BDS-rörelsen radikaliserar Israel och förstör en framtida palestinsk stat

av Fred Maroun  •  24 juni, 2016

  • Israel kunde ha spelat enligt de arabiska reglerna och deporterat alla araber i land man ockuperade, men det gjorde man inte. Just för att Israel respekterade arabernas mänskliga rättigheter, trots att det inte låg i deras eget intresse, gav israelerna palestinierna en plattform från vilken man nu arbetar för att förgöra Israel.

  • Man kan bara hoppas att palestinierna, i likhet med Egypten och Jordanien, snart bestämmer sig för att leva i fred med en granne som visat sig behandla palestinierna mycket bättre än deras egna ”arabiska bröder” – inte dåligt alls, faktiskt. Man kan bara hoppas att de palestinska ledarna börjar främja en fredskultur i stället för en hatkultur.

BDS-rörelsen

Från det ögonblick som Israel utropade självständighet, har en av de främsta arabiska taktikerna varit att utnyttja judarnas akilleshäl – deras högt utvecklade kultur, vilken respekterar och värdesätter livet, och deras respekt för mänskliga rättigheter.

Eftersom jag är av arabisk härkomst, har jag länge känt till den arabiska stereotypen av Väst och Israel – att de är svaga för att de bryr sig om sina medborgares liv och att de är noga med att respektera sina fienders mänskliga rättigheter. Golda Meir ska ha sagt: ”Vi kan förlåta araberna för att de dödar våra barn. Vi kan inte förlåta dem för att de tvingar oss att döda deras barn.”

Läs vidare

2 thoughts on “BDS-rörelsen radikaliserar Israel och förstör en framtida palestinsk stat

  1. Israel är av folkgruppen man inte får kritisera, en annekterad jävla skurk – ” stat”

    Men Petrersson är kramis med dessa krafter? Hmm. Konstigt, för du ogillar uppenbarligen befolkningsutbytet?

    Är denna blogg en false flag-blogg?

  2. Galenskap!!! Men det är ju det som är vår humana västerländska själ. Det är det som gör oss till de mänskliga människor vi är. Och som gör muslimer till såna odjur. För att de själviskt skiter i andra människor. Det är det som också kommer att döda oss. Som folk och civilisation. Vi begår harakiri, medan muslimerna ! ALDRIG någonsin ger sig för nån annan. Om vi borde ta efter något från dem, så är det det. Självhävdelse.

KommenteraAvbryt svar