Dödad terrorist satt i svensk bolagsstyrelse

Mohamed Belkaid som sköts till döds av belgisk polis förra veckan, satt i en svensk bolagsstyrelse.

Officiellt sitter han fortfarande på styrelseposten i Gästrike Modulbyggnad & Förvaltnings AB.

Mohamed Aziz Belkaid, född 1980, fanns också med på den IS-lista som nyligen läcktes till Sky News. Mohamed som fick chansen att etablera sig i Sverige i.o.m. ett giftermål med en svensk kvinna var tydligen en kriminell individ. Under sina få år i Sverige hann han med att dömas för flertalet brott. Mohamed ville också bli självmordsbombare och kanske att han varit en av de två som sprängde sig till döds i Bryssel om inte polisen hunnit skjuta honom först.

GD

21 thoughts on “Dödad terrorist satt i svensk bolagsstyrelse

  1. Varför skriver inte PK-media en snyfthistoria om hans svenska hustru, som nu blivit änka. De skrev ju så rörande om pappan till den lille pojken som drunknade i Medelhavet.

  2. Om utanförskap är anledningen till ”radikaliseringen”, på vilket sätt var Balkaid drabbad av utanförskap och misär?
    Man kan inte föreställa sig vad han gått genom och vad han råkat ut för, misären, stridigheter, hat och hot i denna bolagsstyrelse. Frågan är bara när nästa styrelsemedlem från Gestrike modulbygge kommer att slå till igen.

  3. Var han gift med en ”svensk” kvinna eller med en svensk kvinna? Om det var det första bör hon utvisas, var det det andra bör hon spärrar in till dess att hon tillfrisknar.

  4. Kanske att inte alla muslimer är terrorister men du vet inte vem. Men alla terrorister är muslimer tänk på det Stefan !!!

  5. Detta var 1 terrorist – Hur många fler finns det? Törs vi ens gissa? Är det förtrupperna som har etablerat sig i väntan resten?
    Mer bråttom än någonsin att skärpa lagarna och utvisa dem som inte sköter sig. Denne Belkaid dömdes ju för flera brott ” den korta tiden ” i Sverige. Varför fick han stanna? Uppenbarligen skenäktenskap eller är hon också inblandad? Man undrar hur tidsplanen ser ut för muslimerna? Vi blir väl snart varse, det kryper närmare och närmare, Var slår de till härnäst, var svider det som mest? Ovissheten är precis vad de vill att man skall känna. Man skall frukta dem oavsett vad Imamerna försöker att tuta i oss. Säpo vet mycket mer än de vill påskina, självklart men de skall inte berätta – bara agera. Agera kvickt innan förstärkningen kommer.

    • De finns redan inom Sveriges gränser, 90% kom utan pass eller ID, ansvarslöst att släppa in dem!
      Precis som i Bryssel har de haft lång tid på sig att bygga nätverk och celler i Sverige, det lär nog bli samma mål som i Bryssel, kanske ett köpcentrum och Stockholms Tunnelbana….
      Stefan Löven menar nog att det inte går att förbjuda terrorism när man har öppna hjärtan och vidöppna gränser, – asylrätten får det inte tummas på upprepade han efter attentatet i Bryssel, de är rent ut sagt KORKADE och de lyfter inte ett finger för att bekämpa terrorismen….
      Vi får se vad som händer….Vi lär få se liknande reportage i SVT och hatmedia som efter terrorattacken nu MEN MAN KOMMER ÄNDÅ INTE ATT GÖRA NÅGONTING ÅT ISLAM OCH VÅRA VIDÖPPNA GRÄNSER!

  6. Säg Stefan Löven intervjuas av SVT 21,00 Nyheterna! Skrämmande…!! Han uttalade INTE något deltaande med offren för attacken i Bryssel, mycket svammel men så upprepade Riksidioten att DE FLYR FÖR SINA LIV….! Riksfåntratten sa vidare att ASYLRÄTTEN är SOCIALDEMOKRATERNAS prioritet nummer ett!
    Kan vi ha sådana här nötter till ledare ? Svar NEJ!! Stefan nämnde vidare att Bering Breivik INTE var muslim…..! Dessa står inte upp för Sveriges befolkning utan Stefan är islam/muslimernas och ISIS bästa vän i Sverige! Helvetet med mongot!

    • Stefan förringar offren i Bryssel genom att dra in Anders Bering Breivik i detta!
      Offren i Bryssel är värda mer respekt! ISLAM har fått ett starkt fotfäste i staden och det kan finnas flera terrorceller som byggts upp under lång tid!
      ISLAM är ingenting annat än en KRIMINELL IDEOLOGI som förespråkar terror och mord på oskyldiga för att skrämmas och hota staten till eftergifter, deras mål är ytterst en MUSLIMSK DIKTATUR. OM ingen gör motstånd, om politiker agerar som Stefan Löven och tycker det viktigaste är öppna gränser och att värna asylrätten, då är vi alla illa ute!
      SKROTA ASYLRÄTTEN! STÄNG SVERIGES GRÄNSER! ISIS ANHÄNGARE MÅSTE SUGAS IN OCH PLACERAS I SÄKERT FÖRVAR!

  7. Schengenavtalet har skapat stora problem för Sverige.

    Sverige hade sparat stora summor om man hade haft passkontroll av alla som kommer in i Sverige.

  8. Terrorist, muslim och invandrare. Full pott om man vill bli vald till ”Årets företagare”. Synd att den enträgne muslimen skulle gå och dö.

    Eller förresten det var det bästa som kunde hända.

  9. Verkar ha varit bluffbolag i syftet att används för egenberikning och sen gå i konkurs. Skenaffärer med momsskojerier och liknande.
    De här ”människorna” får gratiskurser i företagande i ABFs regi, så fort de satt foten på svensk mark. Säkert lärs det samtidigt ut ett och annat skattetrix samt kreativ bokföringsteknik också.

  10. Mannen tillhör självklart Stefan Löfvens ”fina svensk svenska arbetarpojkar”!!!!

    Måntro om offentligsektor köpt tjänster och produkter av Gästrike modulbyggnad och förvaltnings AB????

    I så fall har ju det svenska skattekollektivet bidragit till en asylturist terrorists försörjning! Hur ställer sig statsministern och sjuklövern i så fall till detta?

  11. Kaplan var ett bra tag nere i Turkiet, och frågan är vad som hände där nere. Ganska säker på han har ett finger med i några modulbyggnadsföretag. Svårt för muslimer i hög ställning hålla fingrar borta från syltburken.
    Inte svårt för honom ha några konto där nere. Kickbacks.
    Kommer fram så småningom.

KommenteraAvbryt svar