Polisen: Även ”svenskar” utsätts för hatbrott och offer väljs ut för att de är svenskar

RASISM. Varje år görs ett antal anmälningar som polisen klassar som hatbrott – där offret misstänks ha valts ut eftersom de är svenskar. Men det finns inga fällande domar, och okunskapen är så stor att inte ens åklagarna känner till hur fallen ska drivas.

Hatbrott mot svenskar

En man iklädd Sverige-tröja kliver av bussen i Malmö, och blir genast konfronterad av en tonåring som kallar honom ”jävla rasist”. Sen får han en 33 centiliters ölburk slängd i huvudet.

-Pettersson tycker inte det borde vara så svårt. Avskaffa diskrimineringsombudsmannen och behandla alla lika. Blattejävel, negerjävel, finnjävel, svennejävel, svennehora med flera ska behandlas exakt lika och anmälningar ska oftast placeras där de hör hemma, i papperskorgen. Babbarna måste själva integreras eller åka hem. De ska inte särbehandlas.

HD.se och Sydsvenskan som är samma koncern,bara lite olika rubriker.

32 thoughts on “Polisen: Även ”svenskar” utsätts för hatbrott och offer väljs ut för att de är svenskar

  1. Bra att någon agerar på dethär. Svenskar som blir trackaserad påhoppad för att dem ser svensk ut måste också tas på allvar. Det är inte alls rasist för att man visar sig mycket svensk. Att visa sig svenskt skall man få göra det hur mycket man vill.

  2. Bara det faktum att det inte är okey att säga neger men helt okej att kalla folk för svennehora borde ha fått det sovande folket att vakna, men nej da..

  3. Ps: Jag blir hedrad att du kllar mig för rasist. Tack Ulhan

    Det är svårt att ta en skrävlande skitunge med stavningssvårigheter på allvar också, vet du

    Du kommer ju som dina andra värdelösa släktingar att gå på Socialbidrag livet ut, det kommer i stort sett vara vi som jobbar ”under dig” .

    Du ”tar hand” om ensamkommandebarn ?
    Ta det lungt med småpojkarna.
    Jaa-aaa Det ska nog bli så bra så.

    Gissar att du är en 32-årig kamelryttare som idkar kärlek med barn .
    ,jobbar på asylboende.
    Om 2-3 år har du tröttnat på ”kränkningarna ” och du blir utan jobb.

    Att utbilda sig och göra sig attraktiv för arbetsgivaren är inte ett alternativ för dig.Klart att du aldrig kommer behöva det .

    Känns väl bra? Kan du ju gå rakryggad och stolt i samhället

  4. Ulhan ”mannen” ditt svin! iqbefriade nolla , ryggradslösa fanskap .

    Sättet du argumenterar på säger bara att du är sorligt lågbegåvad och din särklass nivå kan ingen slå den är obestridlig.

    Om du inte gillar rasister, varför bete dig som en själv?
    vet du att du beter dig själv rasistiskt.

    man bör först se över sina egna
    ”blatte kulturer” fel innan man dömer andra vilket många muslimer är dåliga på då de gör hellre tvärtom

    .HUR MÅNGA SVENSKA PASS HAR DU TAPPT IÅR?

    • du tyckar de är okay alla i denna saiten skrivar shit om mig till mig etc etc etc etc sen ja ska holla tyst du är värklig rassist gris zero IQ

  5. Så går det när man sätter avvikande individer på ämbeten som borde vara vikta för individer med större verklighetsförankring än tidigare och nuvarande JK och framförallt Göran Lambertz!

    Ta bara G. Lambertz uttalanden och handlande när det gäller hatbrott mot svenskar!

    Justitiekanslern har tidigare i tre separata beslut gjort bedömningen att svenskar inte skyddas av lagen om hets mot folkgrupp.

    Nedan citat ur artikel http://WWW.nya tider.nu från 20150910

    Skyddas svenskar av HMF-lagen?

    JK:s nuvarande praxis bygger på ett beslut som fattades 2003 av den kontroversielle dåvarande JK Göran Lambertz. En insändare i tidningen Mitt i Södermalm hävdade bland annat att ”ursvenskar är de mest tråkiga, enfaldiga, elaka och korkade människor som jag har träffat”. En privatperson anmälde tidningen för hets mot folkgrupp.

    Göran Lambertz lade ner ärendet med motiveringen: ”Syftet vid tillkomsten av straffstadgandet om hets mot folkgrupp var att tillförsäkra minoritetsgrupper av skilda sammansättningar och bekännare av olika trosuppfattningar ett rättsskydd. Det fallet att någon uttrycker kritik mot svenskar torde inte ha varit avsett att träffas av straffstadgandet.” Anmärkningsvärt nog hänvisade Justitiekanslern inte till någon källa, exempelvis i lagens förarbeten, för sin slutsats att svenskar inte skyddades av lagen. ”Torde inte” fick räcka – och nu ser det ut som om Lambertz kan ha saknat stöd i rättskällorna för beslutet.

