27 thoughts on “Invandrare blockerar ambulans under utryckning

  1. Stackars negerunge, inte lätt att vara korkad.
    Hoppas han utsätts för en likadan ambulansfärd och hans negersläktingar står ivägen.
    Åter bekräftas ordspråket, ”man kan ta negern ur djungeln, men man kan inte få djungeln ur negern”.

  2. Kan förstå att sharia lagar behövs för att hålla ordning bland menaiter. Men eftersom vi bor i en civiliserad och demokratisk del av världen där sharia inte passar in så återstår det bara att bygga murar mot dessa barbarer.

  3. Mp satsar 10 miljoner för att underlätta för nyanlända att få bostad.
    Samtidigt som de tillsätter en bostadsminister vars högsta prioritet ligger i kvinnoförnedrande religiösa intressen.

    Partiet har förlorat mycket av sin grundade sedan starten. Det är inte längre miljön i fokus. Det är inkvotering av minoriteter som är deras främsta kännetecken. Vilket märks i t ex bostadssituationen. Bostadsministern ser till att ingenting byggs och det som finns skall i första hand gå till id-lösa arga unga män sponsrade av svenska medborgares surt förvärvade skattemedel.

    Giftig miljöförstöring?

  4. Det är häpnadsväckande att det kan vara sån skillnad på folk och folk? Detta beteende har inte ens funnits med i ett värsta-scenario inom västerländsk samhällsplanering? Man har helt enkelt inte kunnat fantisera ihop dessa empatilösa figurer?

  5. Hans beteende borde i en rättsstat rendera en returbiljett
    tillbaks till den djungel han kom ifrån, oavsett om han har fått
    medborgarskap i landet där han uppför sig illa, hans uppförande
    kan ju mycket väl leda till att någon dör på grund av detta
    idiotbeteende?

  6. Var detta inte vanligt även i Rosengård? De roade sig med att kasta sten och hindra utryckningsfordon.

    De tänker inte att kanske ambulansen är där för att rädda en förälder som fått en hjärtattack? Jovisst, vid en brand blev det ett himla liv att brandkåren inte kom tillräckligt snabbt.

    Ärligt talat, det är inte konstigt med våra usla PISA-resultat när skolorna fyllts upp med utomeuropéer som är så handikappade.

  7. Begåvat! Det är inte den första som ställer sig i vägen för att djävlas. Inte svårt att gissa sig till vad som händer när proppen så småningom går hos någon förare. Men man behöver väl inte bry sig om lokala lagar när det ändå är Sharia som ska införas. Men tänk om det ligger en landsman i ambulansen istället för en otrogen

  8. Amerikanska ”trucks”, eller pickuper som vi säger, är ofta utrustade med en rejäl båge i fronten för att ursprungligen kunna fösa djur. Något för franska ambulanser?

  9. Vad finns det i skallen på en sådan jävla pajas, jag menar
    andra brukar ha någon form av förstånd, där man inte hindrar
    folk som är till för att rädda liv. Hans beteende vittnar om hur
    illa inavel och kusingifte i århundraden blir!

    • Eller sätt ”skj” frammanför din kommentar om ”ut”.
      Nån jävla auktoritet måste blå-ljus-personalen få.
      All obstruktion av blåljus-arbete måste få besvaras med verkanseld.

      Som pastorn sa ”Oh yeah, I’m in favor of gun control. You need to use a double grip and control it with both hands so that you hit where you are aiming.”

  10. I Sverige kräver blåljus-personalen eskort med vakter med automatvapen; man förstår varför.

    Fråga: hur ofta händer detta i Sverige som media mörkar?

    • Ett dumhuvud, varför gör muslimer/negrer/araber dumheter ? De tillhör en avart av homo sapiens, detta sitter i deras gener, något islam uppmanar till, kaos, våld, hot, trakasserier….Muslimer vill ha koranen och sharia och inte demokrati. Islam uppmanar till uppror mot icke-muslimer och de vill ha sina egna lagar och regler i enlighet med koranen/sharia…..I detta fall kan det även vara kriminella som inte vill ha med samhället att göra och speciellt inte ambulans, brandkår, polis som är representanter för ett demokratiskt samhälle.
      Dessa vill ingenting annat än att jävlas med vår demokrati och våra mänskliga rättigheter och vi gör ingenting för att stoppa invasionen av Europa av detta slödder!

      • Jag skulle inte vilja påstå att vederbörande tillhör Homo Sapiens; ”Det vetenskapliga namnet Homo sapiens översätts som ”förnuftig människa”, men betyder egentligen ”vis man”, där latinets homo betyder ”man” och sapiens ”vis”.” (Wikipedia)

  11. Även om ambulansföraren är under stress borde han i detta läge slå av sirenerna och ta det lugnt i 60 sekunder, vore jag föraren skulle jag snabbt svänga förbi negern om han ändå följer efter och blockerar får han ta konsekvenserna.
    Det ska vara hårda straff på sådana här brott och stenkastning mot ambulans och polis men då krävs ett annat ledarskap som tar ett SERIÖST ANSVAR FÖR VÅRA LÄNDER…..Det går inte med dalt, det leder till ännu mer problem, det är bättre att ta krafttag mot avskumen än att vänta på inbördeskriget.

KommenteraAvbryt svar