Påminnelse

Migrationsverkets publicerade prognos om ett minskat antal asylsökande glädjer nog många, även om vissa inte vill medge det öppet.

Det är inte bara bra, det är nödvändigt, men…

…utan att förstöra er kväll eller morgon (beroende på när du läser detta) ska vi blicka tillbaks ett år i tiden.

För precis ett år sedan presenterade Migrationsverket nämligen en ny prognos, där man justerade ned antalet asylsökande till Sverige. Precis som idag alltså. Prognosen för 2015 sade då att huvudscenariot skulle landa på 80 000. Alla vet vad slutsiffran blev…det dubbla. Därför borde migrationsminister Morgan Johanssons (S) ord oroa fler än skattebetalare och politiker: ”…det är ju fortfarande väldigt svårbedömt”.

 

15 thoughts on “Påminnelse

  1. Fortfarande inga ålderstester på de ljugande vuxna männen från främst Afghanistan och övriga Menaländer.Merit Wager och miggorna har larmat och skrivit om det gigantiska asylbedrägeriet och nödvändigheten av ålderstester av bluffbarnen i över tio år nu.Inga ansvariga politiker har brytt sig det minsta om att Sveriges lagar måste efterföljas och gälla alla.Minst 80 % av de sk ”ensamkommande” är inte barn/ungdomar.Det har gjorts uppskattande beräkningar i bla Tyskland att ca 40 % av de ljugande låtsas barnen (vuxna män i vapenför ålder) är kriminella ,varav många har svåra drogproblem , dessa var kriminella redan i hemlandet.När våra grannar i norden som för övrigt gjort ålderstester på de ljugande vuxna männen i många år skärper asylkraven och tar in färre ”ensamkommande” (de har aldrig varit i närheten av de volymer som Sverige tagit in genom vansinnespolitiker)
    så ökar Sverige insläppet av de ljugande vuxna männen ( 2015 över 35 000 ) ,detta är inte bara oansvarigt och förödande för Sveriges ekonomi ,svenska folket och landet ,det är mycket skumt,varför importera en arme av menaiter från dysfunktionella klanklturer från tredje världen? här är många hundar begravda.Respektlöst mot Sveriges ca 4.5 miljoner arbetare som påtvingas att försörja alla dessa all inclusive migranter på bekostnad av arbetarnas egna familjer,barn och gamla.Svenskarna är sålda till
    djävulen själv av folk och landsförrädarna i sjukklövern och deras bundsförvanter i msm.Stäng Sveriges gränser och repartriera alla som inte har rätt att vara här inkl. alla grovt kriminella.De grovt kriminella och odemokratiska sjuklöverjuntan måste kunnas ställas inför en folkdomstol inom en snar framtid och dömas mycket hårt,ingen all inclusive för dem mer.

  2. Övertecknad har tyvärr fått förmånen att bo i en blå/grön styrd stad…
    Detta har praktiskt inneburit,att dessa extremister ”skall sänka CO2 till 0%”.
    Ett sätt enligt dessa underutvecklade folkvalda och tjänstemän är,att man infört hastighetsbegränsningar om 30 och 40 Kmh, i stora delar av orten.Därtill har man ljusreglarat varje korsning,vilket i praktiken innebär,att det alltid råder köer,och därmed enorma utsläpp av avgaser.Samtidigt har man byggt s.k. ”bussfickor” där all trafik bakom bussen,får snällt vänta till den reguljära avgångstiden slår.
    Vidare har man beslutat att bygga storgradiga skrytbyggen,på de fåtal P-platser som fanns i centrala delen av orten.M.a.o har dessa dårar nu tvingat en stor del av handeln,att flytta ut på landet,och alla de som inte äger fordon,får snällt avstå från inköp ! Alltså är man på god väg att nyttja tidigare stadskärnan, till att bli ett framtida naturvårdsområde…

  3. Undrar om Sverige är en demokrati då regeringspartierna har endast 30% av folket med sig. Jag har lärt mig i en riktig Demokrati är det majoriteten som skall regera landet har jag fel eller ?

  4. Det är inte ett dugg svårbedömt. Det är lika dumt som att gå in i en godisbutik med sina barn om man inte sätter gränser från början. Morgan Johansson och hans kumpaner borde vara kloka nog att sätta en fast gräns (kvot) redan i januari och när målet är uppnått är det stopp. Vad är problemet?

  5. Här redovisas bar de ASYLSÖKANDE. Resterande illegala invandrarna redovisas ingenstans så det finns ingen som vandrar på Svensk mark som har en aning om hur många dom är.

  6. Att kalla det här prognoser är lika illa som att kalla statens vårbudget för budget!

    Hos S betyder budget, faktisk räkning och ingenting annat, kostnaden för bland annat asylturismen och integrationen finns ju redan där packat, tajmat och klart!

  7. Inte minst Ygeman har talat om alla skärpningar och hur många som inte har asylskäl och fått avslag ska skickas tillbaka. Pratade han inte om 80.000 pers? Jag skulle gärna få besked om hur många som har rest och hur många som återstår.

    • Tänk hur mycket pengar det kostar oss att skicka tillbaka dessa bortskämda individer. Dom vill ha flyg. Buss duger inte. Röfven lovar nog säkert 30 000 om dom går snällt.

      • För det mesta åker dessa avvisade personer både BUSS OCH FLYG och mellan dessa resor bor de på HOTELL som vi skattebetalare betalar ………….
        Gillar Ni detta så lägg rösten för de som för detta idag !

      • Ja, just ”går” ska det vara. Småbarn från Afghanistan har ju ensamma gått hit. Då kan de gå tillbaka också. Dvs om Morgan får igång ålderstestandet men han verkar ha skjutit det på framtiden av någon anledning.
        Såg att länets SD-are har krävt att vi endast ska ge asyl till ensamkommande flickor och barn för att könsfördelningen har blivit för sned.

  8. Enligt UNHCR har tre gånger så många människor tagit sig över Medelhavet hittills 2016 än under samma period 2015. Drivkrafterna att söka skydd i Europa har alltså inte minskat, men det har blivit betydligt svårare att ta sig till norra Europa och Sverige.

    Vi ska inte glömma att bidragsnivåerna inte är sänkta och jag tror inte det är klimatet som lockar.

    • Ekonomiskt och miljömässigt är det mer gynnsamt ju fler som bor i varmare länder med tanke på energiåtgång för uppvärmning av fastigheter.

      Det i sig borde tillhöra en internationell strävan inom miljöarbetet. Dessutom har olika fysiologiska och anatomiska egenskaper hos människor olika lätt att klara det kalla klimatet. Enligt fysikens lagar så klarar sig ljushyade och blåögda bättre i klimat som det nordiska t ex. Det är inte troligt att personer som studerat ekonomi har den naturvetenskapliga kompetens som dessa insikter förutsätter.
      Det kommer att öka ljus- och värmebehovet; dvs driftkostnader ökar samt ökad näringsbrist (vitamintillskott) som måste kompenseras för. Ändå kommer hälsotalen att bli sämre för de som saknar förutsättningar att anpassa sin fysiologi till klimatet här.

      • Vilket fantastiskt miljömål för de nordiska länderna! Det här borde göra MP glada, de borde ta upp en regndans och göra raketen i ren glädje över att Hönsmamman satt the moset outstanding goal!

        Tack Hönsmamman din idé kanske räddar världen, vem vet?

        Egentligen borde vi överge landområdet där vi har något som kallas kyla under minst 8 månader om året!

KommenteraAvbryt svar