Det kulturella mörkret lägrar sig över vårt land!


Idag har hatmedia gått ut med ”nyheten” att det startar en svensk, skattefinansierad imamutbildning i Kista i höst. Vi skrev det den 5 maj, Hitler hade imamutbildning och att det nu är Sveriges tur. 

INSÄNDARE. I höst startas imamutbildning vid Kista ”folkhögskola”
utanför Stockholm. ”Behovet är stort. I dag är det lekmän som leder de flesta församlingarna i landet, så det krävs att det finns människor som är ”utbildade” i Sverige”, säger Abdelkader Habib, rektor vid Kista ”folkhögskola”.

Frågan om svensk imamutbildning i statlig regi har tidigare utretts. Slutsatsen blev att staten inte bör vara huvudman för denna. Detta påstående står i sanningshalt i överensstämmelse med Orwells ”1984”. I denna blev lögn sanning och vice versa. Påståendet att staten inte är huvudman är en lögn eftersom medlen tas ur folkbildningsanslaget, som bekostas med skattemedel.

Lögnen framför sanningen har ju blivit sjuklöverns signum så därför är det inte underligt att man även i denna fråga söker lura medborgarna.

I Sverige har det sålunda gått så långt att man kallar utbildning i vidskepelse för folkbildning! Sveriges främste folkbildare genom tiderna, socialdemokraten Rickard Sandler skulle vända sig i sin grav om han såg det socialdemokratiska förfallet. Inte enbart pga ovanstående utan därför att den nuvarande socialdemokratiska ministären består till huvuddelen av illitterata, kulturfientliga, obildade ministrar. Tillika en miljöpartistisk ”kultur- och demokratiminister” som inte har en aning om vad begreppen kultur och demokrati står för.

Tyvärr är inte bildningsnivån högre hos Alliansen.

För sjuklövern är det således inte nog med att förstöra ekonomin och välfärden liksom skapa en kriminalitet som inte står Mexico efter. Nu skall sålunda våra skattepengar även gå till utbildning i vidskepelse, som kunde vara hämtad från något infödingssamhälle, som fortfarande tillber stenar, totemar, fetischer, shamaner etc. Ja ännu värre än så. En lära som kräver att HBTQ- människor skall dödas. Men också en straffskala som innefattar stening, avhuggning av lemmar, halshuggning etc.

Hur detta är förenligt med svensk lagstiftning och PK-människornas ständig tal om ”alla människors lika värde”, förstår jag inte!

Någon annan förklaring till att en regering och lagstiftande församling kan tillåta detta och tom bekosta sådan utbildning, kan jag inte förstå på annat sätt än att de är obildade, illitterata, primitiva, ociviliserade och därtill begåvningshandikappade.

Ställer man detta i förhållande till att merparten av invandrarna är analfabeter borde även en begåvningshandikappad kunna dra slutsatsen att dessa medel i första hand borde gå till utbildning i svenska språket och kunskap om vår grundlagsfästa värdegrund.

Vi tar in hundratusentals analfabeter och så använder vi samhällets resurser till utbildning i världens mest
vidskepliga, terror- och väldsinriktade religion.

Detta är en skymf mot alla de folkbildare som en gång bidrog till att göra Sverige till en av världens mest
utvecklade länder. Jag tänker på hur i min ungdom den tidens unga läste på Hermods, NKI och efter dagens arbete förkovrade sig på aftonskolor etc. Men att också den tidens folkhögskolors lärande i första hand handlade om att
lyfta individen till en högre civilisationsgrad och inte som t ex den nämnda i Kista genom skattefinansiering i stället föra eleverna tillbaka till medeltida förhållningssätt som helt tar avstånd från utvecklingstidens idèer.

Att det bland 349 riksdagsledamöter inte finns någon som vill kämpa för de värden som gjort Sverige till en förebild i världen är skrämmande.

Men jag efterlyser också framförallt från våra författare – de som gör skäl för namnet – en kamp för de värden
som höjer människan och inte sänker henne till den primitiva nivå där dagens islam, dess utövare och stödjare av denna sjuka, omänskliga och primitiva ism befinner sig. Att denna ism inte utvecklats/utvecklas på ett sätt som kan kallas civiliserad bör stå klart för varje människa som kan analysera ett problem.

Därför säger jag det igen. De politiker som på olika sätt stöder Islam är brottslingar.

Olle Ljungbeck


18 responses to “Det kulturella mörkret lägrar sig över vårt land!

 • Göran Andersson

  Nu måste ju Stefan Löfven enligt sina Nazist- och Facistuttalanden i alla sammanhang, själv kommit ut från garderoben som Hitlers efterträdare. Det är ju endast dessa två som startat Imamutbildningar i sina kristna länder.
  Det är kanske för sin beundran för Führen som Löfven åtar sig att inrätta Imamskola långt innan den vanliga skolan hittat tillbaka till tidigare nivå, och disciplinen återupprättats.
  Sieg Heil är väl nu åter en godkänd hälsning för Hitlerkopian Stefan Löfvens beundran.

  Gilla

 • Somalier är det väsrta skit

  det kommer att kosta betydligt mer:
  vet ni att Somalia har världens högsta förekomst av multiresistent TBC.?
  Inom vården ser vi ett ökande problem med det, som förvärras av att Somalierna ofta bor väldigt trång och har en benägenhet att söka sent i sjukdomsförloppet

  Gilla

 • Últimos momentos

  En fördel med araber/muslimer/somalier är i alla fall att de inte beblandar sig med oss i särskilt stor utsträckning.

