13 thoughts on “Inte ofta man blir glad när man läser Aftonbladet

  1. Jag skulle inte ens sjunka så lågt att läsa Aftonbladet om jag så fick 100 miljarder skattefritt. Tidningen eller vad fan man nu vill kalla skiten, duger inte ens att torka sig i arselet med.

  2. ”– Det är extra roligt att vinna över prestigeskolor från rika områden, säger Joel Morales”

    Och där föll han och artikeln pladask i golvet. Socialistiskt klasstänkande får mig att må illa. Att han sedan försöker göra sig rolig på barns bekostnad gör mig besviken på Joel och alla andra lärare som lever i klassamhället. Barn i ”rika” områden ska väl inte utsättas för hån bara för att de har en mamma eller pappa som har en hög inkomst.

  3. ”En av dem som gått till final i helgen är Hamsa Jasarevic, 15. Han har bara bott i Sverige sedan i somras, då han kom hit från Bosnien. Han har lärt sig svenska fort och är inte nervös inför mattetävlingen.”

    På vilka grunder, undrar vän av ordning. Bosnien tillhör mig veterligt inte EU och fred råder där sedan sedan tjugo år. Dessutom tillhör majoriteten den religion som vettiga människor inte vill ha i närheten.

  4. FjärranÖstern:
    Och du svalde propagandan med hull och hår !! Varför tror du att Aftonslasken valt just en invandrad gymnastiklärare i Fittja,som intervjuobjekt ?
    Undrar hur många andra elever i landet som deltager i denna tävling,och om alla dessa andra,undervisas av sämre svenska mattelärare ?
    Se upp när ni läser dessa PK-kommunistblaskor.Finns alltid en dold agenda i texten ! 🙁

KommenteraAvbryt svar