25 thoughts on “Glashuset

  1. Morgan Johansson slår inga rekord, han är precis som en helt vanlig sossepolitruk, helt oförstående att det finns folk som inte tycker som han.

  2. Multikulturalisterna med sin exotiska behandling av den andre kommer att tappa mark. Detsamma gäller med förespråkarna av ett klassiskt assimilationsideal.

    Citat:
    En multivärdslig människa har en fot i många sammanhang.
    Är hemma i olika kulturella miljöer och kan ledigt navigera mellan dem.
    En multivärdslig person är samtidigt både multikulturell och helt assimilerad.

    Den multivärdsliga människan står i strid med multikulturalismen, som gör den isolerade främlingen i sitt utländska reservat till ett ideal.

    Blatte och stolt, men utan ett enda band till det svenska samhället.

    Samtidigt är den multivärdsliga individen också ett hot mot assimilationsivraren, som betraktar Sverige som en odelbar helhet, utan variationer och befriad från gränsöverskridande människor.

    Citat:
    Multikulturalismen och assimilationsidealet utgick bägge ifrån att människan mådde som bäst inom en kultur, i gemenskap med identiska människor.
    Den multivärdsliga människan förkastar den här enfalden och är i stället ständigt assimilerad och på marginalen mellan sammanhangen.

    **

  3. Har inte Morgan Johansson gett all info om Juholt till Aftonhoran?

    Ni vet ” debaten kring utvisning av nyblivna svenska medborgare som begått brott”.

    Eller Mona Sahlin ?

  4. Det tal som Cameron gick ut och höll i morse skulle Löfven aldrig kunnat hålla om han så haft 20 st talskrivare. Ärligt, rakt och tydligt.

    Reagerade lite när Margot W intervjades från USA. Hon talade bittert om hämd mot England från hela EU men sa att det kanske inte var en bra idé men förståeligt. Min tanke angående svenska ledande politiker idag är att de tror de är gudar och allsmäktiga. Det ska vi ta av dem!

  5. Morgan Johansson, håll truten, som medlem i Europas i särklass
    sämsta regering så ska du inte skriva andra på näsan över
    deras duglighet, för sämre pajasfigurer än dom som häckar
    i din Sosseregering går nog inte att finna i Europa! knappast
    i världen heller!

  6. En man som med stolthet kan sova gott i resten av sitt liv. Bollen är satt i rullning och det förvånar mig mycket om inte fler kommer att följa. Det är bra med länder som respekterar gränser. Det är en förutsättning för ett bra liv.

    Senast 2018 folkomröstning i Sweden – Swexit kan då bli verklighet och vi kan bestämma mer själva. Jag tycker om att bestämma själv.

      • Allt snack om att det är östeuropeér som tar jobben är inte sant. Förutom då att många av de är skickliga hantverkare.

        Det är de här det handlar om …………..inget annat och inga andra !
        Sluta att ljuga vi vet !

      • Oviljan att behöva stå ut med människor som inte kan samarbeta vinner över viljan att samarbeta på det sätt som syftade i eu:s inledning. Senaste tiden har det fyllts på med så mycket destruktiva krafter.

        GB är fanimej ett bra folk och det är bra att de värnar om det de har.

        Dessutom har det alltmer blivit en liten klick med personer som sitter och bestämmer. Det blir enkelspårigt och pk.

        All makt åt folket.

  7. http://www.ekonomifakta.se/Fakta/Arbetsmarknad/Arbetsloshet/Arbetsloshet/

    Det är knappast en överraskning att det är viktigt att ”få in” invandrare på arbetsmarknaden.
    Men det är ju det som inte går.
    Landet har 399 900 arbetslösa.
    Vi behöver inte få in fler invandrare på arbetsmarknaden, vi kan börja med att ge de 399 900 arbetslösa personerna som redan finns här ett jobb.
    Eller ska de som kommer från Syrien utbildas och ges arbete, trots att vi har 399 900 svenskar som är arbetslösa? Det vore väl bättre att börja med att utbilda de 399 900 arbetslösa svenskarna.

    Socialisterna i regeringen klarar inte av att ta hand om de 150 000 asylsökande som väntas komma, varje år.
    De klarar inte av att utbilda och ge arbete åt 399 900 arbetslösa svenskar, hur ska de då klara av att ge arbeten åt syrier och somalier?

