1000 farliga män är ute på gatorna

INVANDRING. Den 1 juni ändrades lagen så att de asylsökande som har fått avslag och inte har rätt att vara i Sverige inte får några bidrag. I dagarna skulle bidraget normalt betalas ut och nu upptäcker de att skattebetalarnas pengar inte kommit in på deras konton.

Det kanske kan vara läge för en varning eftersom männen, c:a 1000 till antalet fortfarande går lösa i samhället och jag tror inte de tänker lägga sig  ned och svälta ihjäl. Dessutom kommer de att bli fler den närmaste tiden. Totalt c:a 4000. Det rimliga hade naturligtvis varit att ge alla som fått sin sak prövad och avslag en enkelbiljett hem och de som inte frivilligt lämnar landet ska låsas in på vatten och bröd…

 

28 thoughts on “1000 farliga män är ute på gatorna

  1. 11 Juni 2016 kommer i framtiden,att bli en svart minnesdag i Tyskland….
    Det som absolut inte får hända har nu hänt…Flera timmar långt var deras Telecom kaputt.Ingen kunde sms:a,chatta.eller telefonera med sina I-phons.Alltså alla förbindelser till vänner och bekanta var brutna.
    Hur förtvivlat de än tryckte på sina apparater,förblev displayen svart ! Abstinens lär ha inträffat hos flera av de drabbade..
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/97/Bonn_DTAG2.jpg/375px-Bonn_DTAG2.jpg

  2. Det är inte meningen, att de som fått avslag på asylansökan skall lämna landet. Istället är det meningen att de skall vara kvar och fortsätta sitt arbete, med att bryta ned det svenska samhället.

    Om man går till källorna – framför allt till den degenererade aristokraten och rasteoretikern Coudenhove-Kalergi, EU’s chefsideolog – så inser man att meningen är att alla nationalstater i Europa SKALL upphöra. Den europeiska befolkningen – menar denne demente ädling – skall korsbefruktas med afrikaner, så att alla människor på jorden skall bli mulatter och därmed skulle all rasism och alla krig upphöra.

    Nu är det ju faktiskt så, att människan är som hon är: Vita slår gärna ihjäl vita, svarta slår gärna ihjäl svarta och gula slår gärna ihjäl gula. Ser man till USA/NATO’s alla krig, så slår vita och svarta – sida vid sida – med liv och lust ihjäl afghaner, irakier och libyer (för att bara ta de senaste två decennierna).

    Visst finns det raskonflikter – som när svarta gärna våldtar och slår ihjäl vita i Sydafrika, Zimbabwe och USA – men de stora krigen handlar inte om ras, de handlar om makt, pengar och territorium.

    • Fast han nämner också att det är en ras som slipper att bli korsbefruktad. Som han anser är ädlare än alla andra raser och som när projektet är genomfört skall härska över mulatterna. Hans böcker finansierades för övrigt av familjerna Warburg och Rothschild.

      • Helt korrekt. Kretinen Kalergi kallar ju t.o.m. ’det utvalda folket’ för en egen ras, när det i stället utgörs av en gatukorsning av sällan skådat slag.

        Allt är beskrivet i hans bok ”Praktischer Idealismus”, utgiven på 20-talet. En nyutgåva finns av ett kapitel ur den, som heter just ”Adel” (på tyska förstås). I det finns ett förskräckligt hopkok, av den forna feodala överklassens sjuka idéer, om sin moraliska, etiska och estetiska överlägsenhet över vanligt folk. Galningens sanslöst naiva idéer om sovjet-kommunisternas ledares ädla karaktärer, gör en faktiskt knäsvag – man vet inte om man skall skratta eller gråta. Hela boken är ett utomordentligt kräkmedel, så man får inte vara alltför kräsmagad, när man läser den. Det fantastiska är, att just denna sanslösa fåntratts barnsliga trams utgör den ideologiska basen för den Europeiska Unionen.

        Vi såg alla med fasa på, hur Pol Pots ’Röda Khmerer’ – ja alla, utom Jan Myrdal, förstås – satte sin tillit till de kambodjanska barnens gudomliga vishet och lät dem styra, vilket ledde till en slakt på över en miljon människor. (En slakt, som först upphörde först när de klokare vietnameserna av medlidande invaderade Kambodja och fängslade dårarna.) Som europé kände man sig då lite lätt överlägsen, över de primitiva kambodjanernas dårskap. Idag kan vi verkligen inte slå oss för bröstet – vi är ju faktiskt på god väg att skapa ett liknande helvete här, men nu i en helt annan skala.

  3. Dagligen kommer ersättning för de förlorade ”gyllne skatterna” i form av niggrar från Afrika.Dagligen transporterar EU/NATO-färjorna in c:a 2.000 sådana till Italien.Denna nya förbindelse har sedan årskiftet redan fått in drygt 50.000 till södra Italien.Nu börjar dessa ”räddade” så smått sin fotvandring mot bättre tider norrut Länk/Bild från BZ :
    http://www.bz-berlin.de/welt/italiens-kuestenwache-rettet-2-000-fluechtlinge-an-einem-tag

  4. I Finland tas personer med asylavslag in på slutna förläggningar, t.ex. militärförläggningar med ’lås & bom’ + bevakning 24/7. Inom (max) 14 dagar är dessa personer ’returnerade’ till sina hemländer, inkl. Afghanistan, Irak, Somalia osv. Länder dit, enligt Ygeman m.fl., Sverige inte ’får’ återsända här illegalt uppehållna personer.
    Åk för phaen till SF och gå elementär utbildning, alternativt anlita finska kompetenser till att ta hand om dessa megastora, samhällsomstörtande problem. Just fu**en do it, damned!

    • Så ska det gå till som i Finland,Kanada och andra ansvarsfulla länder vars ledare bryr sig om egna befolkningens säkerhet och landets ekonomi.Sverige har västvärldens mest brottslingsvurmande falska,lögnaktiga, sanningsfientliga,korrupta ,landsomstörtande och folkfientliga politiker som finns och någonsin har funnits.Svenska folket måste inse fakta och göra massivt uppror och kasta ut de grovt kriminella i sjukklöverjuntan,ställa dem inför en folkdomstol och döma den till mycket hårda straff.
      MÖK avtalet måste redan idag rivas upp.Hur många svenskar känner till detta avtal tro? M och Mp gjorde upp om 2011 att alla illegala som vistas här skall ha rätt till gratis sjukvård,gratis tandvård och gratis medicin vilket urholkar vår välfärd enormt.Inga svenskar vare sig de som jobbat hårt i 40-50 år eller de sjukaste och fattigaste har rätt att få något gratis men kriminella och andra illegala som inte har rätt att vistas här ges sådana förmåner,inte undra på att världens avskräde dras hit av sjukklöverjuntans svenskfolk-förakt politik.
      Muamar Gadaffi Libyens förre ledare och diktator behandlade sitt folk bättre än sjukklöverjuntan behandlar svenska folket, då Libyens folk fick gratis utbildning,gratis sjukvård,gratis tandvård,gratis medicin mm,Libyen var ett mycket rikare land under Gadaffis tid än vad Sverige är.Sjukklöverjuntan var med och mördade Gadaffi.

      • Suzie….Bra inlägg, du frågar hur många som känner till avtalet mellan M och MO – MÖK 2011….! Jag visste att det fanns ett avtal men inte att det heter MÖK och att de gjorde upp om det 2011!
        Man kan nog konstatera att väldigt få vet om detta avtal, endast samhällsintresserade, max 1% av befolkningen, det pratas mycket sällan om detta avtal och då får ju 87:an ingen info.!

  5. Gränspolisen tror att det inom ett halvår finns upp till 17 000 personer i Sydsverige, som fått avslag på sin asylansökan och som inte tänker resa tillbaka till hemlandet. Står i Norra Skåne idag.

    I fjor sökte nästan 170 000 personer asyl i Sverige. Utöver dessa kan det finnas mellan 10 000 och 20 000 som valt att leva gömda och inte registrera sig.

    I Tyskland antas upp till en halv miljon papperslösa vänta på att ta sig norrut.

    – Tyska Migrationsverket räknar med att det finns mellan 300 000 och 500 000 oregistrerade personer i Tyskland, som väntar på en chans att ta sig norrut, säger Leif Fransson.

      • Det mest skrämmande Ricke är, – enligt min åsikt – att jag och alla de som vill hjälpa till med att få ut alla invasiva ur landet inte får ut våra vapen ur de militära förråden så att vi kan hjälpa till, – utan att någon betalning krävs.

