Mehmet Kaplan (MP) medger att han umgås med islamister och extremister

ISLAM. Bostadsminister Mehmet Kaplan (MP) medger att han umgås med islamister och extremister, men menar att det är ”en del av det turkiska civilsamhället”. Trots att vi alltså inte är i Turkiet utan Kaplan är minister i Sveriges regering…

Islam är ingen religion – det är en dödskult

38 thoughts on “Mehmet Kaplan (MP) medger att han umgås med islamister och extremister

  1. NALLEN – Sverige – Hej jag är en kille i övre medelåldern och som igentligentligen alltid haft ett intresse av vad som händer i mitt land och även politiken. Men har haft fullt upp med annat. Men först nu har jag tid att följa med i dom beslut som tas.
    66mn skriver:

    Om inte regeringens chef avsätter Kaplan nu har han på ett mycket övertygade vis att även han ger sitt stöd till islamister och deras ideologi. Han har på ett mycket övertygande sätt totalt fryst ut SD från att delta i dom beslut som tas av 7-klöven med sin övertygelse att alla som är SD är rasister och fascister. Och om han inte väljer att avsätta en minister som tycker att han har rätt att umgås med sina landsmän. Även om dom faktiskt kan vara ett potentiellt hot mot demokratin i Sverige. Och om man väljer att umgås med dessa så förstår vell de flesta att man också delar deras ideologi. Och gjorde man inte det utan helt tog avstånd från det måste ju alla förstår att då skulle man heller inte umgås med dom. Om man tar helt avstånd till allt som dom står för så har man absolut ingenting gemensamt och att prata om. JAG VÄNTAR NU PÅ VAD CHEFEN VÄLJER ATT GÖRA???

  2. Kommer ni ihåg min dikt som Pettersson publicerade för knappt ett år sedan här på bloggen ?

    BÖN

    Fast jag inte vet
    vad jag ska tro
    så ber jag
    varje kväll för er:
    mina älskade barn
    och barnbarn,
    mina vänner,
    mina avlidna föräldrar.
    Ni alla förtjänar
    att någon
    ber för er.

    Jag ber ju för andra –
    – de anonyma knegarna
    med brister och fel
    och trassliga liv.
    För stackars naiva
    som än drömmer och tror
    på ära och godhet,
    på välfärd och trygghet.
    De prisar och firar
    andras makt över dem.
    Jag ber för de lidande
    gamla, ensamma, nedslitna.
    För landets arma hemlösa
    – sjuka, bortglömda …
    Och även om jag som ber
    inte tror på rätt sätt,
    så hoppas och önskar jag
    för er varje dag
    ändå …

    Aldrig ber jag
    för lismande sluga
    bedragarnas skull,
    för lögnare, tjuvar,
    makthungriga bovar,
    högfärdiga svin
    som bitit huvudet
    av skammen.
    De köper från botten
    och säljer till toppen.
    De lyckas för stunden,
    men inte i grunden.
    De kommer att vara
    utom all räddning
    när lögnerna grävs fram
    och själva grävs ned
    i pengar och skam!
    Böner, bot och bättring
    kan inte hjälpa
    en rutten stam!

    Mimi N.

  3. Skratta inte åt mig, Sverigevänner. Jag är kristen (grekisk-ortodox) och även om jag inte vuxit upp i en religiös miljö, tror jag att det finns någon där uppe som ser och hör oss.
    I förmidags var jag i en av de många ortodoxkyrkorna här i min stora födelsestad vid Donau för att be – jag kan inte Fader Vår på mitt modersmål ens, utan försöker ’prata’ med Gud på mitt eget sätt: tyst, i tankarna. Medan jag tände ett ljus, började tårarna rinna ner på kinderna. Det fanns bara några få personer där inne för det var ingen mässa. En av dem, en kvinna, såg på mig och viskade i örat på mig – hon frågade om jag råkade illa ut eller om någon av mina nära och kära avlidit eller sånt. Jag viskade tillbaka att jag ber och gråter inte för min skull, utan för ett helt land långt borta vars folk råkat illa ut och lider varje dag. Kvinnan blev tyst, vågade inte fråga mer för att inte störa mitt ’samtal’ med gud.
    Jag bad Gud att ge er styrka och mod att bli av med den islamkorrumperade regeringen och kasta ut alla äckliga muslimer. Landet är svenskarnas. Ni måste kämpa, låt inte de onda knäa er. Gå ut på gatorna i tusentals, protestera, demonstrera lugnt och sansat som mitt folk gjort för några månader sen då de avsatte en korrumperad statsminister.

