Jättemoskén i Göteborg

Den turkiska församlingen Islamiskt Centrum fick som bekant tillstånd att bygga en ny jättemoské på Hisingen i Göteborg.

Bygget är nu igång och moskén väntas stå klar om två år. Det allt mer islamiserade Turkiet står bakom finansieringen. Tidigare har Göteborg begåvats med Bellevuemoskén som finansierats av Saudiarabien, vilka också finansierade moskén vid Ramberget.

SR

Utländska totalitära regimer som finansierar moskéer i Sverige utan att dessa islamistiska stater kräver något i gengäld? Tror någon på det?

16 thoughts on “Jättemoskén i Göteborg

  1. Än så länge kunde mina bekanta svara på min fråga om det blir någon ny moské i Bukarest. En del vet inte säkert, andra sa bittert att moskén blir av. Förra sommaren besökte den avsatte statsministern Victor Ponta (landsförrädare och plagiator !) Turkiet där han skrev under avtalet enligt vilket Turkiet fick bygga en MegaMoské i Bukarest. Efteråt blev tomtan avsedd till moskén ’besmittad’ med fläsk. På internet fick läsa detta: den 16 april står det att den skall byggas på Bulevardul Expozitiei nr.22-30 (zon CB5) och att projektet behöver godkännas av chefarkitekten vid huvudstadens rådhus. Moskén har redan fått ett s.k.”certificat de urbanism” – vad f*n det må betyda …
    Samtidigt som det pågår protester på Facebook och protestlistor är ’heta’ i hela landet. Vem vet vad det leder till ….! Vi sväver i ovisshet, i fara, i tomma luften’.
    I Sverige sväver man i ett ’lyckligt’ limbo !

    En kommentar från en rumän bakom pseudonymen Marcus Polus:

    Marcus Polus: ”Baieti si fete…Romania este prea mica pentru a se opune islamizarii Europei…Europa de vest este in plin proces de islamizare…in max. 10 ani, vestul devine islamic…apoi urmati voi, estul…”
    June 4 at 3:21am
    Översättning:
    Pojkar och flickor….Rumänien är för litet (dvs obetydligt) för att sätta sig emot Europas islamisering… Väst Europa är i full process av islamisering… om max. 10 år blir det er tur – östen … 4 juni kl. 3:21 a.m.

  2. Vi kan se Turkiet ur ett forskningsperspektiv: vad händer med ett sekuliserat land med många muslimer?
    Hoppas vår politiker fattar att det kan hända även i denna delen av Europa.
    Införandet av dödsstraff, massarresteringar, snart Koranen som lagbok. Grattis Turkier, för att ni går samma väg som Iran.

  3. Grejen är den att det spelar ingen roll vilket parti som styr i Sverige. Det är större än så. Så länge folket accepterar att deras länder islamiseras och så länge folket inte gör något aktivt motstånd, visar sitt missnöje kommer detta att fortgå (vilket det med sannolik kommer göra ändå). Vi välkomnar detta genom att inte göra ett aktivt motstånd och då får vi väl skylla oss själva. Det vi kan göra är att försöka leva simpelt vid sidan av samhället, kanske tillsammans skapa egna små samhällen. Det kommer att bli inbördeskrig och Europa kommer med största sannolikhet falla. Framtiden är i var människas hand INTE i politikernas.

  4. Socialdemokraterna måste var helt blåsta.
    Läser eller hör dem inte på sin egen propagandakanal SVT?
    Vad händer i Turkiet? Erdogan håller på göra en fullständig islamstat.
    Var förekommer det krig? Där det finns islam.
    Ger upp snart. Kommer bli mycket svårt i Sverige framöver.

  5. Läs gärna Hege Storhaugs bok ”Landsplågan Islam”
    En välskriven bok som ger en skrämmande bild av hur infiltrerade vi är av radikaliserad Islam. Ett enormt arbete har lagts ner för att påvisa hur spridningen av Islam utanför arabvärlden understödjs av densamma genom stiftelser där insynen är minimal. Hur personer födda i Skandinavien radikaliseras i allt snabbare takt. I boken ges exempel på och analyser av utdrag ur de skrifter som Islamisterna använder sig av i kampen för att uppnå religionens mål, världsherravälde.
    Denna bok borde läsas av samtliga politiker, samhällsdebattörer, godhetsknarkande artister och kändisar samt alla andra som inte vill att vi ska leva under de sharialagar som redan införts i de utanförskapsområden som växt fram under de senaste 20 åren.
    För en del kan denna bok ge ett brutalt uppvaknande!

    Baksidestexten på boken:
    Den svenska och europeiska frihetsorienterade kulturen står under allt starkare press från politisk islam. Denna form av islam är inte som andra religioner. Den är i konstant konflikt med kvinnor, judar, homosexuella, frihetsorienterade muslimer och var och en som inte underkastar sig dess doktriner.

    Folk är med rätta bekymrade över framtiden, samtidigt som våra politiska ledare tiger och ljuger om islams motstånd mot frihet.

    I denna engagerande bok varnar journalisten Hege Storhaug för att Europa nu är på väg in i en odemokratisk och mörk tidsepok där islams makt kommer att öka. För att bevara vår livsstil måste folket ta till motmedel.

    Bokens norska titel, Islam. Den 11. landeplage, anspelar på föredraget “Kristendommen – den tiende landeplage” som den från blasfemi frikände Arnulf Øverland höll år 1931. Hege Storhaug uppmanar oss att våga använda det som Øverland kallade Den första mänskliga rättigheten: Yttrandefriheten.

    Efter att boken publicerades i Norge för ett halvår sedan har Sverige dragits in i vågen av islamistisk terror genom attentaten i Bryssel. Samtidig etableras det fler och fler moskéer och vi ser allt fler kvinnor i hijab på våra gator. Denna bok ger dig svaret på varför detta sker.

  6. asatemplet – Asatemplet är en folkbildningsblogg om nordisk kultur och tro. Den forna nordiska tron ("asatron", den forna seden) tillhör oss - det nordiska folket. Till skillnad från nyare religioner så är den inte påtvingad utan den är spunnen ur vår folksjäl. Andra ämnen kan eventuellt dyka upp.
    asatemplet skriver:

    Kolonialisering

  7. Nya moderaterna hade sin valsång, ”bygg en moské baby , bygg gärna tre baby” !
    Den borde fått mer kritik ………och framförallt frågor.

  8. En moske i Bellevue – där har muslimerna sin alldeles egna marknad på gamla LV6. Det är även där som de har enskilda ingångar för kvinnor. Skall detta bli ”lilla Istanbul” så tycker jag synd om dem som bor och lever därute. Intill ligger ju det fina och lugna Utby. Skall de stackarna behöva höra böneropen så är det väl dags att flytta – om de får sålt sina hus!!

    • Varefter polisen sätter in alla sina resurser för att gripa ”hatbrottets” gärningsman och antalet kastade baconpaket plötsligt blir detsamma som antalet år i fängelse för denna ”samhällsfarliga” individ. Att kasta bacon är mycket farligare än att kasta sten eller molotovcocktails eftersom det är ett hot mot själva kärnan i det mångkulturella samhället.

KommenteraAvbryt svar