Asylsökande misstänkt för mordbrand

En 26-årig asylsökande är anhållen som misstänkt för mordbrand.

26-åringen uppges ha tänt eld i en papperskorg som fanns i en av stugorna Migrationsverket hyr vid Pite havsbad. Branden är alltså inte initierad av Sverigedemokraterna eller någon vettvilling som läst att asylsökande från tredje världen håller till på det berömda havsbadet. Informationen är riktad till media och politiker från vissa partier, så att inga missförstånd sker.

Efter förhör med hjälp av tolk har mannen anhållits.

PT

1 300 platser har upplåtits till Migrationsverket via Home Support Sweden AB och detta till en kostnad på 60 miljoner per år.

Jag undrar vilka som kommer att minnas sommaren på Piteås stränder bäst i år? De unga blonda tjejerna eller de ständigt kåta araberna…

ladda ned

11 thoughts on “Asylsökande misstänkt för mordbrand

  1. Jag älskar mångkultur säger Jonas S. , det är därför som jag bor
    på det fashionabla Östermalm, vi gåsleverproletärer älskar att
    andra får ta hand om problemen medan vi erhåller deras röster
    vid val? J.S är en Orm!

  2. Om inte negrerna och halvnegrerna är sysselsatta och stimulerade så begår de brott.
    De förnekar aldrig sitt sanna djuriska jag.

    Dessa ”människor” hör inte hemma i Sverige.

  3. Är Pite Havsbad alltså ett av de invaderade områdena?
    Grattis alla som röstade för den här regeringen!
    Ni fick väl vad ni tänkt er?
    – Och vi andra får väl gråta en tår.

  4. Återigen en fin turistanläggning som inte kommer vara vad det en gång var!

    Sitter fint med intäkt på 60 millar men ägaren förstår nog inte vad hen gett sig in i! I sitt stilla sinne funderar man ju självklart över vad som finns kvar av turistanläggningen om fyra år?

    Ägaren/na är garanterat lika aningslösa och naiva som PK patrasket, de tror att den faktiska kostnaden är lägre, än vad den faktiska kostnaden egentligen är, när alla återställningskostnader tas med i kalkylen!

    Det är precis som Bert Karlsson uttrycker det ””det går aldrig att säga vad vinsten blir förrän hela projektet har avslutats, beroende på återställnings eller vad rivningskostnaderna blir!””

  5. TRAGISKT för vårt fosterland Sverige….Mona Sahlin och Socialdemokraterna har gjort allt för att förstöra vårt älskade land. Halalslakt och bränder får mig att tänka på Discovery och reportage om seriemördare, – de börjar som barn med att plåga djur….(HALALSLAKT….!!) och det fortsätter i puberteten med mordbränder och mord. Dessa muslimer/araber visar upp alla kännetecken som krävs för att klassas som fullständigt asociala psykopater….Det står i deras bok koranen/sharia att alla icke-muslimer ska slaktas mördas.
    Ni som är föräldrar och bor i de drabbade områdena se till att skydda era barn, – de kan organisera sig så de aldrig är ensamma vi transport till och från skola/arbetsplats!

    • När ska Stefan Löven uttala sig om Mona Sahlin affären OCH NÄR SKA HAN TA AVSTÅND FRÅN MEHMET KAPLANS JÄMFÖRELSE ATT DE SOM MÖRDAR FÖR ISIS ÄR ATT JÄMFÖRA MED DE FINLANDSFRIVILLIGA…..
      Flera har tagit avstånd från Lövens minister Kaplans uttalande att Israel behandlar Palestinas folk ungefär som Adolf Hitler och nazisterna behandlade judarna….
      Stefan Löven har ännu INTE uttalat sig om Kaplans fruktansvärda uttalande och absurda jämförelse….! Jag tror SOCIALDEMOKRATERNA och Stefan Löven har en läxa att göra…..De har liksom Miljöpartiet fått in löss och jihadister i sina respektive partier och de har länge ställt sig bakom en ideologi värre än nazismen….-ISLAMISMEN = SATAN I ARBETE!!
      Nyval nu! Bort med dessa kräk! STOPPAMASSINVANDRINGEN, KROSSA ASYLRÄTTEN, STÄNG GRÄNSEN!!

KommenteraAvbryt svar