Kvinna knivhuggen i Östersund – invandrare gripen och häktad misstänkt för mordförsök

INVANDRARVÅLD. På tisdagen knivhöggs en kvinna i en fastighet i centrala Östersund. Under onsdagens häktningsförhandlingar häktades den misstänkte mannen för mordförsök.

Tingsrätten beslutade på onsdagseftermiddagen att den 40-årige man som greps på tisdagen att han ska häktas på sannolika skäl misstänkt för mordförsök. Nu har åklagaren Märta Warg fram till den 4 maj att väcka åtal.

Mannen har en historia av grov brottslighet bakom sig och är tidigare dömd för grov kvinnofridskränkning.

Vid elvatiden på tisdagen, strax innan lunch, så attackerades en kvinna i 30-årsåldern och blev knivhuggen. Det skedde i fastigheten där hon bor. Den misstänkte är en man i 40-årsåldern som bor i närheten och som nu är anhållen misstänkt för mord- alternativt dråpförsök.

Den knivhuggna kvinna arbetar på Försäkringskassan, bland annat med etableringsersättningar, det är oklart om det har något samband.

-Pettersson noterar att mannen heter Mohammad i förnamn, att han behöver tolk och har fått en kvinnlig försvarsadvokat som han vill byta ut till en som kan hans språk arabiska. Dessutom är åklagaren kvinna…

ÖP.se

9 thoughts on “Kvinna knivhuggen i Östersund – invandrare gripen och häktad misstänkt för mordförsök

  1. Hur många skall behöva offras – mördade eller skadade för livet,innan regeringen fattar?????
    En brottsling – kvinnofridskränkning – knivhuggningar. Brott mot kvinnor. Vad har regeringen inte förstått? Dessa män klarar inte av att kvinnor har något som helst att säga till om. Klarar inte att få en tillsägelse av en kvinna, klarar inte ett nej från en kvinna. I Sverige lever vi i ett ”likasamhälle” och det kommer dessa män aldrig att acceptera. SÅ, HUR MÅNGA FLER KVINNOR SKALL OFFRAS???????

  2. Där kom bekräftelsen. Jag har följt tråden inne på flashback angående det här hemska brottet, redan igår hade flashbackarna fått fram namn, adress m.m på både brottsoffer och gärningsman. Det finns väldigt skickliga researchers därinne måste jag säga. Detta är ett hårresande brott av den allra grövsta sorten.

    Jag hoppas verkligen att somaliern ifråga blir utvisad på livstid. Mina tankar går till den drabbade kvinnan och hennes familj, det är sorgligt och hemskt det som händer med oskyldiga människor i Sverige just nu.

    • Svårt att göra brott mot någon NORRLÄNNING vi är för få så vi kan inte undvara (vara utan någon) av våra medmänniskor !!!!!!!!!!!!

  3. Ännu en mentalt underutvecklad figur från MENA som borde ha hållts i bur under sin vistelse i civilisationen. Babbar utanför MENA skall hållas inlåsta.

KommenteraAvbryt svar