Fyra män greps för gruppvåldtäkt på Cinderella

BROTTSLIGHET. Fyra män mellan 20 och 25 år greps i helgen misstänkta för att ha våldtagit en kvinna under en kryssning på finlandsfärjan Cinderella. Männen har nu släppts på fri fot efter ett beslut från åklagare. – Man vet vilka de är och så, men man vet för lite för att anhålla dem i nuläget, säger Lars Neumann, stationsbefäl vid Södermalmspolisen i Stockholm.

-Pettersson menar att det finns ingen anledning att tro att det inte skulle vara invandrarrelaterat och det är inte fördomar utan erfarenhet fast det har förekommit bland svenskar också…

UPPDATERAT: Efter förhör med kvinnan och de misstänkta är brottsrubriceringen ändrad till ofredande.

Färjevåldtäkter

4 thoughts on “Fyra män greps för gruppvåldtäkt på Cinderella

  1. Precis, hur mycket färre brott hade det inte varit om vi hade gett fan i att slå oss på bröstet som tarzan? Skulle vara en intressant statistik att se…många liv hade skonats från mord, gruppvåldtäkter och annat skit. Svenska folket är helt utelämnat som experiment, fungerade det bra tycker de ledande?

    • Sverige fungerar bra – tycker kriminologen Sarnecki och s.k. kultur-
      arbetare Betnér : Kriminaliteten minskar, så varför klagar ni jämt ?
      Öppna Era hjärtan och plånböcker !!

  2. Borde inte alla som våldtagits och fått utbrända bilar, bilda en gemensam grupp och skaffa sig en bra gemensam advokat för att driva åtal mot staten.
    Staten bär ansvaret för vad politikerna ställt till med.
    Utan importen av brottslingarna hade det inte hänt.

KommenteraAvbryt svar