Muslimer konverterar – för att få stanna?

”Jag blev chockad över att de kristna var så oerhört utsatta och illa behandlade av muslimer på förläggningar”.

Orden är Jacob Kasselias från S:t Mariakyrkan i Örebro. Allt fler asylsökande med kristen tro vittnar om hur muslimer trakasserar och hotar dem på sina boenden.

”Då vet du att vi har rätt att döda dig för att du har lämnat islam”.

Så beskriver en syrisk man som konverterat från islam till kristendomen, de hot han får utstå av muslimska asylsökande. Mikael Ribbenvik på Migrationsverket berättar att polisen tvingas rycka ut allt oftare p.g.a. bråk. Allt fler kristna hotas och trakasseras och nu ligger problemet på riksdagens bord.

Expressen

Samtidigt finns det de som ifrågasätter trovärdigheten kring alla konverteringar. Asylsökande från länder som Albanien väljer plötsligt att konvertera när de får avslag på sin asylansökan. Muslimer från länder som Afghanistan och Iran hävdar plötsligt att de alltid velat konvertera till kristendomen och vissa säger att de gjorde det redan innan den långa resan till det naiva bidragsparadiset Sverige.

Migrationsverket köper dock inte dessa berättelser och säkra på att alla dessa konverteringar inte är ärligt menade. Många juridiska instanser är också säkra på att många fejkar sin nya tro, allt i förhoppning om att lättare få stanna.

Expressen

Otvivelaktigt är det många kristna som hotas och trakasseras av muslimer världen över. Säkerligen finns det riktiga kristna på svenska asylboenden som upplever samma hot som i hemlandet. Lika säkert är att många konvertiter far med osanning då de tror att man lättare får stanna om man plötsligt byter tro.

14 thoughts on “Muslimer konverterar – för att få stanna?

  1. skulle varit intressant att sett hur en asylförläggning där bara kristna bor fungerar. Sker folkmord just nu på kristna i vår väld men hörs knappt ett pip om detta i våra medier.
    Muslimerna är själva bedragna, utav den störste bedragaren av dem alla.

  2. vår så kallade Ärkebiskop håller tyst, till henne tycks inga
    nyheter om att kristna förföljs ha nått fram dom sista åren,men
    men men,om det kröks ett hår på en Muslim, då är hon
    plötsligt väldigt underrättad? Är hon i själva verket Muslim???
    Eftersom hon inte ens reagerar på när hundratals kristna mördas?

  3. ”Allt fler kristna hotas och trakasseras och nu ligger problemet på riksdagens bord”.

    Har inte ”huvudproblemet” legat på riksdagens bord sedan länge?

  4. Följden blir att vi som land inte längre kan garantera skydd till de som söker asyl av religiösa skäl. De kommer att vara hänvisade till länder som pga sin religion kan ge dem skydd.
    Att vi som land skall ta ställning för religiösa grupper blir för kostsamt och också avstannade för landets utveckling.
    Det finns tillräckligt med länder där religionen dominerar och de har möjlighet att skydda varandra. Vi kan erbjuda dem skydd som är toleranta mot varandra.

  5. Det finns ett litet bekymmer här.
    Muslimer lever INTE efter guds 10 bud.
    En muslim får ljuga enligt koranen. om det krävs.
    Det är inget problem för musse.
    Mao. skicka hem musse. NU.
    Jag sager bara en sak DARURA. Ta seden dit ni kommer muslimjävlar.
    Ät gris o va som folk I allmänhet.
    Det är Darura.
    För alla er som inte vet vad detta är , så betyder det : ta seden dit man kommer. För muslimen: Nöden har ingen lag.
    Med andra ord :I Sverige äter ni gris o håller käften.
    mvh Js

  6. Äntligen sa Fylking!

    Löjligt säger jag!

    Uppfinningsrikedomen för att som asylturist få som man vill sinar tydligen aldrig! Redan på nittonhundra sjuttio och åttiotalet frodades uppfinningsrikedomen avseende asylskäl! Det var nu som dåliga och medelmåttiga svenska advokater och jurister såg ljuset i tunneln, en helt ny födkrok, överklaga asylavslag!

    Religion är ingen förmildrande omständighet eller flyktingskäl för att få stanna i Sverige!

    Vi får väl se när varenda islamist kommer ut ur garderoben och bekänner sig som bögar och flator! Tyvärr det är heller ingen förmildrande omständighet eller flyktingskäl för att få stanna i Sverige!

    Av nu kommande och av tidigare anlända asylturister är det endast ett litet, litet antal som har giltiga asylskäl! Det säger jag med bestämdhet och rejält eftertryck, beroende på att mitt ungdoms umgänge på nittonhundra sjuttio och åttiotalet till stor del bestod av både Chilenare, Libaneser, Kurder med flera folkslag där även Judar, Palestinier, Greker, Turkar, Samer och Zigenare också ingick! Om jag inte fullständigt missminner mig så var samtliga fullt medvetna om att de inte hade något egentligt asylskäl! Avseende alla de handlingar som de här individerna utfört i sina hemländer så var de flesta medvetna om att uppkommna problem i hemlandet var självförvållade och kunde dessutom klassificeras som terrordåd och utgjorde därmed inga flyktingskäl och gav därmed ingen rätt till asyl! Redan på den tiden skrattades det mycket och rejält åt svenska myndigheter som var tomma på huvudet fullständigt naiva, aningslösa och enfaldiga!

    Kommer kanske vad tiden lider att skriva ner mina upplevelser, de upplevelser jag upplevt tillsammans med de olika folkslagen och fått mig till livs via de här individernas och deras anhörigas berättelser!

  7. En hjärntvätt är väl inte reversibel utan vidare.
    En hjärna som är programmerad till en viss tankebana
    sedan födseln ändras inte på kort tid – om någonsin.
    => En muslim är muslim!
    Koranen säger att muslim som konverterar till annan tro
    är en otrogen muslim.
    En otrogen muslim är ett hot mot islam och ska dödas.
    Finns det någon som tror något annat?

  8. Ingår i Koranen med dithörande skrifter att ljuga det värsta de kan för att lugna motståndet och sedan slå till med full kraft när det är lämpligt och de kan vinna kriget. Med list övervinna fienden.

KommenteraAvbryt svar