    • Och hur många illegala och kriminella finns inte redan här i Sverige sedan minst tio år tillbaka? De blir bara fler och fler för varje år.Måste vara minst 100 000 -200 000 ca vilka nyttjar gratis sjukvård,gratis tandvård,gratis medicin mm medans fattiga och sjuka svenskar inte får något gratis alls.

    • Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
      rsal skriver:

      Gränspolisen menar något helt annat.

      Sedan flera år bakåt, så väljer de flesta individer som får bakslag att stanna illegalt. De har ju ändå fortsatt att få full försörjning via kommunernas socialtjänster. Eftersom de redan också har tillgång till akut sjukvård, tandvård mm, så varför åka. Stannar de sedan i 2 år till (tror jag det är), så kan de göra om asylansökan och då brukar den beviljas även om de ertappats med brottslighet.

      Detta innebär att redan dag 1, så finns 50-100000 illegaler i landet försörjda av skattemedel. Många av dessa försörjningar förmedlas av PK-aktivister inom olika organisationer och de som beviljar försörjningen är PK-medlöpare inom socialförvaltningarna.

      Under det kommande halvåret kan således antalet illegaler väntas öka med 50-80000 individer.

      I Sverige släpper man ju ut blivande illegaler fritt i samhället och självklart blir det då enormt svårt att få ut dem. De har inget att förlora längre på att utöva kriminalitét typ rån, misshandel och inte minst våldtäkter.

      Gränspolisen och avvisande myndigheter har alltså i själva verket 100-180000 individer att få ut ur landet och måste även kämpa mot dysfunktionella aktivistgrupper som gör allt för att sabotera en avvisning, t ex att ”köpa” dödshot, att meddela mottagarland om pågående avvisningar så att länder kan vägra ta emot etc.

  6. Miljöpartiet och Socialdemokraterna tar inte något ANSVAR för Sveriges befolkning! De skulle självklart omhändertas och avvisas från riket, dessa är farliga och våldsbenägna muslimer/araber.
    För varje oskyldig svensk som drabbas av brott är svetsargänget personligen ansvariga. Men svisaren Stefan Löven bryr sig inte, han var i Västerås när Carola Herlin och sonen Emil blev slaktade/mördade på IKEA – han sa inte ett ord, det var ju bara svenskar som mördats av en ekonomisk asylturist från Eritrea!
    SOM MAN RÖSTAR FÅR MAN LIGGA!

  7. Varför är de inte inlåsta i väntan på avvisning?? Hur många gånger skall vi behöva säga det innan någon lyssnar? Glömde att 7-klövern inte läser dessa alternativa medier?!?! Självklart har de folk som ”lusläser” men de lever i det blå. Om man skriver med stora bokstäver kanske de förstår bättre……
    LÅS IN DEM NÄR DE FÅTT AVSLAG PÅ SIN ASYL I VÄNTAN PÅ HEMFÄRD!!!!! LÅT DEM INTE RÄNNA LÖSA PÅ GATORNA.

    • För oss svenskar med sunt förnuft som värnar om och kräver att lag,rätt och ordning skall gälla för alla,rättssäkerheten måste garanteras folket,välfärden skall gälla den egna befolkningen som arbetat/arbetar och betalar skatt i första hand är det en självklarhet att asylsökande som fått avslag,illegala måste låsas in och transporteras ut ur landet.Sjukklövern signalerar ut i världen att i Sverige behöver du egentligen inte söka asyl för du får stanna i vilket fall som helst oavsett om du är illegal eller asylsökanden som fått avslag.I svenskfientliga Löfvenregeringen sitter en illegal invandrare som fått ministerpost.Helt vansinnigt och fel.
      Sjukklöverjuntan bedriver politisk aktivism sedan decennier för massinvandringsideologin de varit med att skapa och som dessa folk och landsförrädare bestämt ska stå över Sveriges alla lagar,regler och förordningar.Sverige är inte längre en rättsstat.Politikerna gör svenska folket mycket ont medvetet och välplanerat,tyvärr,och den som inte vill eller kan se detta är verkligen helt blåst.Hur långt Löfvenjuntan med kompani kan gå avgör svenska folket,endast folket kan sätta ner foten och säga stopp nu är det nog och slut med sjukklöverjuntans diktatur och vanstyre av vårt land.

KommenteraAvbryt svar