Den 17-årige terroristen kollades aldrig

Den 17-årige afghanen Muhammad Riyad som gick bärsärkagång på ett tyskt tåg, kollades aldrig när han tog sig in i Tyskland.

Tyska myndigheter valde att aldrig kolla identiteten hos den IS-inspirerade afghanen. Det kunde ha kostat många människor livet.

Nu väcks en oro över säkerhetsläget i Tyskland. Gränskontrollen har varit lika obefintlig i Tyskland som i Sverige, vilket gjort att hundratusentals människor kunnat ta sig över gränsen för att söka asyl utan id-handlingar, eller bara försvinna utan att ge sig tillkänna  för myndigheterna.

För ett år sedan togs den 17-årige afghanens fingeravtryck i Ungern och hamnade i Eurodacs register för asylsökande. När han sedan reste vidare till Tyskland, kunde han passera gränsen utan att hans identitet kollades upp.

I Tyskland, såväl som i Sverige, har man nu infört gränskontroller för att stävja den horribla asylinvandringen. Frågan är om det är försent och hur många med en mörk agenda som lyckats ta sig igenom det grovmaskiga nätet?

Drygt 1 000 000 sökte asyl i Tyskland 2015 och drygt 162 000 i Sverige. Hur många av dessa som är terrorister, extremister, kriminella och andra människor med dunkla agendor vet ingen, inte ens våra säkerhetspoliser och den myndighet som ansvarar för att kontrollera asylsökandes identiteter.

FAZ

Ps. De ensamkommande och andra asylsökande som i dagarna roar sig med att våldta, trakassera, råna, stjäla och bränna bilar, har också identiteter. Frågan är hur säkra myndigheterna är på att dessa är deras riktiga och vilka deras egentliga syfte är med tillvaron i Sverige? Nästa fråga är varför man åberopar säkerhetsläget i hemlandet och etableringen i Sverige när man inte vill utvisa dessa svin?

10 thoughts on “Den 17-årige terroristen kollades aldrig

  1. Betr.antalet kriminella,delvis med anknytning till terrorgrupper,som anlänt till Tyskland senaste året,räknar men inom BKA (bundeskriminalen)
    att uppåt c:a 10 % tillhör dessa.Enbart i NRW det rödaste av alla Bundesländer kan andelen vara än en högre.Därför samlas också allt avskum i denna västra del.
    De hos oss som i PK-organen går under namnet ”marockanska gatubarn”, finns i mångtusental….Och var också de som utmärkte sig i Köln,Hamburg m.fl. städer i samband med nyår !
    Hörde senast igår att c:a 9.000 ”barn” är försvunna i Tyskland.Själv gissar jag,att många av dem redan hunnit utmärka sig i Absurdistan.

  2. Jag kom till Karlskrona från Polen för två veckor sedan till en fullständigt obevakad gräns. Inte en människa så långt ögat når.
    Vem påstår att vi har gränsbevakning.

    • Jo och en gammal stofil som övertecknad,får varje gång på apoteket visa legitimation ! 🙁
      Troligen tror de,att jag missbrukar blodförtunnande medel alt. köper ut till hela släkten ! Så lär ske bland nya befolkningen,blev jag upplyst om….

KommenteraAvbryt svar