Invandrarna skrattar och skriker ”jävla snutfitta”


INVANDRARBROTT. ”Det behövs snabba och skarpa reaktioner från samhället när ungdomar kastar sten och begår brott. I dag händer ofta ingenting”, skriver Expressens Anna Dahlberg i en ledare idag. Hon skriver att ungdomar på motorcyklar och trimmade mopeder utgör ”en vardagsterror” för boende i utanförskapsområden söder om Stockholm.

Hon berättar om ett gripande tidigare i veckan. ”Stämningen blev snabbt aggressiv, men polisen fredade sig med pepparspray och grep ynglingen”, skriver Dahlberg och fortsätter: ”Efter en timme var killen ute igen och när polisen mötte honom i tunnelbanan skrek han ’Jävla snutfitta!’.”

Dahlberg efterlyser snabbare åtalsbeslut, eftersom snittiden i dag ligger på 133 dagar. ”Under tiden kan ha hunnit begå mängder med nya brott. Det är en djupt olycklig ordning.”

-Pettersson håller med Dahlberg men hon inser inte att hon och Expressen är en del av problemet. Artikeln är på nästan en helsida i tidningen utan att hon nämner invandring eller invandrare med ett ord.

Inför valet 2010 skrev Anna Dahlberg ”Rösta nej till hatet” senare skrev hon att Löfven måste ta ansvar för landet. Varför hon inte skällde under de åtta år alliansen hade makten är obegripligt. Den så kallade journalisten har medvetet skrivit artiklar för massinvandring, nu skyller hon på andra.

2015-11-08_1033

“Den som lägger sin röst på Sverigedemokraterna röstar därför på en människosyn som gör skillnad på människor och människor. Han eller hon röstar också på ett parti utan lösningar på de problem man pekar ut”, skrev Dahlberg samma dag som Sverigedemokraterna röstades in i riksdagen.

Alla de andra partierna har haft möjligheten att göra något åt brottsligheten men avstått. Det nämner inte Dahlberg…

Medias_rapportering


45 responses to “Invandrarna skrattar och skriker ”jävla snutfitta”

 • Pica pica

  Nu har ju turkarna börjat planera för byggandet att stora moskéer. Tror knappast att sultanen Erdogan kommer att godkänna en svenskutbildad ”imam” i sina moskéer. Sen har vi en massa moskéer med bidrag från Saudiarabien.
  Man har aldrig fått riktiga besked när man frågar om deras imamers utbildningar. Men fixar man det på ett års studier så… Att utbilda sig till präst tar väl lite längre.

  Gilla

 • Involuntarium

  Asylturisterna oavsett första, andra, tredje och i all oändlighet generationerna kommer från kulturer där ordningsmakten skjuter först och frågar sen och där rättsväsendet hellre ger ett strängare straff än ser någon förmildrande akademiskt humanistiskt skäl för strafflindring!

  När de kommer till ett civilicerat, modernt, upplyst samhälle förstår de absolut inte svenska ordningsmaktens och rättsväsendets svaga mentalitet!

  Prata, prata och prata! Dialog, dialog och åter fullständigt meningslösa dialoger! Projekt, projekt och åter fullständigt meningslösa projekt!

  Nu ska vi ta lite kultur undervisning och hur det kan låta hemma hos asylturisterna! När patriarken berättar för telningarna om ordningsmakt, rättsväsende och svenska myndigheter!

  Svenska på polis och på myndighet, tomma totalt på hela huvudet!

  Varför uttalas och uttrycks sådant i asylturist familjerna?

  Jo sådant prat uppkommer när asylturisterna, slår i svenska myndigheter den ena snyft historien efter den andra utan att ifrågasättas, avseende sina asylskäl! Trots att det är fullständigt uppenbart att hela asylskäls historien är ren lögn för att få permanent uppehållstillstånd! Då sitter migrationsverketshandläggare och nickar instämmande och visar sin akademiska humanism genom att aldrig ifrågasätta de ihopdiktade asylskälshistorierna, trots att de är rena rama falsarierna!

  Därför gott folk så kommer svensk ordningsmakt och svenskt rättsväsende aldrig att respekteras av asylturisterna!

  Behövs ingen raketforskare för att förstå kopplingen mellan asylturisternas lögner och migrationsverkets acceptans för den samma! Den oerhörda respektlöshet som svensk ordningsmakt röner från individer från dessa våldsbejakande religioner och kulturer går inte att ändra förrän svenska politiker, myndigheter, ordningsmakt och rättsväsende upphör att vara naiva, aningslösa och enfaldiga!

  Skjut först och fråga sen, den mentaliteten krävs för att ordningsmakt och rättsväsende överhuvudtaget ska röna nån respekt från asylturisternas sida!

  Asylturisterna kommer från länder med så avvikande kultur och mentalitet än den vi etniska svenskar byggt under minst ettusen år! Kan inte vara så förbannat svårt att förstå ens för PK patraskfeministerna!

  Assimilering är det som krävs, sluta babbla om integration har aldrig fungerat och kommer aldrig att fungera! Antingen är man en del av det svenska samhället eller så är man det inte och då har man ingenting i Sverige att göra!

  Gillad av 1 person

  • Morningstar (@Rayne_Stormcrow)

   Assimilering betyder uppblandning. Att det vackra nordiska folket blir svartmuskigt. Är det verkligen det du vill? Påven själv uppmanar ju till uppblandning med dom muslimska horderna. Efter denna assimilering kommer Sverige inte längre att vara svenskt. Det är folkmord, inte folkutbyte.