    Jag har er i mina tankar jämnt, ber och gråter för alla arma underkuvade människor där uppe i Skandinavien. Gör motstånd, ni och era barn förtjänar ett bättre liv, var inte rädda längre.
    Gud hjälper er att hjälpa er själva, även om somliga är agnostiker eller ateister.

  4. Mehmet Kaplan kan ju alltid flytta tillbaka dit han kommer ifrån med tanke på att han refererar till det turkiska samhället. I Sverige ägnar man sig inte åt omstörtande verksamhet, terrorism eller annat som man som muslim anser är helt korrekt och i det ingår att kvinnor ska sitta på rad i aulor ett par rader bakom männen klädda i tält. eftersom han inte tillför något och inte har kompetens ska kan han lämna sin plats åt någon som har kompetens och fokus. Samtidigt ska man sparka alla de som snackar sig varma för honom och som anställt honom inklusive den inavlade och alkoholiserade analfabeten.

  5. Måste ju fundera på vad Kaplan egentligen gjort på sina Turkietresor… Så mycket klarhet i dem har det väl inte blivt?

    • Kaplan är bostadsminister. Så han studerade säkert den turkiska bostadsmarknaden eftersom skattebetalarna i Sverige stod för notan…

      • Absolut! Även deras tekniska lösningar. Särskilt fokus på effektiva och miljövänliga isoleringsalternativ för den nordiska vintern…

  6. Att kalla Mehmet Kaplan (MP) för ett svin skulle vara en GROV förolämpning av världens bestånd av grisar.
    I övrigt tycker jag också att grisar är vackra i motsats till Kaplan.

  7. Kaplan är som Mamma Varg. Stickar fårakläder till sina småulvar.
    Hur man kan ha en minister som sitter på så viktiga samhällsfunktioner som data och bostäder är för mig ren samhällsfara.
    Löfven som är ansvarig och därför skall HELA regeringen avgå.
    Kaplan kan dem skicka ner i Kumlabunkern och där bli fru till en av de intagna. Utan Koranen.

  8. Det enda positiva med denna nyhet ar att medborgarna nu i alla fall slutgiltigt maste inse det faktum att media, politiker och staten i ovrigt numera gor skillnad pa manniskor utifran harkomst/religion/politisk asikt, med nackdel for de flesta vanliga medborgare (etniska svenskar, icke-muslimer, icke-MP etc). Ju fortare en majoriet av folket inser hur lurade och diskriminerade de ar, desto fortare kan vi (forhoppningsvis) skonja en forandring.

  9. Tänk om Göring i Nürnberg rättegången försvarade sig på samma sätt som den här islamisten.
    – Det är alltid lätt att vara efterklok.
    – Jag borde kanske ha kollat upp Hitlers avsikter lite mer noggrannare innan jag började umgås med honom.

  10. Kaplan bör avgå snarast och eftersom han har sina lojaliteter i Turkiet/islamistiska extremistiska grupper/organisationer så är det i Turkiet han bör bo och verka i inte i Sverige som på pappret iaf är en demokrati.
    Att Kaplan är invald som minister i regeringen bevisar bara att Sverige är en skurkstat som samarbetar med och har hemliga avtal med islamister/högerextremister inom islam.Folkförrädarregeringen måste avsättas snarast annars kommer det sluta med stor katastrof och blodbad i vårt land.

  11. Att en jihadist som Kaplan är statsråd i Sverige är så fruktansvärt sjukt att man blir psykotisk. Och att det lilla extremistpartiet MP har inflytande långt över sitt parlamentariska stöd gör det hela fullkomligt surrealistisk.
    Och att den lilla skolministern tycker en massa skit utan stöd bland folket.

  12. Kan någon förklara varför stödjer socialdemokraterna och MP islamister som är ”icketrognas” fiender och vill utplåna dem från jordens yta? Hoppas de att de blir de sista som slaktas?

  13. Han umgås alltså privat med islamister och extremister för att de är en del av det turkiska civilsamhället. Det är som om en minister i Sverige på 30- och 40-talet skulle umgås privat med nazister och hänvisa till att nazister är en del av det tyska civilsamhället.

  14. Bäste Richard,

    Det gäller tyvärr inte Marcus B och vi andra Sverige vänner att komma levande ifrån ett möte med ngn vald SD politiker.

    • Jag vet att det är så, men det är ju det jag menar är så sjukt. Vi har en samhällsdebatt där det gäller att ta tabbe på andra och vilket leder till att man inte vågar träffa andra för att diskutera och debattera med oliktänkande.
      Det som hände med tex Birro och oss som röstar på Sd är helt sjukt.
      Vi måste våga stå för våra tankar och diskutera dessa med alla utan att för den skull riskera bli av med jobb och vänner.

  15. Han har också sagt till sitt försvar att han har många kontakter inom företag och organisationer som han träffar. Jag har dock svårt att se att några SVENSKA näringslivstoppar skulle närvara vid möten och middagar där man står och ber till Allah?
    Precis som många andra i den här regeringen tycks Kaplan ha fått storhetsvansinne och tro att det är han som bestämmer.

    • Det otäcka med MK är att han ”kan” ha egna tankar att han själv vill bli statsminister för ett ”reformerat” miljöparti där agendan i partiets program har ändrats från miljö till ett parti för troende. Gröna människor är mer troende än andra. Då tänker jag inte kristendomen.
      Var är statsminister Löfven? Miljöpartiet är en belastning. MP och i vart fall MK ska ut ur regeringen!. Ovsett vilket kommer MK om han lämnar regeringen sannolikt också lämna miljöpartiet. Han har lärt sig tillräckligt och bildar ett eget parti. ”mussepartiet” för gråvargar. Jag syndade idag och köpte Expressen som äntligen blivit grävande precis som Aftonbladet,eftersom Melin deltog i morgonnyheterna Tv1 idag.

      • Ja du Sven-Erik den tanken har också kommit i mitt huvud. Inte för att jag är så smart utan för att så har islamisterna gått tillväga förut.
        Men det fattar inte Stefan Löfven & Co. och det säger en del om deras intelligens.

  16. Turkiet är en muslimsk gangsterstat som ligger bakom ISIS tillsammans med Saudi Arabia finansierar de ISIS och har stött dem hela vägen i konflikten i Syrien, – målet var att bygga en olje-och gasledning som måste gå via Syrien – Turkiet till Europa.
    Nu har detta misslyckats tack vare Putin och Rysslands samarbete med Assad, ISIS har bombats sönder och samman av Rysslands skickade piloter och Putin och Assad hyllas som hjältar i Syrien.
    Socialdemokraterna och Miljöpartiet stödjer islam aktivt på alla sätt bl.a. erkände den islamistiska regeringen Palestina och stödjer Abbas med stora summor,1500miljoner kronor av våra surt förvärvade pengar. Socialdemokraterna vill ha med den islamistiska gangsterstaten Turkiet i EU.
    I praktiken ger Socialdemokraterna och Miljöpartiet vänsternazister och aggressiva mördare och islamister sitt fulla stöd, de värnar dem mer än Sveriges befolkning och därför har vi i Sverige den största massinvandringen av araber/muslimer genom tiderna och detta kommer att slå sönder den s.k. välfärdsstaten, notan bara för 2016 blir 50miljarder kronor, en helt ofattbar summa. 2015 kom 160,000 och i år 2016 beräknas ungefär lika många komma. Notan på 50miljarder kronor lade Magdalena Andersson fram i budgeten, detta är bestående kostnader och vi lånar i en högkonjunktur till detta sinnessjuka vansinne!

    • Jag har alltid, så långt tillbaka jag minns – ner på 50-talet – tyckt illa om Turkiet. Varför vet jag inte men mitt obehag inför det landet förstärks dag för dag.

      • Ja du Eva, ”fårknullare” och ociviliserade islamister med hår överallt tillhör inte vår flora och fauna och knulla tror de att de kan få GRATIS eftersom kvinnor bara är horor man använder och sedan kastar som pappersservetter, SPECIELLT ICKE-MUSLIMSKA KVINNOR!!!!!

    • Hela den Socialdemokratiska-Miljöpartistiska islamistiska SKITREGERINGEN ställer upp bakom islamisten Kaplan….! Det är bra, vi vet vad de vill, de vill öka på massinvandringen av araber och muslimsk ohyra och avskaffa demokratin, NU BLIR DET TYDLIGT OCH LÅT OSS SLUTA UPP I KAMPEN MOT SATAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! AVGÅ SVETSARMUPP!!!!! Fockliga skit och NOLLA!!!!

  17. Han får väl umgås med vem han vill, men det gäller alla. Det måste bli ett slut på vänsterns alla drev. Kaplan är helt jävla värdelös som politiker men det ska stå honom helt fritt att träffa vem han vill.

  18. Ja vad säger man, när det gäller vissa så spelar det inger roll vem man umgås med, vissa får sparken och vissa får amnesti. I detta fall är det lättare att få amnesti om man är en skäggig ful turk med extrema åsikter. Denna islamist skulle vara hemskickad till sitt ursprungsland sedan länge men i 87:ans värld är han väl en stadsminister kandidat

KommenteraAvbryt svar