Statsminister Löfven: IS måste bekämpas med våld – enda som biter

ISLAM. Statsminister Stefan Löfven kallade i SVT:s Aktuellt på tisdagskvällen terrordåden i Bryssel för en fruktansvärd tragedi. – Vi har människoliv som har släckts, vi har skadade människor, vi har sorg, vi har panik.

Han fortsatte: – Dessutom är det en attack på vår demokrati, på det öppna samhället.

Statsministern sa att vi måste vara hårda och repressiva mot brott men också arbeta förebyggande. Han kommenterade också Europas och Sveriges löfte om att bekämpa terrorgruppen IS hårdare: – De är inga som går att förhandla med utan de måste bekämpas med våld, det är det enda som biter.

-Gott så säger Pettersson och undrar om det ska gälla i våra islamska förorter också eller om dialogpoliser fortfarande gäller här när terroristerna eldar, skjuter och kastar sten?

12 thoughts on “Statsminister Löfven: IS måste bekämpas med våld – enda som biter

  1. Svenskarna lyfter gärna på luren och ringer poäng till melodifestivalen – det är den enda massmobilisering de vill och orkar göra.

  2. Hela tiden dessa 2 poler. En global polisstat redo att ingripa mot alla som makten stämplar som ”terrorister” eller ISIS skräckvälde.

    Jag vill ha folkstaten tillbaks och jag skiter i om ”vår demokrati” angrips.Vilken ”demokrati”? Det är mitt kött och blod, mina bröder och systrar och snart jag själv som dödas eftersom samma makt som kallar sig ”vår demokrati” har skapat denna situation. Förmodligen helt medvetet.

    Kan vi få se vad som hänt med de 110 miljonerna också som Reinfeldt skickade till ”oppositionen” i Syrien? Till exakt vad har pengarna gått och vilka resultat kan följas upp därav?

    • Horribelt att 110 miljoner skickats till rövare och mördare, det finns ingen ”opposition” i Syrien, det är ”muslimska” rövarband, de mördar, slaktar, misshandlar urskiljningslöst…detta är ju araber/”muslimer” vi pratar om som levt enligt ”islam” i diktaturer sedan Muhammeds tid år 600….
      Putin och Ryssland har gjort ett gigantiskt jobb genom att de bombat ut ISIS och Assads trupper har följt upp på marken och säkrat området, – befolkningen har hälsat Assad och Putin som befriare – ngt SVT och hatmedia aldrig nämnt.
      Att Reinfeldt skänkte 110 miljoner till mördare och rövare förvånar inte….ISIS, Turkiet och Saudi har samarbetat i Syrien, motivet har varit att dra en gas- och oljeledning som måste gå över Syrien via Turkiet till Europa.

  3. Hela Sverige håller på att gå under, Löfven sitter tryggt kvar på sin tron och försöker invagga befolkningen,att nu vänder det,nu bygger vi det nya Sverige och bla bla bla .
    Ser inte Röven vilka problem landet har?
    Flera opinionsmätningar har den senaste tiden pekat på att stödet rasat för socialdemokraterna.
    När ska herr Röven inse att förtroendet för honom är förbrukat?
    Kommer Röven någonsin att göra det?
    Vi rasister får alltid höra att vi har fel som menar att invandringen är den enskilt viktigaste frågan.
    Vad som är bortom allt rimligt tvivel är att de som vill förändra Sverige till oigenkännbarhet här har en utomordentlig chans.

    Vad får man själv som skattebetalare gratis ? Inget

    Varför har S&M förstört ett fullt funktionsdugligt och framgångsrikt samhälle ?
    Rent historiskt har ju alla försök till mångkultur och kommunism misslyckats.

  4. De enda som kan hålla dessa islamioter i schack är förtryckande diktatorer som Saddam, Khadaffi och Al-Assad.
    Och dessa ledare gör demokraturerna i väst allt för att avsätta.
    Om ett land inte har en homogen befolkning med gemensamma normer och värderingar (lagar och regler) så kan endast en förtryckande regim få de spridda grupperna att följa samma regelverk.

    Sen kan man ju undra vilka våldsmetoder Löfven tänker ta till mot moskéerna i Sverige. Förmodligen är han för vek för att bli den förtryckare som behövs för att, med våld, hålla ihop landet.
    Det är förmodligen mer ord än handling som vanligt.

  5. Är det därför så många IS krigare får vistas fritt ute i vårt samhälle?
    När ska dom bekämpas? Det är ju syyyynd om dom enligt Mona. Röfven har ju inte direkt tyckt illa om dom heller. Det som hände i Bryssel kommer ske i Sverige också. Tyvärr går man och väntar på det då det inte är frågan om utan när.

  6. Sent skall syndarna vakna. Är det dags att mobilisera SVENSKA män inför kommande inbördeskrig (som egentligen är ett invasionskrig)?

  7. Va´?? Skall de bekämpas med våld? Vad har Mona Sahlin att säga om detta? De behöver vård har jag hört. Efter 11 sept dåden så har hela världen haft denna åsikt – de kan bara bekämpas med våld. Vad har fått Löven att ändra sig? Se till att ge SÄPO fria händer att befria oss från dessa monster för de finns här också. Sverige är en fristad för dem och det måste få ett slut – NU!!! Klarar inte SÄPO det själva så är militären säkert redo att ingripa.

    • Det finns nog inget svenska advokater skulle gilla bättre än lite hårda tag!
      Tänk på alla överklaganden och anmälningar om tjänstefel och överklaganden och överklaganden, nämnde jag att varje ärende kan överklagas och sedan överklagas igen?
      Alla dessa advokater och ombud ser himlens alla portar öppnas, manna från himlen, och, JA , de har sked, hela skovlar att ösa med.
      Vi skattebetalare står för fiolerna, hela vägen upp till högsta instans gånger några hundra tusen ovälkomna invandrare gånger x antal överklaganden och nya omständigheter.

KommenteraAvbryt svar