Grupper av invandrarpojkar samarbetar vid sexofredanden

MEDIA. I år anmäldes tio gånger så många sexuella övergrepp på festivaler i Sverige jämfört med föregående år. Polisen i Karlstad säger att flickor blir ofredande, och det finns en tendens att fler unga invandrarpojkar samarbetar under överfallen.

Sexuella övergrepp är ett problem i flera länder. I Danmark utreder just nu polisen nio övergrepp på Langeland Festival, vilket är ovanligt många. I Sverige har antalet sexuella övergrepp mer än tiofaldigats i år. Under festivalen Putti i Parken anmäldes i år 38 övergrepp, förra året ett.

 

Läs mer på BT.dk som skriver öppet om problemen med asylinvandringen.

BT_flyktingdrängar

Den svenska hattidningen Expressen beskriver dock sanningen dystra statistiken och det är enligt hat media att anmälningarna ökat, att brotten alltid funnits, och att det är tveksamt att koppla dem till ”flyktingar” osv…

…så Pettersson konstaterar att Expressen och Brå påstår att polisen Peppe Larsson ljuger…

 

8 thoughts on “Grupper av invandrarpojkar samarbetar vid sexofredanden

  1. Undrar om Sven Melander är så totalt okunnig om vilka gärningsmännen är bakom all tafsanden och våldtäkter. Om inte så kan han skämmas å alla muslimers vägnar. Sen borde alla dessa jävla gökungar skickas till interneringsläger där de ska få arbeta skiten ur sig under stentuff regim för att sedan skickas tillbaka där de kom ifrån.

  2. Ja Sven Melander , vem fan har tvivlat på att det är män
    som begår dessa sexövergrepp?? Men du vågar inte säga
    vem dessa är, och det tycker jag är väldigt fegt, ska vi alla
    känna skuld för att importerade skitstövlar totalt ger blanka
    fan i lagar och regler här?Sitt inte och lotsas som du inte
    vet vilka som ligger bakom,det finns det hundratals bevis för,
    trots all medias mörkning!

  3. Melander försvarar Sara Larsson men han har missat poängen. Alla män är inte våldtäktsmän eller ofredar flickor-kvinnor. Bara 90% av dessa brott begås av muslimska män.
    Dessa brott begås av män som inte har respekt för kvinnor. Är djupt förankrat genom islamläran genom deras föräldrar.
    Melander kan prova ballongdansen i Saudiarabien får vi se vad som händer. Ballongen lär spricka och inte ett öga torrt.
    F.ö. var jag inte en av de som delade kritiken mot Sara Larsson. Är inte hennes fel att hon fått en felaktig bild genom indoktrinering av public service. Gäller vara politisk korrekt om man skall få uppdrag eller komma med i något SVT program.

    • Lilla Sara Larsson är ju ett barn som indoktrinerats med den heliga värdegrunden sedan hon klev in på dagis. Klart att hon stämmer in i idioternas förklaringsmodell. Hennes rabiata pladder måste vi ha överseende med.

  4. ”– Många är pigga på att koppla ökningen till invandring, vilket är ytterst tveksamt”, säger Brås utredare Klara Hradilova Selin till Expressen..

    Själv hänvisar hon till den senaste forskningsundersökningen i ämnet från Brå , som kom år 2008.

    Då är viktigt att veta, är att den undersökningen täckte in åren 1995-2006.

    Den baseras alltså på statistik, som idag är 10-21 år gammal. Det är den Brås utredare Klara Hradilova Selin och Expressen nämner i artikeln.

    Vilket är mycket intressant, för redan då, var detta högaktuellt med kraftiga ökningar av sexuella och grova övergrepp.

    I den konstaterade Brå:

    ”Enligt den har anmälningarna av ”våldtäkter med fler gärningspersoner” ökat kraftigt sedan 1990-talet. År 1995 skattade Brå att det hade anmälts 116 fall. År 2006 anmäldes 553 fall – en fyrfaldig ökning på drygt tio år.

    Ökningen, som framför allt skedde under 2000-talet, kan ha att göra med att ”våldtäkt med fler gärningspersoner” från och med 2004 rubriceras som ”grovt brott”, vilket medför att fler oklara fall hamnar i denna kategori.

    Men trots detta menar Brå:s utredare Klara Hradilova-Selin att ”utvecklingen åtminstone delvis skulle kunna tolkas i termer av en faktisk ökning”.

    Brå kollade även den etniska bakgrunden vid brotten. Undrar om Klara Hradilova-Selin har glömt det och därför idag inte heller vill göra någon sådan koppling.

    Av de misstänkta på 1990-talet var 10 procent inte folkbokförda i Sverige och 32 procent utrikes födda.

    Av de resterande 58 procenten svenskar hade en fjärdedel invandrarbakgrund, vilket enligt Brå tyder på en överrepresentation av invandrare.

    Vid gruppvåldtäkter med tre eller fler gärningsmän är andelen utrikes födda ännu högre: 39 procent.

    Här är undersökningen som Brå gjorde under åren 1995-2006. Den publicerades sedan år 2008.

    http://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f180008010/1371914724593/2008_13_valdtakt_mot_personer_over_15_ar.pdf

KommenteraAvbryt svar