    Det här går åt helvete. Snabbt.

  8. ”Migrationsminister Morgan Johansson verkar vara både blind, dum och döv.”

    Citat:

    Dessutom så passade vår nye migrationsminister att spotta ur sig några geniala citat för att få den dumme svensken att öppna sitt hjärta…
    -2030 kanske framtidens Zlatan kommer från Syrien och Loreen från Eritrea. Många av dem som kommer hit nu är dessutom utbildade läkare och lärare, yrkesgrupper vi har stor brist på.
    Vi måste se till att lära dem svenska fort och få in dem på arbetsmarknaden, säger han.

    • För min del tycker jag de är ett otyg att utarma dessa länder på både lärare och läkare!!!!! De behövs nog bäst i sina hemländer och hjälpa sitt eget folk..

  9. Morgan Johansson är ingen att bry sig om, han visade sig vara ”rasist” då han upptäckte att även vårt land har gränser för hur mycket invandring vi mäktar med……..sedan har vi det med hans otäcka svenskfientliga retorik gentemot sina egna landsmän som jag själv för några år sedan stött på mitt på Gustav Adolfs torg i Malmö. Morgan är en elak jävel.

  10. Morgan Johansson är väl den siste som ska tala om dåligt ledarskap. Han är väl en av Sveriges störste rövslickare och kappvändare som existerat. En mycket obehaglig typ som om han levt i Nazityskland säkert hade varit en flitig SS-officer.

  11. I förlängningen blir EU en federation som i förlängningen är med och skapar NWO, där dom superika styr och folket blir slavar ’allahs lika värde’

  12. Det finns ju stora fördelar med BREXIT! Fast det är det ju ingen som vill berätta om! Utan nu ska alla statsmän berätta om och låtsas förståsigpå, precis som vanligt!

    Grafer presenteras i en skala som ser katastrofal ut, pundet ser ut att ha gått rakt ner i källaren och lika så börserna! Graderna är fullständigt missvisande men vad gör det om man nu som asylturist drar en lögn om ålder och identitet så kan väl snuskmedia få dra några lögnaktiga jämförelser!

    Tänk att britterna kommer slippa någon överstatlighet när det gäller de allra, allra viktigaste områdena i Storbrittanien!

    Slippa harmonisera nationell lagstiftning till EU direktiv!

    Slippa direktverkande EU förordningar!

    Tänk vad mycket britternas politiker kommer kunna bestämma själva om inre och yttre angelägenheter för den självständiga, självbestämmande nationalstaten Storbrittanien!

    Nu kanske EU dårarna förstår att det blir inget av med något Europeiska Förenta Stater!

    Det var ju en himmelens tur att det projektet går i graven! Framförallt med tanke på Herr Hitlers storstilade planer på ett Europas Förenta Stater men som i hans vision benämndes stor Tyskland eller något sådant!

    Tyskarna har ju förlorat två världskrig på grund av att de velat skapa ett stor Tyskland! Nu får vi innerligt hoppas på att Tyskarna förstår att resten av de Europeiska länderna är inte intresserade av varken ett stor Tyskland eller något Europas Förenta Stater! Dessutom borde de förstå att Europas befolkning vill absolut inte konvertera till Islam!

    Borde bli ett uppvaknande för frau Merkel med flera!

    Så idag är en glädjensdag, en av de bättre i Europas historia!

    Grattis Storbrittanien!

    Nu hoppas vi på presidentvalet i USA och Donald Trump som president!

    Kan ju bli spiken i kistan för de förbannade världsmedborgarna som inbillar sig att den suveräna nationalstaten upphört att existera!

    Den suveräna nationalstaten lever i högsta välmåga!

  13. Han ” den store lille mannen” (M J) har så vitt jag känner till inte bott i UK under Blair, därför uttrycker han sig efter sina minimala erfarenheter, helt huvudlöst !
    Det märks tydligt att D Cameron har fått en god uppfostran, när han erkänner sig besegrad.

  14. Morgan Johansson skall inte öppna munnen. Cameron har varit 1000-tals gånger bättre ledare än vad Löfven någonsin varit eller kommer att bli.
    Det är folket som röstat i ett demokratiskt land – när man röstar i Sverige (trängselskatt) blir det som regeringen bestämmer ändå. De skiter i vad folket röstar på. Det är riktig demokrati det!!!

KommenteraAvbryt svar