    År 2010 hade Anna Skarhed tagit över JK-ämbetet då ett nytt fall hamnade på bordet, denna gång i form av en krönika i tidningen Byggnadsarbetaren som hävdade att ”svensken är vår tids största handikapp”. Även denna gång beslutade JK att inte inleda någon förundersökning därför att kritik mot svenskar ”inte var avsett att träffas av straffstadgandet”. Denna gång angav man JK:s tidigare beslut, vilket alltså inte innehöll några källor, som källa.

    År 2013 skrev Katarina Mazetti i Ica-kuriren: ”Allra renast är förstås de folkslag som isolerat sej i generationer och bara gifter sej med varann. De sitter där gravt inavlade med hängande hakor, svåra genetiska sjukdomar och en IQ på 70.” Stycket var avsett som något slags angrepp på sverigedemokrater – vilka i Mazettis föreställningsvärld förespråkar ”en sorts etnisk rensning” – och det var otydligt huruvida yttrandet syftade på svenskar eller någon annan folkgrupp. JK slog hur som helst fast att svenskar inte omfattas av lagen – nu med Lambertz beslut från 2003 och sitt eget från 2010 som källor – innan hon även påpekade att det var oklart vilken folkgrupp Mazetti syftat på.

    JK har alltså i minst tre beslut slagit fast att svenskar inte ska skyddas av lagen om hets mot folkgrupp.

    Slut citat!

    Katarina Mazetti beskrivning av inavel stämmer väl överens avseende utseende och IQ med befolkningarna i Mellanöstern och Afrika!

    Det är ju därför de bland annat inte klarar av att bygga demokratiska samhällen!

    Självklart utsätts etniska svenskar för hatbrott dagligen och stundligen! Hatbrott utförs mot etnisk svensk individ eller grupp!

    • svenne democrate IQ 70 haha ni har nadda IQ bara tumt i skallen nadda moral nadda venlihet nadda jobba nadda nothinh ni ä nadda nasse packe

    • Ja chokolad kärringen hade rätt i vad hon kläckte
      ur sig, men det var fel folkslag hon nämnde, men
      man kan inte begära för mycket av en kommunist!

    • Att de inte skulle lyckas bygga moderna ”dumokratiska” samhällen ifrågasätter jag starkt. Det är nämligen inget exempel eller bevis för framgång. Det är endast en ondsint grupps strategi att leda dårar i den riktning de vill genom opinionsbildning genom sitt mediemonopol. Dumokrati är majoriteten idioters diktatur eller som i Sverige de idioter och oduglingar som skriker högst eller för tillfället har makten och hänvisar till dumokrati i alla möjliga och omöjliga verklighetsfrånvända sammanhang som godhetsrunkande och annat djupt sjukt som dessa onda lakejer och hejdukar för fram. Att bygga dumokrati är inte svårt, det är särintressen som gapar och skriker och bryter ner allt bra, sant och rätt. Däremot klarar de inte att bygga tekniskt avancerade och organiserade samhällen dvs civilisation värd namnet, och det skulle de inte ens lyckas med om deras samhällen styrs helt meritokratiskt efter nationalsocialistiska principer, dvs där den bäste eller mest duglige hela tiden får jobb efter sin förmåga då de – anser jag och många med mig, är just icke dugliga låg-iq raser som araber, negrer, ziggisar mm. På det sättet styrdes ju Sverige fram till 1980-talet då vi fortfarande arbetade efter de nationalsocialistiska, meritokratiska, vetenskapliga, rättvisa och goda principerna vilket manifesterades i våra exempellösa framgångar inom i princip allt.

  6. ULHAN!
    Jag hjälper gärna att packa din väska.

    Jag tycker alltså helt enkelt att Ulhan bör åka hem (till mellanösten) för att han kan uttrycka sina åsikter i det land han kommer ifrån!

    • alldrigh ja lämma min land. Du manen om du vill levar inte sama land som mig du kan flyta dig till anan land.
      om ska lemmna sverje du ska lemmna sverje inte ja
      Konstig MrQ forsvninna inte skrivit hå i hemsiddan i fler veckor,han typisk svenne fegs
      som alla bruna shit i denna hemsidan Lena Peter Stenbock ll Kurt Sven och masor masor andra

  7. hatbrottslagstiftningen bör förpassas till sophögen där den kom ifrån. Den har inget att göra i ett rättssamhälle där likhet inför lagen ska gälla.

  8. Mycket klok synpunkt, alla är lika mycket värda som frälset brukar framhålla och även svenskar är en folkgrupp som kan utsättas för diskriminering eller ”rasism”, det är dags att se detta vilket är ett skrämmande problem i Sverige, exempelvis i våra skolor där svenska elever kränks med nedvärderande glåpord.

KommenteraAvbryt svar