   Gilla

   • Involuntarium

    Assimilering syftar till process där minoriteter helt överger sin egen kultur och anammar värdlandets religion, kultur och seder och bruk så att de ursprungliga kultur skillnaderna försvinner! Alltså assimilering ger inte utrymme för någon mångkultur utan det blir värdlandetskultur som är den alena rådande kulturen!

    Det krävs att assimileringsprocessen genomförs fullständigt för att assimileringsprocessen ska lyckas!

    Man kan ju kalla det för uppblandning om man vill!

    Alternativet till assimilering är ju annars segregation och utanförskap, tror inte det blir bättre av det!

    Gilla

 • Sowers

  Muslimska kvinnor är undergivna luder det är därför muslimer våldtar svenska kvinnor.

  Gilla

 • per22

  Anna Dahlbergs tidning Expressen hade idag en totalt förljugen artikel om stenkastningen mot polis och anställdas bilar i Borlänge stadsdelen Tjärna Ängar. En bild föreställde vuxna svenskar och några poliser. Den andra föreställde märket som är fastsytt på poliskläderna. D.v.s. inga bilder på somalierna som är roten till det hela. Expressen är ingen nyhetstidning. Det är en lögnblaska, som lyckligtvis går mot sin egen grav.

  Gillad av 1 person

 • nadacomprende

  Anna Dahlberg är en djävla rasse.

  Gilla

 • Moderat2018

  Beatrice Ask har tidigare visat att hon inte ställer upp på pöbelns fasoner. hon behövs igen.

  Gilla

 • ossie

  Hur svårt kan det vara att kartlägga ett litet fåtal ledare och sen helst skicka ut dom ur landet, om det inte går skicka fanskapen till skogshuggarläger i inre Norrland under stentuff regim. Jobb Jobb 7 dagar i veckan. Likt amerikanska Chaingangs och den som sticker upp PANG!

  Gilla

 • ÅMÅL

  Känner ni igen mötesstörarna i bakgrunden?

  Gilla

 • ÅMÅL

  Svenskhatande afrikanskan var på demo´n idag å hötte me näven!

  Gilla

 • Petter (SD senast 2018)

  Alliansen vart alldeles utomordentligt bra tills dom började öppna upp gränserna på vid gavel med Mördarmupparnas hjälp. Numer litar jag inte på dom heller, dom är likadana som FIMP+SV; same shit different names

  Gilla

 • ÅMÅL

  Vi kan glädjas åt att polisen förde bort bråkande ”tårtkvinna” idag!

  Gillad av 1 person

 • MartinLund

  Att polisen alltid så långt det går är samhällets tjänare och ska uppträda med vänlighet, hövlighet och i god ton tror jag att alla förnuftiga människor är ganska så eniga i.
  Men…..Men att kasta sten på polisen är enligt min bok tottallt övertramp.
  En polis som uttsäts för stenkastning bör ha full rätt att dra tjänstvapen, och efter varselsskott att skjuta på benen av stenkasterna.
  Om stekasterna ev. skulle dra egna skjutvapen, fortsätta el. utsätta polis för regeltätt fara är det polisens rätt att nu skjuta målrätt på huvud och kropp för att döda.
  Skulle det evt. stå någon med stenkasterna solidarisk Pk, kulturmakxist, kommunust i vägen för kulregnet är det inte heller någon större förlust. Man har altid möjlighet för att avlägsna sig från en sådan situation, och därmed inte bli inblandat

  Gilla

 • Martin

  Bra! Vi får aldrig glömma vad dessa journalister har gjort!

  Gilla

 • Moderat2018

  Vi behöver Beatrice Ask. hon lägger inte fingrarna emellan.

  Gilla

 • Mary Agnes

  Det är 3x illa. 1) jävla 2) snut 3) fitta = 3 brott.
  I normala länder är det olagligt att ens svara polisen ohövligt. ”Talk back” heter det och om man är tuff i flabben så blir man gripen.

  Så svenska polisen, på med handbojor och i arresten. ”väntar på tolk” eller något annat kan bli nog så kul att se den jäveln sjuda och puttra i cellen i 48 h.

  Polisen i Sverige måste få lov att vara tuffare. Har de inte sett han på TV och ta efter honom, det är inte Sunes pappa utan den andre, han som har svårt med humöret. Jag tänker inte på gubben på ballkongen med drinken, utan på den andre polisen. (jag har knappt sett 1/2 avsnitt av Beck).

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Skattepengar ska gå till att utbilda ”svenska imamer”……..för behovet är stort. Vet att behovet av höjda pensioner till fattigpensionärer också är stort.

  Men…….

  Sveriges första folkhögskoleutbildning inom islamisk teologi och ledarskap startar i höst. Initiativet välkomnas från flera håll, men kritiker tror att det kan bli svårt att göra utbildningen allmängiltig för landets alla muslimska samfund.

  Den ettåriga yrkesutbildningen ska ge en grund i islamisk teologi och ledarskap för dem som vill vidareutbilda sig till andliga ledare inom islam.

  ”- Behovet är stort. I dag är det lekmän som leder de flesta församlingarna i landet, så det krävs att det finns människor som är utbildade i Sverige”, säger Abdulkader Habib, rektor vid Kista folkhögskola, som ligger bakom utbildningen, till Ekot.

  Utbildningen finansieras med folkbildningsanslaget, ett statsbidrag som årligen fördelas till landets folkhögskolor.

  http://www.gp.se/nyheter/sverige/delade-meningar-om-imamutbildning-1.1625540

  Gilla

  • Moderat2018

   Ja behovet av diverse bidrag är stort, men behovet av att folk arbetar för sin försörjning är större.
   ”om pappa jag hade en femma”
   både svenskar och utlänningar bör förstå att i Sverige gäller det att försörja sig själv.
   Endast ett parti har det i sitt program eller i varje fall arbetar för att få det accepterat.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: