”När du våldtar ska du dö”

BROTTSLIGHET. Filippinernas tillträdande president Rodrigo Duterte har kritiserats för sina okonventionella och skoningslösa metoder för att bekämpa brottsligheten i landet. Bland annat har FN:s chef för mänskliga rättigheter avrått Duterte från att återinföra dödsstraffet, skriver France24.

I ett tal har Duterte nu motiverat sin politik: – Jag tror på vedergällning. Varför? Du ska betala. När du mördar eller våldtar någon ska du dö, säger Duterte.

-Pettersson säger att på Filippinerna verkar inte dialogpoliser vara populärt…

35 thoughts on “”När du våldtar ska du dö”

  1. England lämnar för att de inte orkar med oss européer som tar deras jobb, de tar knappt in flyktingar. Plus att de inte orkar betala mer pengar till EU

  2. Allt ni har kommer från mellanöstern era pajaser.. hjulet, bokstäver, till och med riset kommer från Kina.. ni e så jävla otacksamma så de inte är sant, ni råkade civilisera er i ett århundrade och ni blev helt plötsligt världens bästa folk. Lol, som hela världen gör, skrattar åt er, och kommer att forsättra göra det.

    • Som sagt var SFI kan inte hjälpa alla vilket du är ett bevis på, dom flesta av er klarar ju inte ens av dom mest väsentligaste sakerna tyvärr, och med hjälp av sådana kan man inte utveckla ett samhälle, bara avveckla.

  3. Ger upp, går ej diskutera med idioter.. Svenskar är som ponnys.. springer efter vad de andra i EU gör. Ni är förövrigt skit dumma om ni tror att alla invandrare bara kommer glida iväg ifall SD någon gång vinner.. kommer bli innebördeskrig då som i alla andra länder där folket inte enas. Tack och hej.

    • Ja det kan ju även en hjärnkirurg som dig förstå, att ni kommer få två val, antingen lämnar ni landet frivilligt eller också med tvång där ni redan här kommer att sövas med gas och därefter transporteras hem.

  4. Okej håll dit ord.Svensken.. Betala min biljett ja sticker.. Hani Aldar, maila mig o ja ger dig mer uppg. Tack på förhand.

  5. Vi kan iallfall hålla med om en sak. Att ”våldtäcktshen” ska dö om de gör sin grej. Men snälla sluta skyll allt på invandrarna, den stora andelen av svenskar härstammar från belgien, holland och frankrike. Kungen är ett exempel på det. Vill du ha Caps på ländernas första bokstav också? Lol

      • Hahahahahahahahahahahhahahahahahahahhhhhhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahah du e fan efterbliven, inte undra på vf er regeringen e efterbliven också… das ist die volk..

  6. Ja ska va kvar här skaffa barn, ta jobb ifrån era näsor och thriva mig, med 2 pass reser ja runt världen och upptäcker allt medan ni reser som små råttor till turkiet o dubai men egentligen inte gillar oss..

  7. Ni e den mest efterblivna befolkningen som finns tyvärr, då menar ja rasister, svenska rasister.. Sorliga människor som sitter bakom en dator o snackar skit men i på jobbet älskar ni invandrarna o etc..😂😂😂 hycklare hela bunten. Undra hur många av er som tar er tid o talar med ord än gilla andras kommentarer 😥

  8. Vill gärna se rapporten där det ståt stt muslimer är den stora andelen våldtäcktsmän.
    Sittet här kollar med stora ögon att 72 procent är svenskar.. blåa ögon blont hår.. patetiska ni är

    • Tror dock att äkta statistiker kan stava. Täkt är en böjningsform av taga medan täcka betyder skyla över. Sedan våldtar inte riktiga män så benämningen på gärningsmännen borde vara våldtäktshen.

      Tack för besöket och tillbaka till SFI med dig.

      • Tack Argus,du utgör ett mycket gott komplement till det SFI, som lär ha dryga 100.000 elever ! Av dessa elever är det mindre än 20 % som fullföljer kursen,där främst kvinnor lär ha intresse av att lära svenska.

      • Talar 5 språk flytande. Ett stavfel gör mig inte till en SFI elev, har dock aldrig gått på SFI så ja vet inte vad i helsike du talar om. Min mor är svensk, undra om hon skämde ut den ariska rasen.. och nej jag kommer inte rätta mitt namn, lär dig förstå sammanhanget istället, mycket snabbare och effektivare än att skicka mig på SFI lektion.

      • Mest patetiska sidan ja läst, med rapporter som sträcker sig tillbaka till 80 talet.. då invandrarna knappt var 50 tusen.. skäms på er, kom med dagens siffror. Och jaa, ni kan kolla årtalen på rapporterna du precis postade.

      • re Arab

        Dagens siffror tror jag ingen vågar gå ut med för då hade du ramlat av stolen och brutit nacken, men en vacker dag så kommer det vara okej att lägga ut dagsfärsk fakta, men det är också den dagen du och alla andra muslimer antingen kommer gripas och kastas i en mörk svinkall håla i Sibirien med vatten och bröd som enda mat eller rent av handgripligen kastas ut ur Sverige, det tredje alternativet är att ni helt enkelt får er dom direkt på gatan …i vilket fall som helst så närmar sig den dagen när folket börjar tömma landet på den skit som svenska politiker dragit hit.
        Mitt råd till dig och dina kamrater är att ni redan idag börjar göra dig redo för att åka hem till era jordhålor i Mellanöstern.

  9. Nej där står nog inte polisen och grillar korv, som dom bjuder
    bösset på, men så har dom nog inte heller en högsta
    polischef som står och tycker synd om en mördare som
    fegt tagit livet av en flicka genom att sätta en kniv i ryggen
    på henne, men det har Sverige??

  10. Känner inte närmre till Filippinerna,men det verkar vara ett land med en sund politik ! Sådana ledare borde finnas i åtskilliga andra länder…

  11. Dödstraff är egentligen inte något straff eftersom vi alla; svarta / vita, fattiga / rika, hederliga eller kriminella skall dö! Men, om muslimer (som de flesta kriminella våldtäktsmän förefaller vara i Sverige numera) överfaller svenska eller andra ”vita” kvinnor och för att ha rätt till det åberopar sin ”religion” så skall de kastreras med KNIV! Så hindrar man också att deras dåliga av inavel fördärvade gener sprids vidare.

    • En rättsstat värnar sin egen befolkning och släpper inte in papperslösa som vi inte vet vilka de är, de kan mörda och våldta och det gör de också, ansvariga är sådana som Stefan Löven….Storbritannien har också ansvarslösa politiker som släpper in MUSLIMER OCH KRIMINELLA och därför röstade de NEJ till EU….EU vill ha helt okontrollerad invandring, – ”fri rörlighet”, detta kommer att driva Europa mot avgrundens rand, vi är snart ett Mellanöstern med krig och kaos och jävelskap….
      JÄVELSKAP SITTER I GENERNA PÅ ARABER/MUSLIMER OCH DETTA TAR POLITIKERNA TILL EUROPA…..

    • Jag håller med Luntan, de bör få en chans att tänka om. Men användningen av kniven förhindrar återfall och drabbar ingen annan än honom själv.

KommenteraAvbryt svar