit fast personen. Attackerna orsakade stor oro bland de som arbetar på socialtjänsten i Botkyrka.

– Det är elva personer som har deltagit i varierande grad vid olika tillfällen. Det är en serie av händelser som riktar sig om socialtjänstens verksamhet, säger kammaråklagare, Jonas Lövström.

En av socialsekreterarna fick hotbrev i bostaden och brännbar vätska på bilen. Brottsrubriceringarna är mordbrand, försökt till mordbrand, grov skadegörelse och förgripelse mot tjänsteman.

– Det hela handlar om en vårdnadstvist om barn, säger kammaråklagaren Jonas Lövström. – Motivet som jag gör gällande är att personerna är missnöjda med ett beslut som socialtjänsten har fattat.

Totalt ska de åtalade ha orskat skador för närmare 2,8 miljoner kronor.

SVT Nyheter Stockholm: Finns det någon huvudman? – Nej, de här personerna har varit delaktiga i olika omfattning. Flera har varit mycket drivande, andra har haft en mindre del. En person har anstiftat det här och har inte varit på plats, men drivit själva skeendet, säger kammaråklagaren Jonas Lövström. Enligt kammaråklagaren är bevisläget gott.

-Pettersson kände de med vibbarna, Botkyrka, socialkontor, brandattacker när man är missnöjt, väldigt tyst i hatmedia i jämförelse med de påstått anlagda bränderna på asylboenden så…

De åtalade är invandrare från Mellanöstern som inte kunde nöja sig att protestera på laglig väg som nedan, det verkar inte vara några kvinnor som demonstrerar…

På film två erkänner araberna indirekt att de bränd socialtjänsten på grund av omhändertagandet

-Pettersson säger UUUUUTTTTT!!!!!

Märkligt att detta inte tas upp som huvudnyhet i alla hatmedia. Fem attacker mot socialkontor av invandrare är ju ett angrepp på samhället. Jag hörde inte statsministern prata något om detta i sitt jultal idag och andra problem i förorterna så han är väl nöjd med situationen…


7 responses to “Elva araber åtalas för brandattacker

 • Araber hämnades på socialsekreterare – får hårdare straff | Petterssons gör skillnad!

  […] -Pettersson läser om detta på DN, men hattidningen glömmer att berätta att det är ”Elva araber som åtalas och förlorat sin assistansersättning på 750000 kronor. […]

  Gilla

 • Socialsekreterare får skadestånd efter hot från araber | Petterssons gör skillnad!

  […] -Pettersson läser om detta på DN, men hattidningen glömmer att berätta att det är ”Elva araber som åtalas och förlorat sin assistansersättning på 750000 kronor. […]

  Gilla

 • Tony

  Bara genom att ha inskrivit ”hot om utvisning vid grova brott”
  hade kunnat stävja en hel del av alla dom oförskämdheter
  som invällarna visar upp mot värdlandet, det satans packet
  vill ha respekt men är själva fullständigt respektlösa

  Gilla

 • F.d. Socialen-demokrat

  Det är sådana här individer Socialdemokraterna massimporterat sedan länge, det började med Olof Palme. Just Botkyrka nämner Tino som ett av de områden med ständigt vikande skatteunderlag, det liknar Malmö som går back med 5 miljarder år eller Södertälje som går back 2miljarder per år, MYCKET ALLVARIGT NÄR SVT ANSTÄLLER JAN HELIN FRÅN AFTONBLADET FÖR ATT MÖRKA FAKTA ELLER VINKLA FAKTA I EN POLITISKT KORREKT SNEDVRIDEN VERKLIGHETSUPPFATTNING.
  SOCIALDEMOKRATERAS SIGNALPOLITIK KOMMER ATT DRIVA SVERIGE NER I AVGRUNDEN!
  Ekonomiska fakta:http://www.tino.us/

  Gilla

 • Polak

  Kurwa ut med det gävla aset, Men vi ska ju bara ta mer hela tiden, de kommer jämföra sina brutala regler här i Sverige och myndigheterna är redan räda men de welkomna fler och fler hjärntvättade muslimer drå åt helvete sossar.

  Gilla

 • SD2014

  Inget att gnälla över eller skriva om, 87% av det röstande folket vill ha det så.

  Gilla

 • malmobon

  Kommer bli värre än bränder. Invandrare ger sig inte och skiter i andras liv.
  Många av dem. Inte alla. Annars är man rasist.
  Jag väntar bara på att någon socialsekreterare eller tjänsteman på Migrationsverket, domstolar blir mördade. Kommer.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: