Araberna firar terrorattacken i Israel

ISLAM. Ögonvittnen till den dödliga terroristattacken i Tel Avivs Sarona Market minns panik, kaos och rädsla.

Samtidigt tog det inte lång stund för palestinierna att gå ut på Västbankens gator och fira attackerna. De firade med fyrverkerier och delade ut kakor till förbipasserande. ”Detta är bara början på flera modiga handlingar som kommer ske under ramadan”, sade en av Hamas representanter igår kväll.

De två kriminella palestinska terroristerna som var klädda i kostym satt i den populära restaurangen ”Max Brenner” och väckte aldrig några misstankar. Många blev chockerade när männen plötsligt reste sig upp och började skjuta i alla riktningar. Offren för gårdagens terrorattack i Sarona är Ido Ben Ari, 42, Ilana Neve, 39, Michael Feige, 58 och Mila Mishayev, 32. Ytterligare 16 personer skadades.

Tel Avivs borgmästare Itamar Shimoni sade till pressen att kommunens socialarbetare ” är i kontakt med de drabbade familjerna och erbjuder all tänkbar hjälp.”

Israel har dragit in inresetillstånden för 83 000 palestinier inför den muslimska fastemånaden ramadan som svar på attacken av de två palestinska kusinerna.

Ynetnews.com 

7 thoughts on “Araberna firar terrorattacken i Israel

  1. Vad var det utrikesblondinen sa om avrättningar utan rättegång?
    Det är knäpptyst från den munnen som vanligt när dödandet sker av rätt personer, och en kaka tar hon säkert.

KommenteraAvbryt svar