Tiodubbling av sexofredande på festivaler

INVANDRARBROTT. Antalet anmälningar av sexuella ofredanden på svenska festivaler har ökat från 10 i fjol till 111 i år, enligt en sammanställning som P3 Nyheter har gjort av de 13 festivaler som hittills gått av stapeln.

sr_pr_ofredanden

Flest anmälningar gjordes under Karlstadsfestivalen Putte i Parken. Lokalpolisområdeschefen Orla Kristoffersson menar det kommer in fler anmälningar om sexuella ofredanden överlag.

– Det har uppmärksammats på olika håll, framför allt i massmedia. Så folk har blivit medvetna och upplysta om att göra en anmälan till polisen, säger han till P3 Nyheter. Antalet anmälda våldtäkter har ökat från fyra till tio.

-Pettersson noterar att ordet invandrare eller ”ensamkommande flyktingbarn” inte nämns en enda gång i P#:s reportage. Det är ett samhällsproblem säger Sveriges Radio och det har de rätt i…

Peppe Larsson är en polis som törs säga sanningen

13 thoughts on “Tiodubbling av sexofredande på festivaler

  1. Det innebär alltså en ökning med ca 90% och kan man fortfarande inte se kopplingar till de ny anlända skäggigabarnen ja då är man dum ,,en smart polis ser kopplingen direkt och därför sänker man intagningskraven ,Eliasson vill bara ha korkade snutar för i dag har samtliga poliser betydligt högre IQ än han ”Grisen”

  2. Gärningsmannen är nog SOLEN. Hade det inte varit så varmt, så hade det inte hänt. Eller H&M som tillverkar de små kläderna. Eller….. eller så är det FLICKORNA som med sin klädstil säger ”kom och tafsa på mig”.

    Det är alla andras fel. Utom de självglidande räkmackorna.

  3. Det är bara anmälningbenägenheten som ökat.
    Sverige har aldrig varit tryggare än nu, säger alla ”experter”. Så då får vi väl tro på det då……

  4. ”Pettersson noterar att ordet invandrare eller ”ensamkommande flyktingbarn” inte nämns en enda gång i P3:s reportage.” På samma vis försöker man mildra effekterna genom att insinuera att anmälningsbenägenheten ökat. Som man försöker förklara vår väldigt generande andraplats efter Botswana när det gäller flest våldtäkter i världen med att svenska kvinnor minsann är väldigt duktigare på att anmäla våldtäkt. Uppenbarligen mycket bättre än norskor, finskor och danskor om man ska tro apologeterna. Det har absolut inget att göra med de två miljoner beviljade uppehållstillstånd mellan 1990 – 2015, de flesta från veritabla skitländer, och obefintlig integration.

    Att våra dyra politiker i praktiken avskaffade Alsnö stadga 700 år efter Magnus Ladulås vill uppenbarligen ingen kännas vid.

KommenteraAvbryt svar