MP-toppen Yasri Khan hoppar av

ISLAM. MP-toppen Yasri Khan vägrade ta TV4:s kvinnliga reporter i hand när han intervjuades om Mehmet Kaplans avgång i går. Händelsen väckte kritik internt och externt och i dag meddelade Khan att han, som kandiderat till Miljöpartiets styrelse, nu lämnar partiet.

TT skriver att valberedningen kände till att Yasri Khan inte vill ta kvinnor i hand när de nominerade honom till partistyrelsen. Joakim Larsson, som är sammankallande i valberedningen, vill inte säga hur man resonerade.

– Hur valberedningen resonerar berättar jag inte ens för medlemmarna.

-Pettersson vet att Miljöpartiet består av extremister och jag är inte förvånad av att islamister dras till andra extremister och det borde inte förvåna de journalister som i åratal glömt att granska MP på samma sätt som andra partier.

TIDIGARE. 2016-04-19 Ännu en miljöparti-islamist

Ännu en person som funnit den svenska politiken för att föra fram no handvåldsideologin islam, denna figur lär vara miljöpartist. Hepp….Yasri Khan ordförande för ” Unga muslimer för fred och rättvisa” tar inte kvinnor i handen när han hälsar för det är enligt honom intimt.

Äntligen en journalist som ställer några frågor som man satt och väntade på:

”Du tar inte mig i handen för att jag är kvinna eller hur….
” Du kandiderar ju till miljöpartiets partistyrelse och miljöpartiet vill ju bryta upp de patriarkala strukturerna……vill du också det?
Jo absolut, grejen är det att vad är patriarkala strukturer, det är normer som vissa i majoriteten uppbär.

Alla religioner är INTE lika bra, den svenska ( var så förr i alla fall) uppfattningen är att sin eventuella religiositet sköter man privat. Hur svårt på en skala till tio ska det vara att förstå att islamisterna infiltrerar för fulla muggar, inte enbart inom den svenska politiken. Svenska män och svenska kvinnor, vilket land vill vi lämna över till våra barn? Är ”Unga muslimer för fred och frihet” något för vårt land?

39 thoughts on “MP-toppen Yasri Khan hoppar av

  1. Är ett handslag en sexuell handling så är det väl det oavsett vem som tar i hand?

    Ett handslag är ingen sexuell handling i Sverige.

    Khan vill att det ska bli så här precis som i muslimska länder.

    Åtskillnad mellan könen. Kvinnor är inte människor med tankar och idéer, de är sexobjekt.

    Sexobjekt. Javisst, om man är ett perverst äckel.
    Det är sånt som Khan mfl partikamrater vill se mer av.
    Det slutar ju inte vid ett handslag.

  2. Många lik i garderoberna hos Miljöpartiet. Ett parti som varit bortskämt med att skyddas av media men det verkar vara slut på det nu! 🙂 🙂

  3. Miljöpartisten Joakim Larsson, som är valberedningens sammankallade är ju en skam som representant för svenska demokratiska partier.

    Joakim gå och göm dig nu för ett tag och lämna det politiska för gott.

  4. Man måste berömma Miljöpartiet för att dom har lyckats med att suga upp alla virrpannor till sitt parti i stark konkurens med S ,men man vet aldrig i det långa loppet har ju S Löfven som joker i leken och han blir nog svårslagen om man inte har trumf på hand så i slutändan så det blir nog dött lopp i kampen om dumstruten .

  5. Som jag hoppas alla förstår är miljöpartiet det parti där islam lättast kan infiltrera sina egna. Naturligtvis ser nog Romson och Frittolin också en potential att får röster från alla nysvenskar och därmed bli en framtida maktfaktor. Vi måste sätta stopp innan det är för sent.

  6. Islam är ingen religion. Islam är en ideologi. Fullt jämförbar i sin grymhet med nazismen och kommunismen i dess grymmaste versioner som i Tyskland, Japan, Kambozha, Kina.
    Och det är en ideologin vars syfte är att erövra hela världen under sig. Med vilka medel som helst.
    Jag nästan spyr varje gång jag hör att någon kallar islam som en religion.

  7. Jag tror att vi ser ett uppvaknande i svensk media. De muslimska fascisterna i MP behandlas inte längre med silkesvantar.

    ”Programledaren Anders Holmberg säger till SVT Nyheter att han uppfattade samtalet som försök till att tysta kritiken mot Kaplan.

    – Jag trodde faktiskt inte mina öron. Jag har aldrig varit med om något liknande från en företrädare för ett politiskt parti i Sverige. Han försökte alltså köpslå för att få mig att inte ta upp kritiken kring Kaplan. Och sen berättar han helt öppet att han tänker tysta en kritiker, säger han till SVT Nyheter.”

    http://www.svt.se/nyheter/inrikes/sa-forsokte-miljopartiet-utova-patryckningar-mot-aktuellt

    • Grattis du har också misslyckats den här länken FINNS inte i vårat samhälle som är demokratiskt och öppet för diskussion !!!!
      Nu måste alla förstå vad ÖPPENHET betyder ???

  8. Samtidigt så får moskéer statsbidrag där kvinnor behandlas värre än TV4 reportern. Det är tex inte de muslimska männen som får sitta bakom väggar med titthål som i en del moskéer.
    .

KommenteraAvbryt svar