Kristna tvingades fly efter hot på asylboende

ISLAM.  Larmrapporter kommer om att religiösa minoriteter förföljs på landets asylboenden. Flera medier har under den senaste tiden rapporterat om hot mot bland andra kristna som har tvingat människor att flytta från boenden. Utsatta grupper har rätt till särskilt anpassade asylboenden, går att läsa på Migrationsverkets hemsida. Dock inte religiösa minoriteter, till exempel kristna. Paret Fadilah och Saad kan vittna om både trakasserier och förtäckta hot.

Paret flydde undan kriget för snart ett år sedan och kom till ett asylboende i norra delarna av Skåne.
Där trodde de att de kunde andas ut. Så blev inte fallet.

Det dröjde inte länge förrän de förstod att där fanns lagar som de måste underordna sig för att få vara i fred. – Muslimska lagar.

Själva är de kristna. När de delades ut kläder fick de inga. De fick sitta ensamma i matsalen.
Förtäckta hot. De tvingades att isolera sig på rummet. Dag ut och dag in. – Vi insåg snart att det fanns ett samhälle i samhället. Och att de som inte underordnade sig var illa ute, säger kvinnan.

Efter ett tag fick de kontakt med svenska kristna som kom och besökte dem. De blev chockade över situationen.

Så här berättar en av dem, vi kan kalla henne för Eva: ”En gång kom mannen i familjen och hälsade på hemma hos oss. Kvinnan skulle komma efter men vågade inte och han blev mycket orolig eftersom hon aldrig kom. Hon fick aldrig gå ut ensam utan sin man, båda var oerhört rädda för vad hon skulle kunna utsättas för av de muslimska männen för att hon var kristen. Vi ordnade språkundervisning för boendet. Den kristna kvinnan fick inte sitta tillsammans med de muslimska kvinnorna. Hon fick sitta själv trots att de var landsmän och talade samma språk. De tilltalade henne bara om hon kunde tolka.”

Familjen hade tur. När en handläggare från Migrationsverket kom berättade de om situationen.
Privatpersoner erbjöd delar av sitt hem då de fick höra om den tragiska och pressade situationen familjen befann sig i. Men Migrationsverket kunde, i den speciella situationen, ordna fram en lägenhet.

Hennes man fortsätter, också han på klanderfri engelska:
– Det svenska samhället har varit för naivt. Har inte tagit kommandot.
– Regeringen och Migrationsverket har missat att de från första dagen måste inpränta i människors medvetande vad det är som gäller i Sverige. Dela upp dem som kommer i grupper. Tillsammans med tolkar förklara, dag efter dag, vad religionsfrihet innebär.
– Och att man inte får slå sin fru, eller sina barn. Berätta hur man står i kö. Hur man visar respekt. Inpränta innebörden av de två orden acceptans och respekt.

Läs mer på Norra Skåne

-Pettersson tycker det är intressant att man måste berätta för muslimer hur man står i kö, världens problem är kanske så enkla, muslimer måste lära sig stå i kö och visa respekt, i stället för att kräva allt direkt.

4 thoughts on “Kristna tvingades fly efter hot på asylboende

  1. ANSVARSLÖST att inte stoppa massinvandringen med tanke på de GIGANTISKA integrationsproblem Sverige redan här, se exemplet Malmö och Rosengård,- Malmö går back 5miljarderkronor per år, det är lånade pengar som våra barn och barnbarn kommer att få betala.
    En dag ska trots allt den HUMANITÄRA SUPERSTORMAKTEN betala räkningarna för att politikerfrälset Fredrik Ruinfeldt & Åsa Romson & Stefan Löven varit så goda och tillåtit att Sverige ockuperas av unga muslimer/araber/kravmaskiner utan kapacitet eller vilja att göra rätt för sig enigt gammalt svenskt recept, NEJ, det är den islamiska läran som gäller för dessa individer och brottskatalogen koranen/sharia är deras rättesnöre, en HAT-IDEOLOGI som vill upprätta en totalitär diktatur där en pedofil och mördare som levde för 1400 år sedan är en förebild, -Muhammed…-shit up on him….
    Såklart dessa våldsamma människor trakasserar kvinnor i Östersund och kristna på detta asylboende, det är precis detta deras mördar-ideologi lär ut!!

KommenteraAvbryt svar