Turkiet söker svenska angivare

HATMEDIA. De båda statliga propaganda och hatmedierna SVT och Sveriges Radio som i de flesta fall påstår att etnicitet är ointressant har svårt att skriva sanningen.

SVT_svenskar

Sveriges Radio skriver ”Nu uppmanas även allmänheten i Sverige att samla in uppgifter om Gülensympatisörer och rapportera dem till ett turkiskt telefonnummer” och SVT ”Turkiet uppmanar svenskar att samla in uppgifter om Gülenanhängare och ringa in till Erdogans kansli och rapportera”

Erdogan och hans anhang vill naturligtvis inte ha kontakt svenska angivare utan ”svenskar” det vill säga turkar boende i Sverige som sympatiserar med islamisterna i Turkiet.

Jag begriper inte att våra stora medier ska ha så svårt att skilja på svenskar, turkar, araber och vad det nu kan vara. En grundkurs för media i skillnaden mellan ”svenskar” och svenskar…

En svensk ovan
En så kallad ”svensk”. Folkgruppen kan komma från hela välden men exemplaret ovan är en så kallad bergsturk eller kurd, som kan komma från Turkiet, Iran eller Irak, gemensamt är att de är riktiga nationalister om det inte gäller svensk nationalism för den hatar de.   

11 thoughts on “Turkiet söker svenska angivare

  1. Public service är bara för mycket. Diktaturens lakejer och femtekollonare. Fy för den lede.
    Ni som mor förmodan fortfarande betalar för skiten usch!

  2. Ibland då jag lyssnar på PK-svenskar så får jag en klar syn på varför det ser så galet ut i Sverige. Många av dem kände sig vackrare mer priviligerade och mer intelligenta än flertalet i landet Sverige.
    Stopp nu och titta er omkring ……….inget vackert och definitivt inget intelligent .
    Nöjda nu, vi kallade er för ”loosers” och det med all rätt !

  3. Erdogan- Lill Hitler ha sagt på flera tillställningar i Tyskland ”Där det finns en Turk är det Turkiet”! Som hans föregånger Adolf H. som införlivade länder som hade en liten andel av tyskar i sina gränser ”Ins Reich”.
    Erdogan syfter väl till det forna Osmaniska riket som han drömmer om,

    • Ps. Andelen av Turkar är 3 millioner plus att de få ha dubbla medborgarskap dvs. Turkisk och Tysk. Man kan ju undra va de ha sina lojaliteter. Inte i Tyskland varje fall.
      Jag kommer så väl ihåg när den första Turkiska familj flyttade in på vår gata och vi såg Turkskäringen vaga runt med huckle och vida bylsiga buxor. Då hete Stadesdelen ”Düsseldorf-Oberbilk Ny heter den ”Klein Marocko” Vill jag ha en släng av mellanöstern räcker det med ett besök ”på Dagtid” i I mitt kära Oberbilk som jag vuxit upp
      i som känns idag lika främmande som om det vare Istanbul.

      • Kurt :
        Ni hade /har turkarna, i UK hade / har vi pakisarna…………gemensamt de är muslimer !
        Hur korkade är vi i västvärlden, ta in elände !

      • Kurt:
        Du kan vara tacksam som kommit från askan i elden…
        Nåja i min gamla hemstad Berlin undvek jag redan för många år sedan vissa stadsdelar.Idag är dessa områden helt i turkisk hand,med turkiska Banker,Dagstidningar,Basarer och speciella gator med orientaliska marknader.
        Dessa anatolier breder nu ut sig som gräshoppor över hela stan.Väntar själv liksom många andra,att inbördes strider skall uppstå mellan de olika klanerna,och politiska inriktningarna.

KommenteraAvbryt svar