  Gilla

 • disgustng

  Det största problemet med religion är nog att utövarna tar sig själva och alla påbud hit och dit på alldeles för stort allvar.
  De kunde gott chilla lite mer så skulle världen bli betydligt trevligare.

  Gilla

 • disgustng

  Ja, jag har helt missat att miljontals västerlänningar invandrar till muslimska länder varje år och kräver bidrag, gratis bostad, gratis utbildning, vägrar integrera sig, tar över hela städer, försöker omskriva all kritik mot västerlänningar som ”diskriminering”, kräver att få gå runt i Irak i shorts och urringat utan att bli kränkta av männen samtidigt som de ser ner på kvinnor i chador som mindre värda, gör karriärer på att förödmjuka sina värdländer i kultur och media, inte lär sig tala språket ordentligt, och mitt uppe i allt detta föreslår att samtliga infödingar anpassar sig ännu mer efter västerlänningarnas behov för att skolsystemen inte stämmer överens med Europas kulturer och traditioner

  Gilla

 • korp

  Hur kan ärliga människor fortsätta kalla sig muslimer?
  ser de inte vad islam ställer till med?
  De islamiska samhällen är omänskliga, omöjliga att leva i,
  våldet inom familjen, våldtäkter, rättssytemet… där de våldtagna kvinnor straffas, enorm korruption, barnäktenskap,

  Ser inte muslimer inkonsekvenser inom islam?

  tex. på jorden är det förbjudet med sexorgier medan i den muslimska Himlen är det tillåtet, 72 oskulder,

  Hur kan man tro på koranen som lovar sexorgier i Himlen till muslimer som blir martyrer…

  Hur kan man bli martyr när man attackerar andra med svärd eller bomber?

  Varför måste de muslimska kvinnor skyddas i muslimska länder?
  Varför måste de bära slöja eller tält bland muslimer som ber 5 gånger om dagen, varför måste de ha manligt sällskap när de går ute på stan?

  Bara det ovanstående visar att islam är verkningslös, dessa män i skägg som åkallar Allah är alla presumptiva våldtäktsmän enligt de själva, de har ingen moral, det finns noll tillit bland muslimer,

  muslimer betraktar sig själva som kriminella degenerade sexgalningar, det är den enda slutsatsen man kan dra från deras skyddsregler angående kvinnor och småflickor,

  till sist deras groteska och makabra hälsningen salamaleikum…
  en fredshälsning

  Gilla

 • B.Lorenzen

  Islam är i första hand en politisk ideologi med vålds- och förtrycksbas.

  Islam är i andra hand en vidskeplighetens tvångsideologi med sofistikerad medvetandeprogrammering som gör muhammedanerna till tankeslavar.

  Gilla

 • Involuntarium

  Stats subventionerad utbildning? I helvet heller! De får ta mig fan vara nog nu!

  Skattemedel ska inte användas för att betala några förbannade religions- utbildningar! Våldsverkarnas religion angår inte svenska skattebetalare, de får betala själva eller ställa in!

  Svårare än så är det inte!

  Så fort en islamistisk individ tror att hen fått luft under vingarna och fått någon form av bestämmande rätt, då djävlar kommer det ena vanvettsförslaget efter det andra!

  När i helvet ska det fullständigt naiva, aningslösa och enfaldiga PK patraskfeministerna förstå att det inte går att ge islamisterna eller några andra våldsbejakande religioners företrädare uppdrag och arbeten i offentlig sektor eller i politiken!

  Stefan Löfven ditt förtroende är förbrukat, avgå och utlys nyval!

  Gilla

 • Hönsmamman

  De ger visst inte upp. Överallt försöker de hitta sin utlovade gud. Han hjälpte dem inte i hemlandet. Vi ser ju ut att ha det bra så det kanske är här han finns? Men nä. Leta vidare till havs…..eller i gruvorna?

  Gilla

 • ossie

  Snart terroristutbildningar också.

  Gilla

 • Mimi N.

  Det kulturella mörkret har nått det ultimata stadiet: demokratisering – enligt den stora illiterata gurun vars vridna ”demokrati är allra skönaste sak vi har i Sverige”.

  Gilla

 • Göran Andersson

  ISLAM: Världens fortast växande religion enligt dem själva.
  David Wood har som vanligt en annan syn på saken.

  Gilla

 • Lena

  Av allt elände som skattepengarna spenderas på så är den här skiten bara en i den stinkande dynghögen !
  Grattis åter igen, den galna nationen !
  Ett fyrfaldigt leve, hurra, hurra, hurra, hurra !
  Galningar !

  Gilla

 • Sanningen

  Ett grundkrav är att även kvinnor skall kunna deltaga och bli imamer. Annars skall inte statsbidrag betalas ut.

  Gilla

  • Maria

   Samt att imamutbildningen ska välkomna homo-bi o transsexuella till moské och utbildningen, ha en jämställdhetsplan som utgår ifrån alla människors lika värde.
   Självklart är väl att imamutbildningen ska ha ett genustänk som motverkar traditionella könsmönster i samklang med nu gällande normer.
   Något annat vore otänkbart med vår feministiska regering.
   Då kan ju som tidigare skrivits inte statsbidrag inte betalas ut. Eller…

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: